Hypnos & NLP Harstad övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

Hypnos i Harstad

Välkommen till Hypnos i Harstad

Hos Inre Hälsa i Harstad arbetar vi med personlig utveckling och förändringsarbete.

Arbetet sker individuellt, inom grupper och organisationer. Alla som på något sätt arbetar med människor och vill ha kvalitet i kommunikationen, öka sin förmåga att hantera förändringar och skapa ny mening, har nytta av en hypnosterapeut. Både i arbetslivet, privat och som idrottare gör hypnosterapi skillnad.

Hypnotisörens uppgift

Den främsta uppgift är att vägleda och göra klienten framgångsrik i sin egen förändringsprocesser.

Hypnosterapeuten hjälper

Vi hjälper och stöttar dig för att själv finna svaren och vägen till förändring/utveckling i det undermedvetna

Maximera effektivitet

Hypnos kan med fördel användas för att behandla ångest, depression, fobier, nå mål och skapa stor livsförändring på kort tid.

Effektiv Hypnosterapi i Harstad

Hypnos är ett viktigt redskap för att skapa djupa förändringar både individuellt och i grupp, för att förbättra resultat. För dig som vill nå effektiva resultat på kort tid och är fokuserad och redo att uppnå dina mål, är det bra med en hypnotisör som vägleder, lyssnar och är fokuserad på dig! Vårt mål är att locka fram den du vill vara. Vi inom Inre Hälsa vill hjälpa våra klienter att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas!

Hypnosutbildning & NLP utbildning

Är du en person som vill skapa snabba förändringar hos människor och vill jobba som hypnotisör eller NLP practitioner? Här hittar du flera hypnosutbildningar och NLP Utbildningar
Andra områden Hypnos & Hypnosterapi kan hjälpa till med i Harstad:

Wikipedia information om Harstad

Harstad Harstad är en tätort och stad i Norge, centralort i Harstads kommun, och ligger i Troms fylke.Staden är centrum för det varje år återkommande Festspelen i Nord-Norge (FINN). Varje morgon möts nord- och sydgående fartyg från Hurtigruten här.Insprängd i fjället ligger en simhall kallad Grottebadet. Anläggningen var 2012 den näst mest besökta attraktionen i Nordnorge, med 204 000 besökande, bara Nordkap hade fler besökande.Både oljebolaget Statoil och myndigheten Oljedirektoratet har kontor i Harstad, som är en regional knutpunkt för oljeverksamheten. Harstad har gymnasieskolor, folkhögskola och Högskolan i Harstad. Här finns sjukhus och ett träningscentrum för Kustjägarkommandon. Harstad hör till Troms polisdistrikt, Trondenes tingsrätt och Hålogaland lagmannsrett (hovrätt). Högskolan i Harstad har funnits sedan 1983 och har cirka 1 200 studenter.

Harstad, Norway

Harstad, Norway

Hypnosterapi i Harstad

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av att anlita en hypnotisör i Harstad eller om du söker en hypnosutbildning.

Hypnosterapi förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners