References Hypnosis - A powerful tool for change in the interior!

References Hypnosis
Referens bryt gamla mönster tidigare liv(TLT)
Vill du b
li fri från gamla mönster med hypnosterapi?

Under min uppväxt trodde ingen i min närhet på tidigare liv, allra minst jag. Men under snart 6 år i en speciell relation kände jag mer och mer att vi hade hittat tillbaks till varandra från något större än vad jag kunde förklara. Jag hade sökt efter en kvalificerad regressions-hypnosterapeut som kunde hjälpa mig minnas om vi hade ett liv tillsammans innan detta, och till slut hittade jag Niklas hos Inre Hälsa.

Tidigare liv regressionen gav mig så otroligt mycket, inte bara svar på varför jag känner så djupt för denna relation, men också svar på andra delar av mitt liv som påverkat mitt beteende och mina handlingar. Att förstå mig själv från ett så stort perspektiv var så givande, jag har ett lugn inom mig nu som jag inte visste jag kunde uppnå. Jag uppskattar mitt liv och mina nära och kära på en helt ny nivå.

Och jag ser äntligen hur stark jag är, hur stark jag en gång varit, jag kommer aldrig mera underskatta min förmåga att hantera livets upp- och nedgångar.

Tack Niklas, för att du hjälpte mig ta fram dessa fantastiska minnen

/Tack från Ange Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Referens hypnos rädslor behandla prestationsångest i skola, jobb.
Vill du b
li fri från din fobi & rädsla med hypnosterapi?
ångest oro depression referens
Bearbetning av trauma och stress 

Jag sökte mig till hypnoterapi eftersom jag har hört mycket positiva erfarenheter av mina vänner och bekanta och ändå tog det tid tills jag bestämde mig för det. Först trodde jag att man måste vara förbered eller mogen för det på något sätt men tillslut jag har överraskat mig själv med den spontana bokningen hos Niklas. Jag ville först att vi skulle jobba på en sak som jag tyckte var viktig för stunden men under processens gång det visade sig att jag kom djupare i min undermedvetna och kom åt ett trauma som skavt länge. Oväntat mycket känslor kom upp och det blev en mycket välbehövligt bearbetning. Det var tufft men gav mig enorm lättnad efteråt. Jag är mycket glad över att jag lät mig vara spontan och lät Niklas guida mig under hypnosen. Tack Niklas! //Tatiana Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Bearbeta & övervinn stress och oro  

Jag tycker att du jobbar väldigt professionellt och lyssnade på vad jag hade problem med, du ingav även ett lugn! Du hjälpte mig mitt mitt undermedvetna stressbeteende och det har blivit en stor förändring då jag har brutit mönstret helt och har lättare att bryta det innan jag börjar stressa 😄👏🏻 stort tack!! Rekommenderar dig gärna och har gjort det till 2 vänner!! //Emma Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Bearbeta & övervinn ångest. oro och depression 

Kan bara säga att detta var en upplevelse för mig, har levt med ångest, oro, depression i många år och har träffat psykologer, ätit medicin ,men har fallit tillbaka ganska snart! Niklas har förändrat mitt liv till det bättre, proffsigt bemötande man får förtroende genom att han verkligen engagerar sig för problem som man har😀

Kan verkligen rekommendera att låta Niklas ta itu med problem som finns
hos många människor, allt sitter i skallen å de fixar Niklas
Tack för ett bättre liv Niklas🥰
/Tack från Peter Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Förändra beteenden &  sockersug 
Kan verkligen rekommendera att testa hypnos hos Niklas. Efter bara första tillfället tyckte jag att det blev lättare att ta kontroll över mitt sötsug och tröstätande. Jag har fått hjälp och verktyg att ta kontroll över ett beteende som jag trodde var omöjligt att sluta med och som egentligen bara gav mig mer ångest. Känner mig lugnare och mer balanserad och ångrar inte att jag provade detta. Tack för hjälpen Niklas!
/Tack från Rebecca Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
Vad är Havening
Förändra beteenden & blockeringar
Tack Niklas! Med din hjälp har jag kunnat lösa upp blockeringar som gett mig problem och hållit mig tillbaka hela mitt liv. Jag har tack vare våra sessioner fått tillgång till min kraft och förmågor jag bara anade att jag hade. Jag har fått tillgång till en djupare glädje, kärlek och nyfikenhet på livet. Hypnosterapi var inte som jag förväntade mig och ändå överträffades mina förväntningar! Jag har fått med mig verktyg som jag är övertygad om kommer ge mig stor framgång från och med nu 🙏❤️

/Tack från Charlotte Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Förändra beteenden & blockeringar
Tack! Som jag sa på plats, mitt största problem omvända tankar till handling, oavsett behandling. Här kommer min referenstext utifrån det:

”Sessionen hos Niklas var en stark resa inåt, en unik upplevelse!”

Med vänlig hälsning
Victoria  Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Book free health advice
Behandla fobi för grönsaker, Vill du bli free from your phobia with hypnotherapy?

Sökte till Niklas på Inre Hälsa då jag ville ge hyposterapi en chans i syfte att få bukt med en fobi som påverkat mig negativt i många år. Efter några besök upplevde jag att fobin lindrats och jag försonats med sådant som legat till grund för fobin. Som en positiv bieffekt har jag fått lättare att slappna av i vardagen. Jag kan varmt rekommendera Niklas. /Rickard”

/Tack från Rickard Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Fobi kör bil själv
Behandla fobi för att kör själv, Vill du bli free from your phobia with hypnotherapy?

Har varit hos Nicklas för min rädsla att köra bil själv han är lätt att prata med lugn efter första gången tänkte jag det här kommer kanske inte att hjälpa men jag körde bil själv när jag skulle till Nicklas inget orolig rädslan den är borta.

/Tack från Anne Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Behandla ångest och sömnproblem referens
Behandla ångest, sömnproblem & skapa impulskontroll , Vill du bli fri från ångest & depression med hypnosterapi?

Jag upplever att jag har mer självkontroll när det kommer till ångest och sömn, även att acceptera mitt förflutna på ett annat sätt än tidigare :).

/Erika ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

förändra negativa tankar
Förändra beteenden och negativa tankar, skapa mening med livet och klara mål, Vill du bli fri från negativa tankar med hypnosterapi?

Jag gick en session på två timmar hos Niklas och fick en riktigt bra upplevelse. Niklas är extremt genuin och duktig på sin grej.

Niklas har hjälpt mig med att släppa dåliga energier som hållit mig nere i livet och gett mig verktyg som gör att jag tagit steg jag aldrig kunnat tänka mig att jag skulle ta tidigare!

/David

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Cure & treat spider phobia (arachnophobia), Do you want to bli free from your phobia with hypnotherapy?

Hi Niklas, and many thanks for the latest! As usual it worked so well! Does not scan the rooms anymore, has walked barefoot in the grass for several days now and has even sat on the terrace without thinking about the insects. Sure, I know they're there, but I'm not worried anymore. Have even had my close encounters with them and if they are outdoors I ignore them and if they are indoors I can easily remove them myself. Without screaming, hahaha.

/ Erica

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Process & treat anxiety & depression and improve self-confidence & self-esteem

Hi Niklas,

It was very rewarding to conduct these hypnosis sessions with Niklas. I am grateful that I had this opportunity to improve my mental health. It feels like a privilege! I wish more people had access to it. Yvonne ”

Heartfelt greetings
Yvonne

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

hypnosterapeut
Phobia and blocking in creation, creativity and resolving tensions

Niklas is an experienced and committed hypnotist and Coach.
You experience that you are in safe hands. He is genuine in his purpose to unleash your inner powers that you may not yet have access to.
Before I worked with him, I was blocked and had several mental obstacles that came in handy for my creation.

But after working with him, everything that had been problematic for me disappeared.

And now I have the key to my own power.

I recommend him to anyone who wants to accomplish something that is challenging.

Thank you Niklas for your help!

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Weight loss / weight problems / Lose weight
Reference fear of flying
Overcome your fear of flying with hypnosis
Negative thoughts, low self-esteem and dissolving tensions
Negative thoughts, low self-esteem and dissolving tensions
Thank you Nicklas for the tools you have given me to deal with negative thoughts and my low self-esteem. I have also received help with tensions that I have been walking around with in my body. Have tested hypnosis before but then to make regression trips.
The negative about how stupid and wrong I am has suddenly disappeared and I think I am completely ok.
Thoughts about how others are and behave have also diminished, nice to let go of the negative and devote myself to things that give myself energy and joy. Nice to finally be able to put my energy into things that raise my life energy instead of things that lower me. Thank you so much for your help!
Hope my words can get you many new customers. Merry Christmas, I wish you. Hug / Eva

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Change negative thoughts into positive ones
Change negative thoughts into positive ones

Hope all is well with you. I just want to say that it feels good after our last treatment. 2-3 weeks ago (time goes by so fast) I was very sad for a few days. It was a trapped emotion that needed out.

What made me contact you with thoughts spinning, it's much better. Next to nothing. Those thoughts come but they kind of flow from me.

Thank you for the help and I will get in touch when / if I feel I need your support again.

/Anna ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

alcohol habits
Change your alcohol habits

I do not know if you remember me, but it was I who went to you to change my drinking habits. I think our hypnosis session has made a big difference and I handle alcohol much better. It is now rare that I get memory gaps and have also noticed that if I get too drunk I start to feel bad and vomit instead of continuing to drink into the fog haha. That barrier had been gone since 2012, so it is very positive. It has helped me understand my limit and I now stop drinking on time, so thank you for what you have done!

Jag kommer att rekommendera dig till andra :=)

/ Lovisa ”Norrköping, Gothenburg, Stockholm, Malmö

Therapist
Panic Disorder & Stomach Problems (IBS)

😅 I actually have to say that everything has become so much easier, not only the panic gesture but also the anxiety in everyday life😄 I have, among other things, eaten at a restaurant for the first time since it all started, drive significantly more cars and do not experience the same fear in anything experienced before so thank you so much for all the help! Will definitely get back to you if I would like help with anything more and also tell others about you!

Ha det fint😄

/ Moa ”Norrköping, Gothenburg, Stockholm, Malmö

Never again performance anxiety, Do you get stuck or become nervous and insecure when you have to perform at work, studies or leisure time? Take the first step to maximum performance now
Phobia speaking in front of a group
Quick feedback, responsive and understanding.
Despite my late working hours and short notice, Niklas managed to arrange two sessions via Skype. The whole process worked fine despite a high level of skepticism on my part as this was the first time I tried hypnosis.
A kind of calming anchor was established in the event of stressful situations, a tool that I now use when needed to curb the feelings of discomfort that arise to the extent that I have actually been able to perform tasks that were previously perceived as unmanageable.
Nowadays, I look forward to starting to practice and practice giving public speeches to become even better at this craft!

/ Christopher ”Norrköping, Gothenburg, Stockholm, Malmö

regression therapist training

Reach its full potential

What you do for other people, that you give us the chance to finally reach our full potential, is the same as giving us a new life. Nikla's hypnosis has changed my life.

I really recommend Inner Health if you want change in your life.

/ Anna-Lena Smith ”Norrköping, Gothenburg, Stockholm, Malmö

DISTANCE COURSE IN HYPNOSIS

Overcome anxiety and depression

“Thank you Niklas at Inre Hälsa, you have filled my body with positivity, joy and the meaning of life after a tough depression / anxiety. Got to experience things I could not have imagined. Can really recommend everyone to try Hypnosis, it gives results! / Bea ”Norrköping, Gothenburg, Stockholm, Malmö

Hypnosis Quit smoking

Stop smoking, quit smoking

I think that Nikla's hypnosis has helped me a lot to quit smoking. It has gone brilliantly, no relapses in 2 weeks. Think this has been much easier than I thought. I was given, through hypnosis, the tools I needed to overcome my smoking addiction.

/ Lena, Norrköping, Gothenburg, Stockholm, Malmö

online therapy training
kbt

Break old patterns

I think Nikla's hypnosis has helped me a lot. I went from not daring to take big steps on the personal level to daring to do what I have wanted. The guy I did not dare take the step with. The family I had a hard time with is today friction-free than before. I would have chosen Niklas again and will do so if I need it! So grateful for all the help!

/ Louise, Norrköping, Gothenburg, Stockholm, Malmö

Smoking cessation stop smoking reference hypnosis Norrköping Stockholm Malmö GothenburgDo you want to stop…
hypnosis norrköping

Overcome sleep problems

“Niklas is a very safe and down-to-earth person and thanks to his ability to empathize, he also knows how he can help treat sleep problems and the various blockages you have had.

Now I have peace of mind that I have not had before, I fall asleep when I go to bed at night and this has made the body recover better so I have more stamina.

Niklas uses his inner images and is easy to guide with a calm and pleasant voice during hypnosis. He has helped me incredibly much by allowing me to put into words what I feel and allowed myself to be able to process unresolved things within me and find a good sleep rhythm. Today I feel much happier and harmonious as a person. He has helped me to strengthen my self-confidence and to dare to believe in myself and my intuition more. I can warmly recommend Niklas as you will be in safe hands throughout the process and it feels very comfortable and relaxing. ”

/Terese Johansson, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Prices Hypnos
Stress and inner balance
“Niklas is incredibly good at his job and is very calm and confident. An experience to recommend that strengthens and helps to find a relaxation technique that works against stress in everyday life. Through his way of working, Niklas learns how to get to know his body and understand its signals. We have also worked to change negative images into positive ones, to let go of blockages and get a new positive attitude and view. Niklas is always 100% committed, positive and concentrated. He strives to achieve the best results and wants to bring out the best qualities and ambitions of all people. ”
Thank you for your commitment, work and time. I'm incredibly happy.
/ Emma Caesar, Norrköping, Gothenburg, Stockholm, Malmö

Relax self-hypnosis

“Inner Health has taught me to find an effective method to relax through self-hypnosis. This has given me a chance to rest and recover. Now I have learned the art of relaxing again. Niklas has helped me to relax with the help of hypnosis. Highly recommend! ”

/Stephanie Godoy Herrera , Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Past lives drop old patterns

“I am very grateful for your treatments Niklas. Your down-to-earth, calm personality is reflected in every second of your treatments. You have full concentration on me and you send out balance and inner calm that takes away my stress and anxiety. Then I find my way back to the right focus. Now difficult tensions have released and this has given room for me to dare to trust myself.

Always as humble in the face of people and the mystery of life. Feels very safe in your hands. You share harmony and balance. I am also helped by your inner images that I have brought home with me, which strengthens and helps me when I am back in the noise of everyday life. ”

Thank you for your admirable and wholehearted work. / Mina Elmberg, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

 

Hypnosis reference
Blocked memories
Meeting Niklas Lindvall in hypnotherapy is very rewarding as his competence and skills make me feel safe, relaxed and dare to open up what I want to develop and challenge myself in. He has a warm and welcoming way in combination with his various tools such as I got to try to get on my way more easily ”
Thank you, Ingrid Mårtensson: =) Norrköping, Gothenburg, Stockholm, Malmö
Hypnosis reference

Stress and vision for the future

“Niklas is a healthy fan to work with who always delivers. His warmth and commitment is reflected in his way of acting and always ensures that clients achieve their results. Nikla's strengths are his well-founded attitude and great humility where he lets his clients work in their entire spectrum. He sees and picks out potentials from all people. I recommend Niklas ”

Thank you Magnus Green, Norrköping, Gothenburg, Stockholm, Malmö