Hypnos & NLP Fredrikstad övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

Hypnos i Fredrikstad

Välkommen till Hypnos i Fredrikstad

Hos Inre Hälsa i Fredrikstad arbetar vi med personlig utveckling och förändringsarbete.

Arbetet sker individuellt, inom grupper och organisationer. Alla som på något sätt arbetar med människor och vill ha kvalitet i kommunikationen, öka sin förmåga att hantera förändringar och skapa ny mening, har nytta av en hypnosterapeut. Både i arbetslivet, privat och som idrottare gör hypnosterapi skillnad.

Hypnotisörens uppgift

Den främsta uppgift är att vägleda och göra klienten framgångsrik i sin egen förändringsprocesser.

Hypnosterapeuten hjälper

Vi hjälper och stöttar dig för att själv finna svaren och vägen till förändring/utveckling i det undermedvetna

Maximera effektivitet

Hypnos kan med fördel användas för att behandla ångest, depression, fobier, nå mål och skapa stor livsförändring på kort tid.

Effektiv Hypnosterapi i Fredrikstad

Hypnos är ett viktigt redskap för att skapa djupa förändringar både individuellt och i grupp, för att förbättra resultat. För dig som vill nå effektiva resultat på kort tid och är fokuserad och redo att uppnå dina mål, är det bra med en hypnotisör som vägleder, lyssnar och är fokuserad på dig! Vårt mål är att locka fram den du vill vara. Vi inom Inre Hälsa vill hjälpa våra klienter att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas!

Hypnosutbildning & NLP utbildning

Är du en person som vill skapa snabba förändringar hos människor och vill jobba som hypnotisör eller NLP practitioner? Här hittar du flera hypnosutbildningar och NLP Utbildningar
Andra områden Hypnos & Hypnosterapi kan hjälpa till med i Fredrikstad:

Wikipedia information om Fredrikstad

Fredrikstad Fredrikstad, äldre stavning Fredriksstad (uttalas med tryck på första stavelsen), är en stad i Norge ingående i tätorten Fredrikstad/Sarpsborg. Fredrikstadsdelen av tätorten har 60 578 invånare. Fredrikstad är centralort i Fredrikstads kommun och stiftsstad i Borgs stift. Staden grundades 1567 efter det att Sarpsborg hade bränts ned under Nordiska sjuårskriget, och dess borgare ville ha staden uppbyggd vid Glommas utlopp i Oslofjorden. Den nya staden förlades på gården Brubergs marker på Glommas östra sida och övertog Sarpsborgs stadsprivilegier Det centrala Fredrikstad består idag av två delar. På östra sidan ligger Gamlebyen. Västra Fredrikstad var tidigare en förort, men befolkningsantalet översteg det på östra sidan vid mitten av 1800-talet. Där finns idag stadens centrum med järnvägsstation och omfattande näringsverksamhet. Fredrikstad har en kyrka från medeltiden, Gamle Glemmen kirke, som uppfördes omkring 1182 och som ligger nordost om stadens centrum. Fredrikstads domkyrka byggdes 1880 och är från 1969 domkyrka i Borgs stift.

Fredrikstad, Norway

Fredrikstad, Norway

Hypnosterapi i Fredrikstad

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av att anlita en hypnotisör i Fredrikstad eller om du söker en hypnosutbildning.

Hypnosterapi förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners