Hypnos & NLP Kouvola övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

Hypnos i Kouvola

Välkommen till Hypnos i Kouvola

Hos Inre Hälsa i Kouvola arbetar vi med personlig utveckling och förändringsarbete.

Arbetet sker individuellt, inom grupper och organisationer. Alla som på något sätt arbetar med människor och vill ha kvalitet i kommunikationen, öka sin förmåga att hantera förändringar och skapa ny mening, har nytta av en hypnosterapeut. Både i arbetslivet, privat och som idrottare gör hypnosterapi skillnad.

Hypnotisörens uppgift

Den främsta uppgift är att vägleda och göra klienten framgångsrik i sin egen förändringsprocesser.

Hypnosterapeuten hjälper

Vi hjälper och stöttar dig för att själv finna svaren och vägen till förändring/utveckling i det undermedvetna

Maximera effektivitet

Hypnos kan med fördel användas för att behandla ångest, depression, fobier, nå mål och skapa stor livsförändring på kort tid.

Effektiv Hypnosterapi i Kouvola

Hypnos är ett viktigt redskap för att skapa djupa förändringar både individuellt och i grupp, för att förbättra resultat. För dig som vill nå effektiva resultat på kort tid och är fokuserad och redo att uppnå dina mål, är det bra med en hypnotisör som vägleder, lyssnar och är fokuserad på dig! Vårt mål är att locka fram den du vill vara. Vi inom Inre Hälsa vill hjälpa våra klienter att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas!

Hypnosutbildning & NLP utbildning

Är du en person som vill skapa snabba förändringar hos människor och vill jobba som hypnotisör eller NLP practitioner? Här hittar du flera hypnosutbildningar och NLP Utbildningar
Andra områden Hypnos & Hypnosterapi kan hjälpa till med i Kouvola:

Wikipedia information om Kouvola

Kouvola Kouvola är en stad och en centralort med samma namn i landskapet Kymmenedalen i Finland. Staden är belägen cirka 132 kilometer nordost om Helsingfors och cirka 50 kilometer norr om Kotka. Folkmängden i Kouvola stad uppgår till cirka &&&&&&&&&&084196.&&&&&084 196 invånare och den totala arealen utgörs av &&&&&&&&&&&02883.2900002 883,29 km². Folkmängden i centralorten Kouvola centraltätort uppgick den 31 december 2014 till 49 339 invånare. Staden gränsar till följande städer och kommuner: Fredrikshamn, Heinola, Itis, Kotka, Lappträsk, Lovisa, Luumäki, Miehikkälä, Mäntyharju, Pyttis och Savitaipale. Kouvola stads språkliga status är enspråkig finsk. Kouvola stad ingår i Kouvola ekonomiska region. I staden ges ut en finskspråkig lokaltidning, Kouvolan Sanomat.

Kouvola, Finland

Kouvola, Finland

Hypnosterapi i Kouvola

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av att anlita en hypnotisör i Kouvola eller om du söker en hypnosutbildning.

Hypnosterapi förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners