Hypnos Göteborg hjälper dig att övervinna ångestproblematik, tex panikångest, social ångest, prestationsångest, depression, stress, fobier

Hypnos Göteborg

Hypnos i Göteborg

Välkommen till Inre Hälsa i Göteborg Hypnos Självhypnos & Hypnosterapi

Hos Inre Hälsa i Göteborg får du hjälp med att hantera din sociala fobi, flygrädsla, prestationsångest, smärtlindring, sömnbesvär, ångest, depression, förändra beteenden, rädslor, fobier, sorgbearbetning och undersöka tidigare liv.

Hypnos kan med fördel användas för att nå mål & maximera effektivitet. Hypnos är även en effektiv avslappningsmetod som förbättrar minnet samt i detta tillstånd får du tillgång till minnen/minnesbilder som i normala tillstånd blockeras av exempelvis spänningar och blockeringar. Här kan du även lära dig effektiv självhypnos med kraftfull programmering och mycket mer.

Inre Hälsa i Göteborg; bli ditt bästa jag och se resultat SNABBT!

Hypnos resultat

För dig som vill se effektiva resultat på kort tid och mycket för pengarna. Jag är 99 % för mina klienter, är fokuserad och redo att uppnå sina mål. En hypnotisör som lyssnar och är fokuserad på dig! Mitt mål är att locka fram den du vill vara.

Vilka områden passar hypnos för?

Om någon känsla hindrar dig
Förändra beteenden som du vill bli av med
Förbättra din självkänsla
Hitta din kreativa känsla
Hjälpa dig att uppnå dina mål .
Relationsproblem eller svartsjuka?
Fastnat i saker som har hänt -och vill leva i nuet

Andra områden hypnos kan hjälpa dig är:

Att våga stå för sig själv och inte bli dörrmatta
Sluta röka
Våga vara dig själv i sociala situationer
Bli av med tankar som håller dig tillbaka
Förbättra sömnen och ändra på sömnbesvär
Locka fram det bästa hos dig
Stärka din sons/dotters självkänsla för att tro mer på sin egen förmåga i skolan
Förstå varför du väljer ”fel” partner och komma ur detta mönster
Stärka din sons/dotters självkänsla för att hitta sig själv igen
Stärka din mentala styrka inom sorgbearbetning, inom en idrott eller på jobbet
Förbereda dig inför en uppkörning, framträdande och tävling
Att våga leva livet precis som du vill och få mera glädje i livet.

Vi har stor kompetens inom olika områden och vill du ha en hypnosterapeut som bryr sig på riktigt – då är du varmt välkommen hit! Du är viktigt och din tid är viktig.

 

ALMA – Hypnos och coaching

Att ta hjälp av en terapeut/coach är för många första steget till förändring och ett bra sätt att investera i sig själv. Jag som driver ALMA – Hypnos och coaching är certifierad kognitiv coach och hypnosterapeut via Lifecap AB. Jag finns i Göteborg för personliga samtal och hypnos. Har du svårt att ta dig till Göteborg går det också bra att boka coaching-samtal över telefon.

Genom terapeutisk hypnos kan du få hjälp att lokalisera och frigöra blockeringar som ligger till grund för fysiska, mentala eller känslomässiga begränsningar. Mitt fokus är att du som klient ska uppnå en balans i din tillvaro och en inblick i din egen påverkan av ditt hälsotillstånd.

Samarbetspartner: Inre Hälsa – läs mer om hypnos som verktyg för dig, hur du kan hitta din inre hälsa och boka tid på annan ort: https://hypnosterapin.se

Ett urval av de tjänster jag erbjuder hittar du här:

Bearbeta barndomstrauman och övriga trauman

Lära känna och må bra i sin högkänslighet

Frigöra känslomässiga blockeringar

Lösa relationsproblem och dysfunktionella relationer

Bearbeta sexuella övergrepp

Förebygga och minska stress

Ångest och depression

Fobier

Söker du något annat? Kontakta mig så bokar vi tid för ett kortare kostnadsfritt samtal.

Telefonförfrågan, ca 10 min – gratis

Kognitiv coaching, 60 min – 700 kr

Hypnosterapi, 90 – 120 min – 1000 kr

Om du har friskvård som förmån på ditt arbete kan du få pengar tillbaka upp till en viss summa per år för terapeutisk hypnos med fokus på att förebygga och minska stress.

Läs mera om vilka tjänster som terapeuten i Göteborg erbjuder:

Hypnosterapeut i Göteborg

Totalt i Göteborg finns det 15 företag som håller på med Hypnosterapi och många av dessa personer har jobbat med Hypnos väldigt länge. Det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa terapeuten i Göteborg och dessutom varierar priserna. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om att hypnosterapeuten är mycket duktig för att övervinna social fobi, ångest, depression eller flygrädsla. Information och betyg om de som arbetar med Hypnosterapi i Göteborg finns oftast hitta via nätet.

Det finns många företag i Göteborg som erbjuder Hypnosterapi och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och olika metoder som terapeuten använder. Innan du ringer till någon som håller på med Hypnosterapi bör du veta vilka krav du har gällande vad du vill ha hjälp med. Bra info om Hypnosterapi kan du få genom att kolla på webbsidor från olika hypnos företag som arbeta med hypnosterapi.