Föreningar - hypnosterapin

Priser Hypnos

Föreningar

Inre Hälsa brinner för föreningslivet och vill skapa samarbeten och möjligheter för lag och idrottare att växa och utvecklas. Vi arbetar med föreningar och idrottare på alla nivåer. Det finns många kvinnor och män inom elitidrotten som utnyttjar hypnos för att nå fram till nästa nivå. De har förstått hur effektivt det hypnotiska tillståndet är i kombination med mental träning. Sporthypnos i kombination med mental träning ger överlägset bra resultat. Utifrån mina olika kompetenser ger jag dig de bästa utgångspunkterna för att optimera din prestation att nå din egen högsta nivå.

Föreningslivet

Inre Hälsa vill engagera sig i föreningslivet för det är en viktig del av regionens utveckling. Därför sponsrar Inre Hälsa föreningslivet med vår passion – en hållbar Inre Hälsa. Det innebär att vi ger stöd till föreningar som tänker mer på att utveckla lag och individ och gör något bra för vår gemensamma framtid. När vi växer får svenskt idrottsliv kraft att utvecklas och nå nya nivåer.

Sport Hypnos

Sport hypnos & Mental träning är ett oerhört effektivt sätt att öka din förmåga att prestera. Har du inte nått de resultat som du vill, trots träning?

 

Mental Träning Lindö FF