Coaching mental träning - Vad ger coaching och mental träning?

coaching och mental träning

Coaching & mental träning

Mental träning/coaching inom ledarskap och idrott

Helhetsträning- nå dina uppsatta mål och må bra under tiden

Inriktning ledarskap och idrott

Ibland tappar vi motivationen i det vi gör, på jobbet eller i den idrott vi sysslar med. Då kan vi behöva stöd och hjälp för att komma tillbaka och hitta den inre styrka som hjälper oss prestera som vi vill. Du kanske känner dig stressad och blir nervös när du ska tävla och svårt att samla dina tankar och fokusera på rätt saker. Då behöver du stanna upp och tänka över vad du behöver för att komma tillbaka på rätt spår igen. Vilka drömmar och mål har du? Coachning i kombination med mental träning som hjälper dig se framåt för att nå dina mål är kanske vad du behöver. Du får också hjälp att hitta ett lugn och må bra under tiden.

Mental träning/coaching–nå uppsatta mål, högprestera och må bra under tiden

Inre Hälsa kan genom mental träning coacha dig fram mot dina mål samtidigt som du mår under tiden. Vi jobbar med att inspirera dig för att motivera dig att utvecklas och har erfarenhet av vad som fungerar och inte fungerar.

Metoder

Inre Hälsa vänder sig till dig som är ledare eller idrottare som vill utvecklas i ditt ledarskap eller vill göra en personlig utveckling inom din idrott. Mental träning/coaching är en helhetsträning där du tränar kropp och sinne med hjälp av mental träning.

Noter att du kommer att lära dig viktiga avspänningstekniker, muskulär- och mental avslappning, träning av andningsteknik och rörelseträning i ditt sinne. Du får också träna på din självbild, sätta upp mål och på dina attityder. Genom Inre hälsas Mental träning/coaching får du verktyg som är avpassade för just dig.