Hypnos & NLP Bodø övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

Hypnos i Bodø

Välkommen till Hypnos i Bodø

Hos Inre Hälsa i Bodø arbetar vi med personlig utveckling och förändringsarbete.

Arbetet sker individuellt, inom grupper och organisationer. Alla som på något sätt arbetar med människor och vill ha kvalitet i kommunikationen, öka sin förmåga att hantera förändringar och skapa ny mening, har nytta av en hypnosterapeut. Både i arbetslivet, privat och som idrottare gör hypnosterapi skillnad.

Hypnotisörens uppgift

Den främsta uppgift är att vägleda och göra klienten framgångsrik i sin egen förändringsprocesser.

Hypnosterapeuten hjälper

Vi hjälper och stöttar dig för att själv finna svaren och vägen till förändring/utveckling i det undermedvetna

Maximera effektivitet

Hypnos kan med fördel användas för att behandla ångest, depression, fobier, nå mål och skapa stor livsförändring på kort tid.

Effektiv Hypnosterapi i Bodø

Hypnos är ett viktigt redskap för att skapa djupa förändringar både individuellt och i grupp, för att förbättra resultat. För dig som vill nå effektiva resultat på kort tid och är fokuserad och redo att uppnå dina mål, är det bra med en hypnotisör som vägleder, lyssnar och är fokuserad på dig! Vårt mål är att locka fram den du vill vara. Vi inom Inre Hälsa vill hjälpa våra klienter att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas!

Hypnosutbildning & NLP utbildning

Är du en person som vill skapa snabba förändringar hos människor och vill jobba som hypnotisör eller NLP practitioner? Här hittar du flera hypnosutbildningar och NLP Utbildningar
Andra områden Hypnos & Hypnosterapi kan hjälpa till med i Bodø:

Wikipedia information om Bodø

Bodø Bodø är en stad i norra Norge, centralort i Bodø kommun, residensstad i Nordland fylke och biskopssäte för Sør-Hålogalands stift. Staden har 37 834 invånare (per 1 januari 2011). Staden kan även skrivas som Bodö på svenska. Bodø ligger cirka nio mil norr om polcirkeln och har midnattssol från 4 juni till 8 juli. Genomsnittstemperaturen på sommaren är 11,2 och om vintern -1,8 °C. Inom Bodø kommun ligger Kjerringøy gamla handelsplats där författaren och nobelpristagaren Knut Hamsun hämtade inspiration. I Bodø med omgivningar finns världens största havsörnsbestånd. Inte långt från Bodø finns världens kraftigaste malström (tidvattenström), Saltströmmen. I Bodø finns fylkets huvudsjukhus Nordlandssykehuset, universitetsutbildning (Nord universitet) och polishögskola. Bodø profilerar sig som Norges flyghuvudstad. Bodø Hovedflystasjon är en av Norska flygvapnets största flygbaser med två divisioner F-16 Falcon. Flygbolaget Widerøe har sitt huvudkontor i Bodø, vars flygplats (Bodø flygplats) är en viktig knutpunkt för det nordnorska regionalflyget. Vidare finns det i staden det nationella flygmuseet Norsk Luftfartsmuseum och sedan 2005 Luftfartstilsynet. Bodø är vänort med Jönköping.

Bodø, Norway

Bodø, Norway

Hypnosterapi i Bodø

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av att anlita en hypnotisör i Bodø eller om du söker en hypnosutbildning.

Hypnosterapi förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners