Referencer Hypnose - Et kraftfuldt værktøj til forandring i det indre!

Referencer Hypnose
Referens bryt gamla mönster tidigare liv(TLT)
Vill du b
li fri från gamla mönster med hypnosterapi?

Under min uppväxt trodde ingen i min närhet på tidigare liv, allra minst jag. Men under snart 6 år i en speciell relation kände jag mer och mer att vi hade hittat tillbaks till varandra från något större än vad jag kunde förklara. Jag hade sökt efter en kvalificerad regressions-hypnosterapeut som kunde hjälpa mig minnas om vi hade ett liv tillsammans innan detta, och till slut hittade jag Niklas hos Inre Hälsa.

Tidigare liv regressionen gav mig så otroligt mycket, inte bara svar på varför jag känner så djupt för denna relation, men också svar på andra delar av mitt liv som påverkat mitt beteende och mina handlingar. Att förstå mig själv från ett så stort perspektiv var så givande, jag har ett lugn inom mig nu som jag inte visste jag kunde uppnå. Jag uppskattar mitt liv och mina nära och kära på en helt ny nivå.

Och jag ser äntligen hur stark jag är, hur stark jag en gång varit, jag kommer aldrig mera underskatta min förmåga att hantera livets upp- och nedgångar.

Tack Niklas, för att du hjälpte mig ta fram dessa fantastiska minnen

/Tack från Ange Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Referens hypnos rädslor behandla prestationsångest i skola, jobb.
Vill du b
li fri från din fobi & rädsla med hypnosterapi?
ångest oro depression referens
Bearbetning av trauma och stress 

Jag sökte mig till hypnoterapi eftersom jag har hört mycket positiva erfarenheter av mina vänner och bekanta och ändå tog det tid tills jag bestämde mig för det. Först trodde jag att man måste vara förbered eller mogen för det på något sätt men tillslut jag har överraskat mig själv med den spontana bokningen hos Niklas. Jag ville först att vi skulle jobba på en sak som jag tyckte var viktig för stunden men under processens gång det visade sig att jag kom djupare i min undermedvetna och kom åt ett trauma som skavt länge. Oväntat mycket känslor kom upp och det blev en mycket välbehövligt bearbetning. Det var tufft men gav mig enorm lättnad efteråt. Jag är mycket glad över att jag lät mig vara spontan och lät Niklas guida mig under hypnosen. Tack Niklas! //Tatiana Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Bearbeta & övervinn stress och oro  

Jag tycker att du jobbar väldigt professionellt och lyssnade på vad jag hade problem med, du ingav även ett lugn! Du hjälpte mig mitt mitt undermedvetna stressbeteende och det har blivit en stor förändring då jag har brutit mönstret helt och har lättare att bryta det innan jag börjar stressa 😄👏🏻 stort tack!! Rekommenderar dig gärna och har gjort det till 2 vänner!! //Emma Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Bearbeta & övervinn ångest. oro och depression 

Kan bara säga att detta var en upplevelse för mig, har levt med ångest, oro, depression i många år och har träffat psykologer, ätit medicin ,men har fallit tillbaka ganska snart! Niklas har förändrat mitt liv till det bättre, proffsigt bemötande man får förtroende genom att han verkligen engagerar sig för problem som man har😀

Kan verkligen rekommendera att låta Niklas ta itu med problem som finns
hos många människor, allt sitter i skallen å de fixar Niklas
Tack för ett bättre liv Niklas🥰
/Tack från Peter Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Förändra beteenden &  sockersug 
Kan verkligen rekommendera att testa hypnos hos Niklas. Efter bara första tillfället tyckte jag att det blev lättare att ta kontroll över mitt sötsug och tröstätande. Jag har fått hjälp och verktyg att ta kontroll över ett beteende som jag trodde var omöjligt att sluta med och som egentligen bara gav mig mer ångest. Känner mig lugnare och mer balanserad och ångrar inte att jag provade detta. Tack för hjälpen Niklas!
/Tack från Rebecca Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
Vad är Havening
Förändra beteenden & blockeringar
Tack Niklas! Med din hjälp har jag kunnat lösa upp blockeringar som gett mig problem och hållit mig tillbaka hela mitt liv. Jag har tack vare våra sessioner fått tillgång till min kraft och förmågor jag bara anade att jag hade. Jag har fått tillgång till en djupare glädje, kärlek och nyfikenhet på livet. Hypnosterapi var inte som jag förväntade mig och ändå överträffades mina förväntningar! Jag har fått med mig verktyg som jag är övertygad om kommer ge mig stor framgång från och med nu 🙏❤️

/Tack från Charlotte Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Förändra beteenden & blockeringar
Tack! Som jag sa på plats, mitt största problem omvända tankar till handling, oavsett behandling. Här kommer min referenstext utifrån det:

”Sessionen hos Niklas var en stark resa inåt, en unik upplevelse!”

Med vänlig hälsning
Victoria  Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Book gratis sundhedsrådgivning
Behandla fobi för grönsaker, Vill du ber du fri for din fobi med hypnoterapi?

Sökte till Niklas på Inre Hälsa då jag ville ge hyposterapi en chans i syfte att få bukt med en fobi som påverkat mig negativt i många år. Efter några besök upplevde jag att fobin lindrats och jag försonats med sådant som legat till grund för fobin. Som en positiv bieffekt har jag fått lättare att slappna av i vardagen. Jag kan varmt rekommendera Niklas. /Rickard”

/Tack från Rickard Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Fobi kör bil själv
Behandla fobi för att kör själv, Vill du ber du fri for din fobi med hypnoterapi?

Har varit hos Nicklas för min rädsla att köra bil själv han är lätt att prata med lugn efter första gången tänkte jag det här kommer kanske inte att hjälpa men jag körde bil själv när jag skulle till Nicklas inget orolig rädslan den är borta.

/Tack från Anne Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Behandling af angst og søvnproblemer
Behandl angst, søvnproblemer & opret impulskontrol, vil du bli fri for angst og depression med hypnoterapi?

Jeg føler, at jeg har mere selvkontrol, når det kommer til angst og søvn, endda acceptere min fortid på en anden måde end før :).

/Erika ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

ændre negative tanker
Skift adfærd og negative tanker, skab mening i livet og klare mål, vil du bli fri for negative tanker med hypnoterapi?

Jeg gik til en to-timers session med Niklas og havde en rigtig god oplevelse. Niklas er yderst ægte og god til sin ting.

Niklas har hjulpet mig med at frigive dårlige energier, der har holdt mig nede i livet og givet mig værktøjer, der får mig til at tage skridt, som jeg aldrig kunne have forestillet mig, at jeg ville tage før!

/ David

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Helbrede & behandle edderkopfobi (arachnophobia), vil du ber du fri for din fobi med hypnoterapi?

Hej Niklas, og mange tak for det nyeste! Som sædvanligt fungerede det så godt! Scanner ikke længere værelser, har gået barfodet i græsset i flere dage nu og har endda siddet på terrassen uden at tænke over insekterne. Ja, jeg ved, at de er der, men jeg er ikke mere bekymret. Har endda haft mine nære møder med dem, og hvis de er udendørs ignorerer jeg dem, og hvis de er indendørs, kan jeg nemt fjerne dem selv. Uden at skrige, hahaha.

/ Erica

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Process & behandle angst og depression og forbedre selvtillid og selvtillid

Hej Niklas,

Det var meget givende at gennemføre disse hypnosessessioner med Niklas. Jeg er taknemmelig for, at jeg havde denne lejlighed til at forbedre min mentale sundhed. Det føles som et privilegium! Jeg ville ønske, at flere havde adgang til det. Yvonne ”

Hjertelig hilsen
Yvonne

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

hypnoterapeut
Fobi og blokering i skabelse, kreativitet og løsning af spændinger

Niklas er en erfaren og engageret hypnotisør og Coach.
Du oplever, at du er i sikre hænder. Han er ægte i sit formål at frigive dine indre kræfter, som du muligvis endnu ikke har adgang til.
Før jeg arbejdede med ham, blev jeg blokeret og havde adskillige mentale hindringer, der kom godt med til min skabelse.

Men efter at have arbejdet med ham forsvandt alt, hvad der havde været problematisk for mig.

Og nu har jeg nøglen til min egen kraft.

Jeg anbefaler ham til alle, der vil udrette noget, der er udfordrende.

Tak Niklas for din hjælp!

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Vægttab / vægtproblemer / Tab i vægt
Reference frygt for at flyve
Overvinde din frygt for at flyve med hypnose
Negative tanker, lav selvtillid og opløste spændinger
Negative tanker, lav selvtillid og opløste spændinger
Tak Nicklas for de værktøjer, du har givet mig til at tackle negative tanker og min lave selvtillid. Jeg har også modtaget hjælp til spændinger, som jeg har gået rundt med i min krop. Har testet hypnose før men derefter for at foretage regressionsture.
Det negative ved, hvor dum og forkert jeg er, er pludselig forsvundet, og jeg synes, jeg er helt ok.
Tankerne om, hvordan andre er og opfører sig, er også formindsket, dejligt at give slip på det negative og vie mig selv til ting, der giver mig energi og glæde. Dejligt at omsider kunne sætte min energi i ting, der øger min livsenergi i stedet for ting, der sænker mig. Mange tak for din hjælp!
Håber, at mine ord kan få dig mange nye kunder. God jul, jeg ønsker dig. Klem / Eva

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Skift negative tanker til positive
Skift negative tanker til positive

Håber alt er vel med dig. Jeg vil bare sige, at det føles godt efter vores sidste behandling. For 2-3 uger siden (tiden går så hurtigt) var jeg meget trist i et par dage. Det var en fanget følelse, der var nødvendigt.

Hvad der fik mig til at kontakte dig med tanker, der drejede sig, det er meget bedre. Næsten ingenting. Disse tanker kommer, men de strømmer slags fra mig.

Tak for hjælpen, og jeg kommer i kontakt, når / hvis jeg føler, at jeg har brug for din støtte igen.

/Anna ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

alkoholvaner
Skift dine alkoholvaner

Jeg ved ikke, om du husker mig, men det var jeg, der gik til dig for at ændre mine alkoholvaner. Jeg tror, ​​vores hypnosesession har gjort en stor forskel, og jeg håndterer alkohol meget bedre. Det er nu sjældent, at jeg får hukommelseshuller og har også bemærket, at hvis jeg bliver for beruset, begynder jeg at føle mig dårlig og spy i stedet for at fortsætte med at drikke i tågen haha. Denne barriere var væk siden 2012, så den er meget positiv. Det har hjulpet mig med at forstå min grænse, og jeg holder nu op med at drikke til tiden, så tak for det, du har gjort!

Jag kommer att rekommendera dig till andra :=)

/ Lovisa ”Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Terapeut
Problemer med paniklidelse og mave (IBS)

Ha det fint😄

/ Moa ”Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Aldrig mere præstationsangst. Bliver du fast eller bliver nervøs og usikker, når du skal udføre på arbejde, studier eller fritid? Tag det første skridt til maksimal ydelse nu
Fobi taler foran en gruppe
Hurtig feedback, lydhør og forståelse.
På trods af min sene arbejdstid og kort varsel lykkedes det Niklas at arrangere to sessioner via Skype. Hele processen fungerede fint på trods af et højt skepsisniveau fra min side, da dette var første gang jeg prøvede hypnose.
Et slags beroligende anker blev etableret i tilfælde af stressende situationer, et værktøj, som jeg nu bruger når det er nødvendigt for at bremse de følelser af ubehag, der opstår i det omfang, at jeg faktisk har været i stand til at udføre opgaver, der tidligere blev opfattet som uhåndterlige.
I dag ser jeg frem til at begynde at øve og øve på at holde offentlige taler for at blive endnu bedre på dette håndværk!

/ Christopher ”Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

regressionsterapeutuddannelse

Nå sit fulde potentiale

Hvad du gør for andre mennesker, at du giver os chancen for endelig at nå vores fulde potentiale, er det samme som at give os et nyt liv. Niklas hypnose har ændret mit liv.

Jeg kan virkelig anbefale Indre sundhed, hvis du ønsker forandring i dit liv.

/ Anna-Lena Smith ”Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

DISTANSKURS I HYPNOS

Overvinde angst og depression

”Tak Niklas ved Inre Hälsa, du har fyldt min krop med positivitet, glæde og meningen med livet efter en hård depression / angst. Fik opleve ting, som jeg ikke kunne have forestillet mig. Kan virkelig anbefale alle at prøve hypnose, det giver resultater! / Bea ”Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Hypnose Stop med at ryge

Stop med at ryge, hold op med at ryge

Jeg tror, ​​at Niklas hypnose har hjulpet mig meget med at holde op med at ryge. Det er gået strålende, ingen tilbagefald på 2 uger. Tror, at dette har været meget lettere, end jeg troede. Jeg fik gennem hypnose de værktøjer, jeg havde brug for for at overvinde min rygeafhængighed.

/ Lena, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

online terapi træning
kbt

Knæk gamle mønstre

Jeg tror, ​​Niklas hypnose har hjulpet mig meget. Jeg gik fra ikke at turde tage store skridt på det personlige plan til at våge at gøre, hvad jeg har ønsket. Den fyr, jeg ikke turde tage skridt med. Familien, jeg havde svært ved, er i dag friktionsfri end før. Jeg ville have valgt Niklas igen og vil gøre det, hvis jeg har brug for det! Så taknemmelig for al hjælp!

/ Louise, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Rygestop stop med at ryge referencehypnose Norrköping Stockholm Malmö GöteborgVil du stoppe ...
hypnose norrköping

Overvinde søvnproblemer

”Niklas er en meget sikker og jordnær person, og takket være sin empati ved han også, hvordan han kan hjælpe med at behandle søvnproblemer og de forskellige blokeringer, du har haft.

Nu har jeg ro i sindet, som jeg ikke har haft før, jeg falder i søvn, når jeg går i seng om natten, og dette har fået kroppen til at komme sig bedre, så jeg har mere udholdenhed.

Niklas bruger sine indre billeder og er let at guide med en rolig og behagelig stemme under hypnose. Han har hjulpet mig utroligt meget ved at lade mig sætte ord på det, jeg føler, og lade mig selv være i stand til at behandle uopløste ting inden i mig og finde en god søvnrytme. I dag føler jeg mig meget gladere og harmonisk som person. Han har hjulpet mig med at styrke min selvtillid og at tørre at tro på mig selv og min intuition mere. Jeg kan varmt anbefale Niklas, da du vil være i sikre hænder under hele processen, og det føles meget behageligt og afslappende. ”

/Terese Johansson, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Priser Hypnos
Stress og indre balance
”Niklas er utrolig god til sit job og er meget rolig og selvsikker. En oplevelse at anbefale, der styrker og hjælper med at finde en afslapningsteknik, der virker mod stress i hverdagen. Gennem sin måde at arbejde på, lærer Niklas at lære hans krop at kende og forstå dens signaler. Vi har også arbejdet med at ændre negative billeder til positive, at give slip på blokeringer og få en ny positiv holdning og udsigt. Niklas er altid 100% engageret, positiv og koncentreret. Han stræber efter at opnå de bedste resultater og ønsker at frembringe alle menneskers bedste kvaliteter og ambitioner. ”
Tak for dit engagement, arbejde og tid. Jeg er utrolig glad.
/ Emma Caesar, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Slap af selvhypnose

”Indre sundhed har lært mig at finde en effektiv metode til at slappe af gennem selvhypnose. Dette har givet mig en chance for at hvile og komme mig. Nu har jeg lært kunsten at slappe af igen. Niklas har hjulpet mig med at slappe af ved hjælp af hypnose. Stærkt anbefale! "

/Stephanie Godoy Herrera , Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Tidligere liv slipper gamle mønstre

”Jeg er meget taknemmelig for dine behandlinger Niklas. Din jordnære, rolige personlighed afspejles i hvert sekund af dine behandlinger. Du har fuld koncentration på mig, og du sender balance og indre ro, der fjerner min stress og angst. Så finder jeg vej tilbage til det rette fokus. Nu har svære spændinger frigivet sig, og dette har givet mig plads til at turde stole på mig selv.

Altid lige så ydmyg over for mennesker og livets mysterium. Føles meget sikkert i dine hænder. Du deler harmoni og balance. Jeg bliver også hjulpet af dine indre billeder, som jeg har bragt hjem, hvilket styrker og hjælper mig, når jeg er tilbage i hverdagens støj. ”

Tak for dit beundringsværdige og helhjertede arbejde. / Mina Elmberg, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

 

Hypnose reference
Blokerede minder
At møde Niklas Lindvall i hypnoterapi er meget givende, da hans kompetence og færdigheder får mig til at føle mig sikker, afslappet og tør at åbne det, jeg vil udvikle og udfordre mig selv i. Han har en varm og indbydende måde i kombination med sine forskellige værktøjer som f.eks. Jeg må prøve at komme lettere på vej ”
Tak, Ingrid Mårtensson: =) Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
Hypnose reference

Stress og vision for fremtiden

”Niklas er en sund fan at arbejde med, som altid leverer. Hans varme og engagement afspejles i hans måde at handle på og sikrer altid, at kunderne opnår deres resultater. Niklas styrker er hans velbegrundede holdning og store ydmyghed, hvor han lader sine klienter arbejde i hele deres spektrum. Han ser og udvælger potentialer fra alle mennesker. Jeg anbefaler Niklas ”

Tak Magnus Green, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö