Hypnos Malmö hjälper dig att övervinna ångestproblematik, tex panikångest, social ångest, prestationsångest, depression, stress, fobier

Välkommen till Inre Hälsa i Malmö
Hypnos Självhypnos & Hypnosterapi

Hos Inre Hälsa i Malmö får du hjälp med att hantera din sociala fobi, flygrädsla, prestationsångest, smärtlindring, sömnbesvär, ångest, depression, förändra beteenden, rädslor, fobier, sorgbearbetning och undersöka tidigare liv.

Hypnos kan med fördel användas för att nå mål och maximera effektivitet. Hypnos är även en effektiv avslappningsmetod som förbättrar minnet samt i detta tillstånd får du tillgång till minnen/minnesbilder som i normala tillstånd blockeras av exempelvis spänningar och blockeringar. Här kan du även lära dig effektiv självhypnos med kraftfull programmering och mycket mer.

På Inre Hälsa i Malmö; bli ditt bästa jag och se resultat SNABBT!

Har du hittat din väg här i livet?

Jag tror på att det finns en mening med allt, precis som att det finns en mening med varför just du tittar in på min sida. Ibland behövs det en hjälpande hand för att komma på rätt väg igen. Att just du besöker min sida kan vara första steget i rätt riktning på din resa.

Jag hjälper dig att släppa taget om det som inte är gynnsamt för dig för att du ska kunna utveckla din fulla potential. Kombinerar hypnosterapi med samtal som ger dig bra förutsättningar för din utveckling. Du är värd att finna ett inre lugn, må bra och leva ett rikare liv. Hos mig kan du även boka tid för coachning och mindfulness.

Varmt välkommen! Jag utgår från Abbekås. Här i en lugn och rogivande miljö har jag min mottagning som är omgiven av vackra fält.

Kontakta mig gärna

Har du några frågor och funderingar eller vill boka en tid? Hör gärna av dig till mig på

0709-378838 eller till [email protected] så kontaktar jag dig inom kort.

Du kan även boka tid direkt online genom att klicka på knappen.

 

Kroppen talar sitt tydliga språk!  Lyssnar du?

I en energibehandling använder jag mig av olika meditationsövningar och hypnos. Börjar alltid med en skön avslappning så att du känner dig lugn och trygg. Med hjälp av guidad meditation och hypnos kommer du i kontakt med ditt undermedvetna och kan tydligare se dig själv och dina egna beteenden. När du är i kontakt med t.ex. förträngda känslor, ogynnsamma beslut som du har fattat, bortglömda händelser etc. hjälper jag dig att se dina invanda mönster, ifrågasätta dem för att sen ersätta dem med nya, mer gynnsamma tankar, känslor och handlingar för att du ska kunna gå vidare och må bättre. Du behåller ditt medvetande under hela behandlingen och kan när som helst “kliva ur” behandlingen. Hypnos bygger på frivillighet vilket innebär att det inte går att utföra hypnos på någon som inte vill.

Denna typ av behandling är även effektiv mot bland annat:

Fobier
Panikångest
Stress
Rädslor
Olika beroenden
Kronisk smärta

Totalt tar behandling 2 timmar och då börjar vi och avslutar med ett samtal.

Vi behöver näring för att kunna växa!

Vad behöver du för näring för att må ditt bästa jag? 

Vilka är dina behov och finns det något du behöver förändra för att dina behov ska kunna bli tillfredsställda? 

Har du funderat över vilka dina värderingar är och hur de påverkar dig?

Många av oss har ett högt livstempo och vi upplever ständigt nya intryck från alla håll. Att uppleva känslan av att ständigt vara stressad och att ha tidspress är påfrestande för hälsan och för med sig en mängd negativa personliga, sociala, själsliga och kroppsliga konsekvenser. Många har en längtan efter att leva ett enklare liv, trots det så tenderar våra behov att öka och blir större. Våra behov skapar krav på oss, krav som t.ex. att prestera mer, tjäna mer pengar, att vara mer etc.

Det är lätt att komma in i en ond cirkel men desto svårare att bryta invant mönster och få till en önskad förändring. När vi upplever höga stressnivåer fattar vi ofta omedvetna och skadliga val. För att minska t.ex. stressen, oron eller ångesten är det vanligt att vi tar till träning, mat, shopping, alkohol, droger, spel eller andra typer av sinnes förändrade medel som gör att vi upplever att vi återfår kontrollen av vårt liv och våra känslor och på så sätt upplever vi att vi mår bättre, i alla fall tillfälligt. Är du medveten om dina invanda beteendemönster?  Har du funderat på hur de påverkar dig i det långa loppet? Känner du igen dig och tycker det är svårt att få till en förändring?

I samtalsterapi gör vi en kartläggning där vi går igenom alla aspekter som påverkar dig just nu men även aspekter som är av betydelse från tidigare år. Du behöver själv ta ansvar för din egen förändring och jag finns med som ditt stöd under din resa. Jag ger dig verktyg anpassade utifrån dina behov som kommer att hjälpa dig att få en tydligare bild av dig själv. Det är ett tufft arbete att få till en önskad förändring men med beslutsamhet och mod, och framför allt vilja så går det.

En liten tankeställare: Om vi tänker som vi alltid har tänkt, gör som vi alltid har gjort då blir det alltid som det har blivit. Vill du fortsätta i samma ekorrhjul eller känner du dig redo att få till en förändring genom att bryta ditt beteendemönster och ta första steget mot din nya hållbara livsstil?

Första steget är att vara den vi vill vara. Att göra det vi vill göra är nästa steg.

Ibland kör vi fast i utvecklingen och kommer inte vidare eller stöter på motstånd som vi behöver undersöka djupare men som kan vara svårt att nå enbart genom samtal. Då kan terapeutisk hypnos vara ett bra komplement och alternativ. Eller om du vill jobba med ett specifikt problem så som te.x. att tala offentligt inför publik eller har en fobi är denna typ av behandling ett väldigt bra verktyg.  Läs mer här.

Vad har du för mål, visioner och syfte? 

Har du de verktygen du behöver för att nå dina mål? 

Gör du det som du vill med ditt liv?

I kognitiv coachning fokuserar vi på nuet och arbetar oss framåt, utifrån KBT-metoden tanke – känsla – handling.

Coachande samtal ökar generellt ditt fokus och din medvetenhet, vilket gör att du upplever mer klarhet. Med en stärkt självkänsla och en ökad självkännedom blir det lättare för dig att sortera vad som är viktigt för dig, det blir lättare att fatta beslut som hjälper dig vidare i din utveckling eftersom besluten du fattar är grundade utifrån dina behov och värderingar.

Min uppgift är att coacha dig och hjälpa dig att utveckla dina resurser optimalt

Jag är ditt bollplank under resans gång, lyssnar, ställer utmanande frågor och följer dig på din personliga resa mot ditt mål. Du får hjälp med att sortera ut dina tankar och steg för steg kartlägger vi dina behov utifrån dina förutsättningar. Jag tillhandahåller verktyg som hjälper dig att hantera livet på ett sätt som minskar stress, oro och lidande samt ökar förmågan att möta svårigheter och göra kloka val.

Är du redo att tända gnistan inom dig och påbörja din personliga resa?

Varmt välkommen att kontakta mig.