Hypnos - Sorg - en naturlig och normal reaktion - Få stöd i sorgen - Hypnosterapi löser upp din sorg. Ta första steget nu och få hjälp med din sorg

Hypnos - Sorg - en naturlig och normal reaktion - Få stöd i sorgen - Hypnosterapi löser upp din sorg. Ta första steget nu och få hjälp med din sorg

Hypnosterapi sorgbearbetning

Sorgbearbetning gör att en del av våra drömmar, förhoppningar och förväntningar om framtiden spricker. Vid tidpunkten efter en förlust… påbörjar vår hjärna en genomgång för att finna det som aldrig blev sagt eller gjort. Det är normalt och naturligt att då gå igenom relationen och upptäcka en del saker som vi önskat hade varit bättre eller annorlunda.

Du kanske inte är medveten om sorgbearbetning, som börjar ganska kort efter en förlust. Faktum är att sorgbearbetning fortsätter från tid till annan ända fram till dess att kommunikationen fullbordats – något som vi ibland kan uppfatta som ett ständigt ältande.

Oförlöst sorg beror nästan alltid på något icke kommunicerat av känslomässig natur. Kommunikation är nyckeln, för att läka sorgen över en förlust, därför behövs alla outtalade tankar och känslor kring relationen klargöras. Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd vid förluster men hur ska man göra och gå till väga?

Hypnoterapeuten hjälper dig i sorgbearbetningen genom att du bearbetar och förlöser smärtan och sorgen efter dina förluster i hypnosterapin. Här får du hjälp att identifiera vad som är ofullständigt så att du kan fullborda din kommunikation med dig själv – utan att bli kritiserad, eller analyserad.

Läs mer om mig, hypnosterapeut Niklas Lindvall

Boka tid för sorgbearbetning-behandling/hypnosterapi

 

Hur mycket sorg klarar en ung människa? 

Följ Malou Efter tio i TV4, där Vanessa Falks pappa, musikern Christian Falk dog i cancer efter sitt sommarprat och hennes bror William tog sitt liv året innan. Hör hur Vanessa har tacklat sin sorgberarbetning efter sin bror och far.

Hur påverka din sorg dig fysiskt och mentalt?