Hypnos & NLP Odense övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

Hypnos i Odense

Välkommen till Hypnos i Odense

Hos Inre Hälsa i Odense arbetar vi med personlig utveckling och förändringsarbete.

Arbetet sker individuellt, inom grupper och organisationer. Alla som på något sätt arbetar med människor och vill ha kvalitet i kommunikationen, öka sin förmåga att hantera förändringar och skapa ny mening, har nytta av en hypnosterapeut. Både i arbetslivet, privat och som idrottare gör hypnosterapi skillnad.

Hypnotisörens uppgift

Den främsta uppgift är att vägleda och göra klienten framgångsrik i sin egen förändringsprocesser.

Hypnosterapeuten hjälper

Vi hjälper och stöttar dig för att själv finna svaren och vägen till förändring/utveckling i det undermedvetna

Maximera effektivitet

Hypnos kan med fördel användas för att behandla ångest, depression, fobier, nå mål och skapa stor livsförändring på kort tid.

Effektiv Hypnosterapi i Odense

Hypnos är ett viktigt redskap för att skapa djupa förändringar både individuellt och i grupp, för att förbättra resultat. För dig som vill nå effektiva resultat på kort tid och är fokuserad och redo att uppnå dina mål, är det bra med en hypnotisör som vägleder, lyssnar och är fokuserad på dig! Vårt mål är att locka fram den du vill vara. Vi inom Inre Hälsa vill hjälpa våra klienter att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas!

Hypnosutbildning & NLP utbildning

Är du en person som vill skapa snabba förändringar hos människor och vill jobba som hypnotisör eller NLP practitioner? Här hittar du flera hypnosutbildningar och NLP Utbildningar
Andra områden Hypnos & Hypnosterapi kan hjälpa till med i Odense:

Wikipedia information om Odense

Odense Odense är en stad i Region Syddanmark i Danmark. Staden hade 179 601 invånare (2019), vilket gör den till Danmarks tredje största stad och den största staden på ön Fyn. Odense är huvudort i Odense kommun och ligger i Region Syddanmark. Staden är även stiftsstad (biskopssäte) i Fyns stift.

Odense, Danmark

Odense, Danmark

Hypnosterapi i Odense

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av att anlita en hypnotisör i Odense eller om du söker en hypnosutbildning.

Hypnosterapi förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners