Mental Träning - Sport Hypnos Vägen till framgång för idrottare & privatpersoner

Mental träning

Mental träning & Sport hypnos

Hypnos ger effektiva resultat när du kombinerar det med mental träning. Har ni svårt att uppnå resultat inom din sport eller idrott, då är hypnos i kombination med mental träning det rätta sättet som kommer att hjälpa dig till nästa nivå. Ta chansen att nå toppresultat med hjälp av den här djupare formen av mental träning. Det vi fokuserar på är att förfina tekniken, skapa nya muskelminnen, lära dig att slappna av vid viktiga tävlingar och prestera på topp när det gäller.

Elitidrottsmän som utnyttjar styrkan i hypnos

Det finns många elitidrottsmän och kvinnor som utnyttjar hypnos för att nå fram till nästa nivå. Dessa personer har förstått hur effektivt det hypnotiska tillståndet är i kombination med mental träning. Även icke-professionella har insett hypnosens positiva effekt. Även barn och ungdomar i USA utnyttjar hypnosens kraft för att lära sig att koncentrera sig och att kunna komma vidare till nästa nivå. Hypnos i kombination med mental träning är helt överlägsen.

Några professionella idrottsmän som använder Sport Hypnos & mental träning är:

Tiger Woods
Michael Jordan
1959 Ingmar Johnson
Andre Agassi
1956 tog ryssarna med sig 11 hypnostiörer till OS i Melbourn
Wayne Gretzky

10 misstag som leder till misslyckande

Föreställer sig att ”misslyckas”
Nervositet Oroar sig för vad andra ska tänka om hur de presterar
Ställer för höga krav
Oroar sig för saker de inte kan kontrollera
Inget fokus
Att göra en massa tekniska fel
Tankar om att de inte är tillräckligt bra för att tävla på en viss nivå
Negativt självprat
Tillåter gamla ”misslyckanden” ta över tankarna

Hur kan Hypnos vara så effektiv inom idrott?

Vårt undermedvetna består av positiva saker som händer oss och sen har vi negativa saker som möter oss och allt detta blandas ihop som sedan skapar vårt egna livsmanus, detta livsmanus blir sen våra automatiska beteenden. Allt detta är vad vi känner till och dessa reaktioner bygger på att du reagerar som ett barn utifrån det du har lärt dig tidigare.

Ditt livsmanus tillhör det undermedvetna och det undermedvetna står för 88 % av sinnets kraft och du har 12 % som är ditt medvetande, vilket hjälper dig att göra logiska beslut. I hypnos arbetar man med det undermedvetna, den delen som är 88 % och som är så mycket starkare än de medvetna tankarna. I det medvetande sinnet finns det ett slags filter som filtrerar all information som ska komma in i det undermedvetna.

Filtret skyddar dig mot ny information som vill komma in. När ny information kommer så undersöker det genom att undermedvetet kontrollera om informationen stämmer mot information som redan finns, och vad du tror ska vara sanning. Om informationen inte stämmer släpps den inte in.

Låt oss tänka att dina föräldrar har sagt till dig att du inte är smart och du kommer inte att uppnå något i ditt liv. Om någon idag skulle säga att du är smart och kan lyckas med vad du vill, skulle du inte tro på detta efter som ditt undermedvetna sinne är programmerat att tänka att du inte är särskilt smart. Ditt undermedvetna kommer inte att tro på denna information. Då släpps inte denna information in.

Genom hypnos kan vi pausa detta filter och då får du tillgång till det undermedvetna vilket ger dig möjligheter att lära om. Det är därför som hypnos är så effektivt när man vill förändra ett beteende eller ett tankemönster.

Vägledning via hypnos

En hypnosterapeut som är utbildad kan enkelt guida dig igenom en självförbättrande process. Med min professionella hjälp kommer du i kontakt med det undermedvetna och i och med det kan du lätt ta in informationen i det undermedvetna. Det gör det möjligt för dig att absorbera all information exakt som ett barn gör, vilket gör att du kan lära dig nya saker utan att tänka medvetet.

Vårt mål är att göra dig mentalt stark med hjälp av hypnos. Gemensamt sätter vi upp realistiska mål och du får hjälp att koncentrera dig på det som du ska inrikta dig på.

Min roll ersätter inte på något vis en tränare. Det som tränaren och coachen ansvar för är det fysiska och tekniska. Mitt ansvar är hjälpa dig att träna in tekniker under hypnos vilket skapar snabbare muskelminnen och bidrar till att du snabbare kan ta dig till nästa nivå.

Blockeringar inom idrott

Blockeringar finns hos alla och de gör att du inte kan prestera på topp. I hypnos finner vi roten och hittar då orsaken till ditt nuvarande problem. Sedan när vi har löst upp eventuella blockeringar så fyller vi på med ny positiv energi, positiva suggestioner och det är där vi strukturerar om din nya karta. Det finns olika tekniker som hjälper dig att släppa det som hindrar dig från att vara den bästa du kan vara.

Områden inom Sport Hypnos/Mental träning

Alpin skidsport

Armbrytning:

Backhoppning:

Badminton:

Bandy:

Basket:

Bilsport:

Bordtennis:

Boxning:

Brottning:

Cykelsport:

Fotboll:

Friidrott:

Golf:

Handboll:

Hästsport:

Innebandy:

Ishockey:

Kanotsport:

Längdåkning:

Motorcykelsport:

Orientering:

Skidskytte:

Skridskoåkning:

Tennis:

Vattensport:

Volleyboll