Hypnos Grundkurs - Diplomerad Hypnoscoach

Hypnosutbildning

Välkommen till Inre Hälsas Hypnos Grundkurs utbildning

Grundkurs i hypnos!

3 dags grundkurs i hypnos vi lär dig grunderna i hypnos på ett stimulerande sätt.

Vi blandar teori med praktik. Du får uppleva både hur det känns att själv vara i hypnos och att guida andra. När du väljer en utbildning hos oss blir du mottagen av mycket erfarna och personliga hypnos föreläsare.

Nedan finns fyra referenser från hypnos grundkursen

I grundkursen ingår:

– grunderna, upplevelser och praktiska övningar i hypnos

-självhypnos

– fakta om olika hypnosinduktioner och suggestioner

– hur kan beteenden vid fobier och rädslor påverkas

– hur kan resursstarka känslor skapas som t ex glädje, lugn och styrka

– kursmaterial

– kaffe och fika ingår

I grundkursen kommer vi inte att utföra djupgående åtgärdsarbete på någon. Grundkursen handlar uteslutande om att lära sig att försätta en person i hypnos, samt fördjupningstekniker och suggestionsarbete.

Dag ett:
Du få lära dig en snabb och enkel teknik för att få in en person i hypnos. Grundlig genom gång av de olika stegen i induktionen. Du får även öva på olika induktioner.

Dag två:
Här går vi igenom hur du skapar repor med din klient och vad du kan göra i det hypnotiska tillståndet. Du öva på enkla metoder som hjälper människor att bli av med fobier och sluta röka eller minska stress.

Dag 3
Träna på induktioner och repetera din verktygslåda.

Grundkursen kan byggas på med mer avancerad utbildning, som avancerad hypnosterapi, Tidigare Liv och Sport hypnos.

Pris: 4900:-

För företag till kommer moms.

Utbildningen kommer att vara under en helg i Norrköping

Adress: Finspångsvägen 63

Gratis parkering finns precis utanför

Datum för kursen är Fredag den 16 April till Söndag den 18 April

Fredag den 16 April kl 13.00-16.00

Lördag den 17 April kl 09.00-16.00

Söndag den 18 April kl 09.00-16.00

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta kursen vid för få antal deltagare eller andra omständigheter utanför vår kontroll.

När du lär dig mina tekniker kommer du att få lika bra resultat.

Läs mina referenser nedan:

Referenser Hypnos

Viktminskning / viktproblem / Gå ner i vikt

Referens flygrädsla

Övervinn din flygrädsla med hypnos

Negativa tankar, dålig självkänsla och lösa upp spänningar
Negativa tankar, dålig självkänsla och lösa upp spänningar
Tack Nicklas för de verktyg du givit mig för att hantera negativa tankar och min dåliga självkänsla. Har också fått hjälp med spänningar som jag gått omkring med i kroppen. Har testat hypnos tidigare men då för att göra regressionsresor.
Det negativa om hur dum och fel jag är har helt plötsligt försvunnit och jag tycker jag är helt ok.
Tankar om hur andra är och beter sig har också förminskats, skönt att släppa taget om det negativa och ägna mig åt sådant som ger mig själv energi och glädje. Skönt att äntligen få lägga energin på sånt som höjer min livsenergi istället för sådant som sänker mig. Tusen tack för din hjälp!
Hoppas mina ord kan skaffa dig många nya kunder. God Jul önskar jag dig. Kram /Eva

" Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Negativa tankar, dålig självkänsla och lösa upp spänningar
Tack Nicklas för de verktyg du givit mig för att hantera negativa tankar och min dåliga självkänsla. Har också fått hjälp med spänningar som jag gått omkring med i kroppen. Har testat hypnos tidigare men då för att göra regressionsresor.
Det negativa om hur dum och fel jag är har helt plötsligt försvunnit och jag tycker jag är helt ok.
Tankar om hur andra är och beter sig har också förminskats, skönt att släppa taget om det negativa och ägna mig åt sådant som ger mig själv energi och glädje. Skönt att äntligen få lägga energin på sånt som höjer min livsenergi istället för sådant som sänker mig. Tusen tack för din hjälp!
Hoppas mina ord kan skaffa dig många nya kunder. God Jul önskar jag dig. Kram /Eva

" Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Ändra negativa tankar till positiva
Ändra negativa tankar till positiva

Hoppas att allt är bra med dig. Jag vill bara tala om att det känns bra efter vår sista behandling. För 2-3 veckor sedan (tiden går så fort) så var jag jätteledsen i några dagar. Det var en instängda känslor som behövde ut.

Det som gjorde att jag kontaktade dig med tankar som snurrar, det är mycket bättre. Näst intill inget. De tankarna kommer men de rinner liksom av mig.

Tack för hjälpen och jag hör av mig när/om jag känner att jag behöver din stöttning igen.

/Anna " Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

alkoholvanor
Ändra alkoholvanor

Jag vet inte om du kommer ihåg mig, men det är jag som gick hos dig för att ändra mina alkoholvanor. Jag tycker att vårt hypnostillfälle har gjort stor skillnad och jag hanterar alkoholen mycket bättre. Det är numera sällan jag får minnesluckor och har även märkt att om jag blir för full så börjar jag må dåligt och spyr istället för att fortsätta dricka in i dimman haha. Den spärren hade varit borta sedan 2012, så det är väldigt positivt. Det har hjälpt mig förstå min gräns och jag slutar nu att dricka i tid, så tack för det du har gjort!

Jag kommer att rekommendera dig till andra :=)

/Lovisa " Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Terapeut
Panikångest & problem med magen(IBS)

😅 jag måste faktiskt säga att allt har blivit så mycket lättare, inte bara panikångesten utan även ångesten i vardagen😄 jag har bland annat ätit på restaurang för första gången sedan allt började, åker betydligt mer bil och upplever inte alls samma rädsla inom något som jag upplevde tidigare så tusen tack för all hjälp! Kommer definitivt återkomma till dig om jag skulle vilja ha hjälp med något mer och även tipsa andra om dig!

Ha det fint😄

/Moa" Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Aldrig mer prestationsångest, Får du tunghäfta eller blir nervös och osäker när du ska prestera på jobbet, studierna eller fritiden? Ta första steget att prestera maximalt nu
Fobi tala inför grupp
Snabb återkoppling, lyhörd och förstående.
Trots mina sena arbetstider och kort varsel lyckades Niklas ordna två sittningar via Skype. Hela processen fungerade fint trots en hög nivå av skepticism från min sida då detta var första gången jag provar hypnos.
En sorts lugnande förankring upprättades i händelse av stress fyllda situationer, ett verktyg som jag numera använder vid behov för att tygla de obehagskänslor som uppstår till den grad att jag faktiskt kunnat utföra arbetsuppgifter som tidigare upplevdes vara ohanterbara.
Numera ser jag fram emot att börja öva och träna på att hålla offentliga tal för att bli ännu bättre på detta hantverk!

/Christopher" Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

regressions-teraput-utbildning

Nå sin fulla potential

Det du gör för andra människor, att du ger oss chansen att äntligen få nå vår fulla potential, det är detsamma som att skänka oss ett nytt liv. Niklas hypnos har förändrat mitt liv.

Jag rekommendera verkligen Inre Hälsa om du vill ha förändring i ditt liv.

/Anna-Lena Smith " Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Online terapi

Övervinna ångest och depression

"Tack Niklas på Inre Hälsa, du har fyllt min kropp med positivitet, glädje o meningen med livet efter en tuff depression/ångest. Fått uppleva saker jag inte kunnat ana. Kan verkligen rekommendera alla att testa Hypnos, det ger resultat! /Bea" Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Hypnos sluta röka

Sluta röka, rökavvänjning

Jag tycker att Niklas hypnos har hjälp mig väldigt mycket att sluta att röka. Det har gått lysande, inga återfall på 2 veckor. Tycker att detta har varit mycket lättare än jag trodde. Jag fick,genom hypnos, de verktyg som jag behövde för att övervinna mitt rökberoende.

/Lena, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

online-terapi-utbildning
Hypnos Stockholm
kbt

Bryta gamla mönster

Jag tycker att Niklas hypnos har hjälp mig med massor. Jag gick från att inte våga ta stora steg på det personliga planet till att våga göra det jag har velat. Killen jag inte vågade ta steget med. Familjen jag hade det besvärligt med är idag friktionsfriare än tidigare. Jag hade valt Niklas igen och kommer göra det om jag behöver det! Så tacksam för all hjälp!

/Louise, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Rökavvänjning sluta röka referens hypnos Norrköping Stockholm Malmö GöteborgVill du sluta…
hypnos norrköping

Övervinn sömnproblem

"Niklas är en väldigt trygg och jordnära person och tack vara hans inkänningsförmåga så vet han också hur han kan hjälpa till att behandla sömnproblem och olika blockeringarna man har haft.

Nu har jag sinnesfrid som jag inte har haft tidigare, jag somnar när jag lägger mig på kvällen och detta har ju gjort att kroppen återhämtar sig bättre så jag orkar mer.

Niklas använder sig av sina inre bilder och har lätt för att guida med en lugn och behaglig röst under hypnosen. Han har hjälpt mig otroligt mycket genom att fått mig få sätta ord på det jag känner och tillåtit mig själv att kunna bearbeta ouppklarade saker inom mig och hitta en bra sömnrytm. Idag känner jag mig mycket gladare och harmonisk som person. Han har hjälpt mig att stärka mitt självförtroende och att våga tro på mig själv och min intuition mera. Jag kan varmt rekommendera Niklas då ni kommer vara i trygga händer under hela processen och det känns väldigt behagligt och avslappnande."

/Terese Johansson, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Priser Hypnos
Stress och inre balans
"Niklas är otroligt duktig på sitt arbete och är väldigt lugn och trygg. En upplevelse att rekommendera som stärker och hjälper för att hitta en avslappningsteknik som fungerar mot stress i vardagen. Genom sitt arbetssätt lär Niklas hur man kan lära känna sin kropp och förstå dess signaler. Vi har även jobbat med att förändra negativa bilder till positiva, för att släppa på blockeringar och få en ny positiv inställning och syn. Niklas är alltid 100 % engagerad, positiv och koncentrerad. Han strävar efter att uppnå bästa resultat och vill få fram alla personers bästa egenskaper och ambitioner."
Tack för ditt engagemang, arbete och tid. Jag är otroligt nöjd.
/ Emma Caesar, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Slappna av självhypnos

"Inre Hälsa har lärt mig att hitta en effektiv metod för att slappna av genom självhypnos. Detta har gett mig en chans till vila och återhämtning. Nu har jag lärt mig konsten att slappna av på nytt. Niklas har hjälpt mig att bli avslappnad med hjälp av hypnos. Rekommenderar starkt!"

/Stephanie Godoy Herrera , Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Tidigare liv släppa gamla mönster

"Jag är väldigt tacksam för dina behandlingar Niklas. Din jordnära, lugna personlighet avspeglar sig i varje sekund av dina behandlingar. Du har full koncentration på mig och du sänder ut balans och inre stillhet som tar bort min stress och oro. Då hittar jag tillbaka till rätt fokus. Nu har svåra spänningar släppt och detta har gett utrymme för att jag vågar lita på mig själv.

Alltid lika ödmjuk inför människor och livets mysterium. Känns väldigt tryggt i dina händer. Du delar med dig av harmoni och balans. Jag är också hjälpt av dina inre bilder som jag har fått med mig hem som stärker och hjälper mig när jag är tillbaka i vardagsbruset."

Tack för ditt beundransvärda och helhjärtade arbete. / Mina Elmberg, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

 

Hypnos referens
Blockerade minnen
"Att möta Niklas Lindvall i hypnosterapi är mycket givande då hans kompetens och färdigheter gör att jag känner mig trygg, avspänd och vågar öppna upp vad jag vill utveckla och utmana mig i. Han har ett varmt och välkomnande sätt i kombination med sina olika verktyg som jag fått prova för att lättare komma vidare på min väg"
Tack ,Ingrid Mårtensson :=) Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
Hypnos referens

Stress och framtidsvision

"Niklas är en friskfläkt att arbeta med som alltid levererar. Hans värme och engagemang smittar av sig i hans sätt att agera och säkerställer alltid att klienterna når sina resultat. Niklas styrkor är hans grundade förhållningssätt och stora ödmjukhet där han låter sina klienter arbeta i hela deras spektra. Han ser och plockar fram potentialer ur alla människor. Jag rekommenderar Niklas"

Tack Magnus Green, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Hypnos grundkurs 2019-11-15

Vi vill gratulera tre nya hypnotisörer som har blivit diplomerade hos Inre Hälsa