Hypnos & NLP Holbæk övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

Hypnos i Holbæk

Välkommen till Hypnos i Holbæk

Hos Inre Hälsa i Holbæk arbetar vi med personlig utveckling och förändringsarbete.

Arbetet sker individuellt, inom grupper och organisationer. Alla som på något sätt arbetar med människor och vill ha kvalitet i kommunikationen, öka sin förmåga att hantera förändringar och skapa ny mening, har nytta av en hypnosterapeut. Både i arbetslivet, privat och som idrottare gör hypnosterapi skillnad.

Hypnotisörens uppgift

Den främsta uppgift är att vägleda och göra klienten framgångsrik i sin egen förändringsprocesser.

Hypnosterapeuten hjälper

Vi hjälper och stöttar dig för att själv finna svaren och vägen till förändring/utveckling i det undermedvetna

Maximera effektivitet

Hypnos kan med fördel användas för att behandla ångest, depression, fobier, nå mål och skapa stor livsförändring på kort tid.

Effektiv Hypnosterapi i Holbæk

Hypnos är ett viktigt redskap för att skapa djupa förändringar både individuellt och i grupp, för att förbättra resultat. För dig som vill nå effektiva resultat på kort tid och är fokuserad och redo att uppnå dina mål, är det bra med en hypnotisör som vägleder, lyssnar och är fokuserad på dig! Vårt mål är att locka fram den du vill vara. Vi inom Inre Hälsa vill hjälpa våra klienter att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas!

Hypnosutbildning & NLP utbildning

Är du en person som vill skapa snabba förändringar hos människor och vill jobba som hypnotisör eller NLP practitioner? Här hittar du flera hypnosutbildningar och NLP Utbildningar
Andra områden Hypnos & Hypnosterapi kan hjälpa till med i Holbæk:

Wikipedia information om Holbæk

Holbæk Holbæk är en stad i Holbæk kommun, Danmark. Staden ligger omkring 60 kilometer från Köpenhamn och har växt upp kring Holbæk Slot som grundades 1236 av Valdemar Sejr. Holbæk har goda järnvägsförbindelser med bland annat Köpenhamn och Roskilde och från politiskt håll strävar man efter att göra staden attraktiv för pendlare som arbetar i Köpenhamn bland annat genom att bygga påkostade lägenheter.

Holbæk, Danmark

Holbæk, Danmark

Hypnosterapi i Holbæk

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av att anlita en hypnotisör i Holbæk eller om du söker en hypnosutbildning.

Hypnosterapi förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners