Hypnos & NLP Århus övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

Hypnos i Århus

Välkommen till Hypnos i Århus

Hos Inre Hälsa i Århus arbetar vi med personlig utveckling och förändringsarbete.

Arbetet sker individuellt, inom grupper och organisationer. Alla som på något sätt arbetar med människor och vill ha kvalitet i kommunikationen, öka sin förmåga att hantera förändringar och skapa ny mening, har nytta av en hypnosterapeut. Både i arbetslivet, privat och som idrottare gör hypnosterapi skillnad.

Hypnotisörens uppgift

Den främsta uppgift är att vägleda och göra klienten framgångsrik i sin egen förändringsprocesser.

Hypnosterapeuten hjälper

Vi hjälper och stöttar dig för att själv finna svaren och vägen till förändring/utveckling i det undermedvetna

Maximera effektivitet

Hypnos kan med fördel användas för att behandla ångest, depression, fobier, nå mål och skapa stor livsförändring på kort tid.

Effektiv Hypnosterapi i Århus

Hypnos är ett viktigt redskap för att skapa djupa förändringar både individuellt och i grupp, för att förbättra resultat. För dig som vill nå effektiva resultat på kort tid och är fokuserad och redo att uppnå dina mål, är det bra med en hypnotisör som vägleder, lyssnar och är fokuserad på dig! Vårt mål är att locka fram den du vill vara. Vi inom Inre Hälsa vill hjälpa våra klienter att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas!

Hypnosutbildning & NLP utbildning

Är du en person som vill skapa snabba förändringar hos människor och vill jobba som hypnotisör eller NLP practitioner? Här hittar du flera hypnosutbildningar och NLP Utbildningar
Andra områden Hypnos & Hypnosterapi kan hjälpa till med i Århus:

Wikipedia information om Århus

Århus Århus (på danska fram till 1948 och enligt kommunalt beslut igen efter 1 januari 2011 Aarhus) är Danmarks näst största stad och kommun och ligger på mellersta Jyllands östkust, vid Århusviken av Kattegatt. Århusregionen (Den østjyske millionby) är en planeringsregion runt staden, med cirka 1,2 miljoner invånare. Av dessa bor cirka 330 000 i själva kommunen Århus (2016). Staden har en stor djuphamn.

Århus, Danmark

Århus, Danmark

Hypnosterapi i Århus

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av att anlita en hypnotisör i Århus eller om du söker en hypnosutbildning.

Hypnosterapi förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners