Hypnos Malmö hjälper dig att övervinna ångestproblematik, tex panikångest, social ångest, prestationsångest, depression, stress, fobier

Hypnos i Malmö

Välkommen till Love it i Malmö Hypnos Självhypnos & Hypnosterapi

Hos Love it i Malmö får du hjälp med att hantera din sociala fobi, flygrädsla, prestationsångest, smärtlindring, sömnbesvär, ångest, depression, förändra beteenden, rädslor, fobier, sorgbearbetning och undersöka tidigare liv.

Hypnos kan med fördel användas för att nå mål & maximera effektivitet. Hypnos är även en effektiv avslappningsmetod som förbättrar minnet samt i detta tillstånd får du tillgång till minnen/minnesbilder som i normala tillstånd blockeras av exempelvis spänningar och blockeringar. Här kan du även lära dig effektiv självhypnos med kraftfull programmering och mycket mer.

Hypnos på Love it i Malmö; bli ditt bästa jag och se resultat SNABBT!

Hypnoterapi

Vi hjälper dig att utvecklas, släppa taget om det som hindrar dig så att du kan leva ett rikare liv, må bra, finna frid och känna din kraftfullhet.

Samya & Jai på Love it arbetar sedan många år som diplomerade coacher och terapeuter. Genom kraftfulla verktyg som hypnosterapi, Hyposyntesterapi kombinerat med samtal och coachande förhållningssätt skapar vi tillsammans med dig nya, bra förutsättningar för utveckling i ditt liv. Vi finns i Malmö på Sankt Gertrud (nära Caroli City) – kontakta oss för mer information eller bokning av tid.

Hyposyntesterapi

På Love it jobbar vi även med en alternativ hypnosterapi. Hyposyntes är en vidareutveckling av djupgående och kraftfulla terapiformer som Hypnos, NLP och Sedonametoden. Det är också inspirerat av ”The Work”, alla är säkra och beprövade tekniker för personlig utveckling. Det ger mer djupgående personliga förändringar på ett enkelt och okomplicerat sätt.

I mitt sätt att arbeta kopplar jag ihop hyposyntes med Soul Coaching och får på så vis ett mer effektivt resultat. Jag utgår alltid från personen jag har framför mig och för att kunna ge vad som är bäst i stunden.
Glöm aldrig att du är värd att finna ditt naturliga tillstånd av harmoni och balans.

Läs artikeln i Tidningen Nära här om Hyposyntes: NARA_nr3_2015_Anette_Thornell.pdf

Artikel 2017 i Tidningen Nära; Benny Rosenqvist får Hyposyntes av Samya

Läs mer om oss på www.loveit.se

Att använda hypnoterapi som terapiform är inte bara effektivt – det är tryggt och säkert också. Terapin sker under hypnos vilket är ett mycket skönt tillstånd att befinna sig i. Det finns olika nivåer av hypnos från avslappning till djup trance. Hypnosen har den fördelen att jag som terapeut och du som klient kommer åt det undermedvetna, det som ligger dolt och som kan störa dig.

Hypnosterapi är oftast mycket effektivt på oro, rädslor, fobier och ångest. Men hypnos är också ett bra sätt att få energi och fokus för att sätta mål, klara att stå inför publik, lära känna sig själv, öka medvetenheten, öka självförtroendet och självkänslan och inte minst må väldigt, väldigt bra.

Hypnos är ett tillstånd av avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans ungefär som om man betraktar sig själv. Hypnos är ett fullständigt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. Att vara i hypnos innebär inte att man sover utan enbart att man är mer inre fokuserad än yttre. Ingen kan heller någonsin förmås att göra saker mot sin vilja under hypnos. Man är medveten och har kontroll hela tiden och alla med normal intelligens och koncentrationsförmåga kan erfara det hypnotiska tillståndet.

Läs artikeln om Spirituell Hypnos, Soulcaoching; Spirituell Hypnos

Läs artikeln om Jai i Tidningen Nära; Hypnos

Pris privatpersoner: 1 500kr för 1,5 tim inkl moms
Pris Företag: 1 500 kr för 1,5 tim exkl moms

Bokning:

Jai 0735-344 550
Samya 0703-44 55 52

OBS – Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Hypnos resultat

För dig som vill se effektiva resultat på kort tid och mycket för pengarna. Jag är 99 % för mina klienter, är fokuserad och redo att uppnå sina mål. En hypnotisör som lyssnar och är fokuserad på dig! Mitt mål är att locka fram den du vill vara.

Vilka områden passar hypnos för?

Om någon känsla hindrar dig
Förändra beteenden som du vill bli av med
Förbättra din självkänsla
Hitta din kreativa känsla
Hjälpa dig att uppnå dina mål .
Relationsproblem eller svartsjuka?
Fastnat i saker som har hänt– vill leva i nuet

Andra områden hypnos kan hjälpa dig är:

Att våga stå för sig själv och inte bli dörrmatta
Sluta röka
Våga vara dig själv i sociala situationer
Bli av med tankar som håller dig tillbaka
Förbättra sömnen och ändra på sömnbesvär
Locka fram det bästa hos dig
Stärka din sons/dotters självkänsla för att tro mer på sin egen förmåga i skolan
Förstå varför du väljer ”fel” partner och komma ur detta mönster
Stärka din sons/dotters självkänsla för att hitta sig själv igen
Stärka din mentala styrka inom sorgbearbetning, inom en idrott eller på jobbet
Förbereda dig inför en uppkörning, framträdande och tävling
Att våga leva livet precis som du vill och få mera glädje i livet.

Vi har stor kompetens inom olika områden och vill du ha en hypnosterapeut som bryr sig på riktigt – då är du varmt välkommen hit! Vi är fokuserad för att hitta kärnan och skapa snabba resultat. Du är viktigt och din tid är viktig.

Läs mera om vilka tjänster som terapeuten i Malmö erbjuder:

Hypnos i Malmö

Hypnosterapeut i Malmö

Totalt i Malmö finns det 15 företag som håller på med Hypnosterapi och många av dessa personer har jobbat med Hypnos väldigt länge. Det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa terapeuten i Malmö och dessutom varierar priserna. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om att hypnosterapeuten är mycket duktig för att övervinna social fobi, ångest, depression eller flygrädsla. Information och betyg om de som arbetar med Hypnosterapi i Malmö finns oftast hitta via nätet.

Det finns många företag i Malmö som erbjuder Hypnosterapi och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och olika metoder som terapeuten använder. Innan du ringer till någon som håller på med Hypnosterapi bör du veta vilka krav du har gällande vad du vill ha hjälp med. Bra info om Hypnosterapi kan du få genom att kolla på webbsidor från olika hypnos företag som arbeta med hypnosterapi.