Hypnos & NLP Herning övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

Hypnos i Herning

Välkommen till Hypnos i Herning

Hos Inre Hälsa i Herning arbetar vi med personlig utveckling och förändringsarbete.

Arbetet sker individuellt, inom grupper och organisationer. Alla som på något sätt arbetar med människor och vill ha kvalitet i kommunikationen, öka sin förmåga att hantera förändringar och skapa ny mening, har nytta av en hypnosterapeut. Både i arbetslivet, privat och som idrottare gör hypnosterapi skillnad.

Hypnotisörens uppgift

Den främsta uppgift är att vägleda och göra klienten framgångsrik i sin egen förändringsprocesser.

Hypnosterapeuten hjälper

Vi hjälper och stöttar dig för att själv finna svaren och vägen till förändring/utveckling i det undermedvetna

Maximera effektivitet

Hypnos kan med fördel användas för att behandla ångest, depression, fobier, nå mål och skapa stor livsförändring på kort tid.

Effektiv Hypnosterapi i Herning

Hypnos är ett viktigt redskap för att skapa djupa förändringar både individuellt och i grupp, för att förbättra resultat. För dig som vill nå effektiva resultat på kort tid och är fokuserad och redo att uppnå dina mål, är det bra med en hypnotisör som vägleder, lyssnar och är fokuserad på dig! Vårt mål är att locka fram den du vill vara. Vi inom Inre Hälsa vill hjälpa våra klienter att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas!

Hypnosutbildning & NLP utbildning

Är du en person som vill skapa snabba förändringar hos människor och vill jobba som hypnotisör eller NLP practitioner? Här hittar du flera hypnosutbildningar och NLP Utbildningar
Andra områden Hypnos & Hypnosterapi kan hjälpa till med i Herning:

Wikipedia information om Herning

Herning Herning är en dansk stad i Hernings kommun, belägen i Region Mittjylland i centrala Jylland. Kommunen täcker en yta på 1 323,5 km² och har 88 386 invånare (2017), varav 49 229 invånare (2017) i själva staden. Till staden räknas även stadsdelarna Birk, Gjellerup, Hammerum, Lind, Snejbjerg och Tjørring, som samtliga ligger strax utanför stadens centrala delar. Befolkningstillväxten har varit kraftig det senaste ett och ett halvt seklet; år 1840 bodde 21 personer i Herning. Tidigare fanns en omfattande textilindustri i staden. Tillkomsten av den grundas på en tradition av ylleproduktion i hemmen, som fanns redan innan områdets hedar blivit uppodlade. Senare blev Herning även järnvägsknut. Årligen anordnas Agromek, en internationell lantbruksmaskinmässa i staden. Proffscyklisten Bjarne Riis, som bl.a. vunnit Tour de France och tenoren Peter Lodahl kommer ifrån staden. Även Peter Regin som spelat ishockey för bland annat Ottawa Senators, New York Islanders och Chicago Blackhawks kommer därifrån.

Herning, Danmark

Herning, Danmark

Hypnosterapi i Herning

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av att anlita en hypnotisör i Herning eller om du söker en hypnosutbildning.

Hypnosterapi förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners