Hypnosterapi via skype i Norrköping - Inre Hälsa Linköping Östergötland

Sitter du fast i negativa tankar, känslor och vanor?

Genom hypnosterapi kan du lämna olika problem bakom dig och hitta ett stabilt lugn, en inre trygghet och mer glädje i livet. Du kan förbättra din förmåga att tillgodose både dina fysiska och psykiska behov. Du kan få mer energi, fokus och beslutsamhet att släppa eller lösa dina problem och förverkliga dina drömmar. Därmed uppgraderar du ditt liv.
Är det dags för en förändring i ditt liv?

Vad kan hypnos hjälpa dig med?

Med hypnos och hypnosterapi kan vi förändra känslor och trosföreställningar som kan ligga bakom symptom. När det är gjort kan symptomen lindras eller försvinna spontant utan att vi har behövt påverka dem direkt.

Nedan listar jag några vanliga orsaker till varför klienter kommer till mig:

Sömnsvårigheter
Stress
Oro
Ångest
Panikångest
Fobier
Rökning och snusning
Sorg och sorgberarbetning
Nedstämdhet
Dåligt självförtroende
Låg självkänsla

Vilket problem har du?
Jag hjälper dig gärna att ta nästa steg i ditt liv. Jag är diplomerad hypnosterapeut och erbjuder hypnosterapi. Redan nu kan du börja lyssna på en hypnosinspelning som du får gratis av mig, och om du vill kan vi sedan träffas via Skype eller Facetime eller på min mottagning i Norrköping

Ta första steget nu och lyssna på hypnosinspelningen!

När du nu börjar lyssna på min hypnosinspelning ber jag dig se till att vara ostörd under ca 20 minuter och du kan antingen sitta eller ligga ner. Jag rekommenderar dig att ha ett par sköna hörlurar när när du lyssnar på hypnosinspelningen och när du nu lyssnar går du in i hypnos.

För varje gång du lyssnar på min inspelning kommer du att slappnar av mer och mer. När du gör detta använder du dig av självhypnos vilket bidrar till att minska stressen och du har nu tagit första steget mot förändring.

Få en gratis hypnosinspelning!
Boka tid för hypnosterapi via Skype/Facetime eller på min mottagning i Norrköping.