Hypnos Ystad - hypnosterapin stress, fobier

Välkommen till Inre Hälsa i Ystad Hypnos Självhypnos & Hypnosterapi

Hos Inre Hälsa i Ystad får du hjälp med att hantera din sociala fobi, flygrädsla, prestationsångest, smärtlindring, sömnbesvär, ångest, depression, förändra beteenden, rädslor, fobier, sorgbearbetning och undersöka tidigare liv.

Hypnos kan med fördel användas för att nå mål & maximera effektivitet. Hypnos är även en effektiv avslappningsmetod som förbättrar minnet samt i detta tillstånd får du tillgång till minnen/minnesbilder som i normala tillstånd blockeras av exempelvis spänningar och blockeringar. Här kan du även lära dig effektiv självhypnos med kraftfull programmering och mycket mer.

På Inre Hälsa i Ystad; bli ditt bästa jag och se resultat SNABBT!

Har du hittat din väg här i livet?

Jag tror på att det finns en mening med allt, precis som att det finns en mening med varför just du tittar in på min sida. Jag har full tillit till att saker och ting blir precis som det ska. Ibland behövs det en hjälpande hand för att komma på rätt väg igen. Att just du besöker min sida kan vara första steget i rätt riktning på din, skolans eller ditt företags resa. Varmt välkommen hit!

Är du privatperson och behöver hjälp med att stärka ditt inre, hitta motivationen eller kanske förändra ett beteende? Eller behöver du och/eller dina medarbetare hjälp med att förbättra samhörigheten, hantera stressen bättre eller kanske öka effektiviteten och kvaliteten? Låt mig hjälpa er genom att tillhandahålla kraftfulla verktyg som ser till att ni nyttjar er fulla potential.

Oavsett vad du, skolan eller ditt företag behöver hjälp med börjar vi från början och tar ett steg i taget. Börja med att höra av dig till mig. Utifrån era behov sätter vi ihop en genomtänkt och hållbar plan.

Jag utgår från Abbekås, här i en lugn och rogivande miljö har jag min mottagning som är omgiven av vackra fält.

Har du några frågor och funderingar eller vill boka en tid? Hör gärna av dig till mig på 0709-378838, skicka ett meddelande nedan eller till info@mindfulbyemma.se så kontaktar jag dig inom kort.

Du kan även boka tid direkt online genom att klicka på knappen

Kroppen talar sitt tydliga språk! Lyssnar du?

I en energibehandling använder jag mig av olika meditationsövningar och hypnos. Jag börjar alltid med en skön avslappning så att du känner dig lugn och trygg. Med hjälp av guidad meditation och hypnos kommer du i kontakt med ditt undermedvetna och kan tydligare se dig själv och dina egna beteenden. När du är i kontakt med t.ex. förträngda känslor, ogynnsamma beslut som du har fattat, bortglömda händelser etc. hjälper jag dig att se dina invanda mönster, ifrågasätta dem för att sen ersätta dem med nya, mer gynnsamma tankar, känslor och handlingar för att du ska kunna gå vidare och må bättre. Du behåller ditt medvetande under hela behandlingen och kan när som helst “kliva ur” behandlingen. Hypnos bygger på frivillighet vilket innebär att det inte går att utföra hypnos på någon som inte vill.

Denna typ av behandling är även effektiv mot bland annat:

  • Fobier
  • Panikångest
  • Stress
  • Rädslor
  • Olika beroenden
  • Kronisk smärta

Totalt sätt tar behandling 2 timmar och då börjar vi och avslutar med ett samtal.

Hypnos resultat

För dig som vill se effektiva resultat på kort tid och mycket för pengarna. Jag är 99 % för mina klienter, är fokuserad och redo att uppnå sina mål. En hypnotisör som lyssnar och är fokuserad på dig! Mitt mål är att locka fram den du vill vara.

Vilka områden passar hypnos för?

Om någon känsla hindrar dig
Förändra beteenden som du vill bli av med
Förbättra din självkänsla
Hitta din kreativa känsla
Hjälpa dig att uppnå dina mål .
Relationsproblem eller svartsjuka?
Fastnat i saker som har hänt– vill leva i nuet

Andra områden hypnos kan hjälpa dig är:

Att våga stå för sig själv och inte bli dörrmatta
Sluta röka
Våga vara dig själv i sociala situationer
Bli av med tankar som håller dig tillbaka
Förbättra sömnen och ändra på sömnbesvär
Locka fram det bästa hos dig
Stärka din sons/dotters självkänsla för att tro mer på sin egen förmåga i skolan
Förstå varför du väljer ”fel” partner och komma ur detta mönster
Stärka din sons/dotters självkänsla för att hitta sig själv igen
Stärka din mentala styrka inom sorgbearbetning, inom en idrott eller på jobbet
Förbereda dig inför en uppkörning, framträdande och tävling
Att våga leva livet precis som du vill och få mera glädje i livet.

Vi har stor kompetens inom olika områden och vill du ha en hypnosterapeut som bryr sig på riktigt – då är du varmt välkommen hit! Vi är fokuserad för att hitta kärnan och skapa snabba resultat. Du är viktigt och din tid är viktig.

Läs mera om vilka tjänster som terapeuten i Ystad erbjuder:

Totalt i Ystad finns det 3 företag som håller på med Hypnosterapi och många av dessa personer har jobbat med Hypnos väldigt länge. Det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa terapeuten i Ystad och dessutom varierar priserna. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om att hypnosterapeuten är mycket duktig för att övervinna social fobi, ångest, depression eller flygrädsla. Information och betyg om de som arbetar med Hypnosterapi i Ystad finns oftast hitta via nätet.

Det finns många företag i Ystad som erbjuder Hypnosterapi och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och olika metoder som terapeuten använder. Innan du ringer till någon som håller på med Hypnosterapi bör du veta vilka krav du har gällande vad du vill ha hjälp med. Bra info om Hypnosterapi kan du få genom att kolla på webbsidor från olika hypnos företag som arbeta med hypnosterapi.

Bästa sättet att komma i kontakt med ett företag som är bra på Hypnosterapi i Ystad är att välja något av hypnosföretagen nedan eller söka vidare på internet: