Hypnos Södertälje hjälper dig att övervinna ångestproblematik, tex panikångest, social ångest, prestationsångest, depression, stress, fobier

Hypnos Södertälje

Hypnos i Södertälje

Välkommen till Inre Hälsa i Södertälje Hypnos Självhypnos & Hypnosterapi

Hos Inre Hälsa i Södertälje får du hjälp med att hantera din social fobi, flygrädsla, prestationsångest, smärtlindring, sömnbesvär, ångest, depression, förändra beteenden, rädslor, fobier, sorgbearbetning och undersöka tidigare liv.

Hypnos kan med fördel användas för att nå mål & maximera effektivitet. Hypnos är även effektivt avslappningsmetod som förbättra minnet samt i detta tillstånd får du tillgång till minnen/minnesbilder som i normala tillstånd blockeras av exempelvis spänningar och blockeringar. Här kan du även lära dig effektiv självhypnos med kraftfull programmering och mycket mer.

På Inre Hälsa i Södertälje; bli ditt bästa jag och se resultat SNABBT!

Hypnos resultat

För dig som vill se effektiva resultat på kort tid och mycket för pengarna. Jag är 99 % för mina klienter, är fokuserad och redo att uppnå sina mål. En hypnotisör som lyssnar och är fokuserad på dig! Mitt mål är att locka fram den du vill vara.

Vilka områden passar hypnos för?

Om någon känsla hindrar dig
Förändra beteenden som du vill bli av med
Förbättra din självkänsla
Hitta din kreativa känsla
Hjälpa dig att uppnå dina mål .
Relationsproblem eller svartsjuka?
Fastnat i saker som har hänt -och vill leva i nuet

Andra områden hypnos kan hjälpa dig är:

Att våga stå för sig själv och inte bli dörrmatta
Sluta röka
Våga vara dig själv i sociala situationer
Bli av med tankar som håller dig tillbaka
Förbättra sömnen och ändra på sömnbesvär
Locka fram det bästa hos dig
Stärka din sons/dotters självkänsla för att tro mer på sin egen förmåga i skolan
Förstå varför du väljer ”fel” partner och komma ur detta mönster
Stärka din sons/dotters självkänsla för att hitta sig själv igen
Stärka din mentala styrka inom sorgbearbetning, inom en idrott eller på jobbet
Förbereda dig inför en uppkörning, framträdande och tävling
Att våga leva livet precis som du vill och få mera glädje i livet.

Jag har stor kompetens inom olika områden och vill du ha en hypnosterapeut som bryr sig på riktigt – då är du varmt välkommen hit! Min stora drivkraft är min envishet och jag är fokuserad för att hitta kärnan och skapa snabba resultat. Du är viktigt och din tid är viktig. Läs några av mina referenser från mycket nöjda hypnosklienter här!

Läs mera om vilka tjänster som terapeuten i Södertälje erbjuder:

Hypnos mot prestationsångest
Hur man hittar motivationen och når sin fulla potential

Hypnosterapi för att lindra smärta

Smärtbehandling med hypnos – smärtlindring av kronisk smärta med hypnos

Hypnos för sömnbesvär

Aldrig mer Sömnlöshet – Kom över dina sömnproblem med hypnos

Boka Reiki-healing behandling
Därför behöver du reiki-healing. Stresslindrande. Du känner dig mer avslappnad och rofylld redan efter en behandling. Energipåfyllning. Reiki behandling – är en mjuk, subtil och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid t.ex. smärttillstånd och stress, fysiska och mentala spänningar.

Hypnos mot ångest och depression

Kom ut ur ångest och depression – förnyat livsglädje och överskott med hypnos

Hypnosterapi för att förändra beteenden

Skulle du vilja att din hjärna fungerar optimalt? Stärk din hjärna från roten vetenskapligt, riskfritt och effektivt med hypnos

Regression – Tidigare Liv Terapi

Har vi varit här förut? Om du har fastnat och inte kommer vidare och testat andra metoder som KBT eller psykoanalys. Men ändå känner du att du sitter fast. Ta hjälp av hypnos idag.

Boka Sport Hypnos Mental Träning

Om du har svårt att nå det resultat du vill trots stora ansträngningar så kan djupare mental träning med hypnos hjälpa dig att nå ditt mål med att öka din prestationsförmågan. Med hypnos kan du lära dig att slappna av så att du kan när det verkligen gäller prestera på topp inom olika områden. Du skapar nya muskel- och kroppsminnen och kan släppa taget om det som begränsar dig.

Hypnos mot rädslor och fobier

Effektiv behandling av fobier med hypnos i Norrköping

Hypnos sorgbearbetning

Sorgbearbetning påverkar våra förväntningar och drömmar om framtiden. Efter en förlust börjar vår hjärna en granskning för att hitta det som aldrig blev sagt eller gjort. Lös din sorgbearbetning med hypnos.

Sluta röka med hypnos, rökavvänjning, nikotinavvänjning – Sluta röka igen?

Hypnos för att sluta röka är en mycket beprövad metod för rökavvänjning, har du bestämt dig för att sluta röka? Då är Hypnosterapi en fantastisk hjälp. Forskning visar att Hypnos är en effektiv hjälp för att sluta röka.Till skillnad från nikotintuggummin som bara går på det fysiologiska suget.

Totalt i Södertälje finns det 15 företag som håller på med Hypnosterapi och många av dessa personer har jobbat med Hypnos väldigt länge. Det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa terapeuten i Södertälje och dessutom varierar priserna. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om att hypnosterapeuten är mycket duktig för att övervinna social fobi, ångest, depression eller flygrädsla. Information och betyg om de som arbetar med Hypnosterapi i Södertälje finns oftast hitta via nätet.

Det finns många företag i Södertälje som erbjuder Hypnosterapi och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och olika metoder som terapeuten använder. Innan du ringer till någon som håller på med Hypnosterapi bör du veta vilka krav du har gällande vad du vill ha hjälp med. Bra info om Hypnosterapi kan du få genom att kolla på webbsidor från olika hypnos företag som arbeta med hypnosterapi.

Bästa sättet att komma i kontakt med ett företag som är bra på Hypnosterapi i Södertälje är att välja något av hypnosföretagen nedan eller söka vidare på internet: