Boka Hypnos via Skypeterapi övervinn social fobi, ångest, flygrädsla

Skypeterapi

Boka Skypeterapi & nätterapi

Hypnos är den snabbaste vägen till förändring. Vi tittar på mönster och hinder som begränsar ditt liv. Rensar din hårddisk från virus, så du kan må bättre och prestera bättre. Gång 1 tar 120 min och gång 2 och alla andra tar 90 min

Vi arbetar med klienter över hela världen. När du bokar får du ett bekräftelsemejl med en betallänk. Du kan även betala med Swish . Vi skickar dig ett e-mail med en länk till Skype precis innan sessionen. Det är bara för dig att klicka på länken, så kopplas du till mig. Vid problem fungerar det lika bra via telefon. Sessionen via Skype är lika effektiv som att träffa mig personligen. Du behöver ha god mobil-/internettäckning. Under sessionen ska du sitta (med nackstöd) eller ligga bekvämt och vara helt ostörd. För bästa resultat ska du använda headset med hörlurar och mikrofon under sessionen.

Sitter du fast i negativa tankar, känslor och vanor?

Genom hypnosterapi kan du lämna olika problem bakom dig och hitta ett stabilt lugn, en inre trygghet och mer glädje i livet. Du kan förbättra din förmåga att tillgodose både dina fysiska och psykiska behov. Du kan få mer energi, fokus och beslutsamhet att släppa eller lösa dina problem och förverkliga dina drömmar. Därmed uppgraderar du ditt liv. Är det dags för en förändring i ditt liv?

Vad kan hypnos hjälpa dig med?

Med hypnos och hypnosterapi kan vi förändra känslor och trosföreställningar som kan ligga bakom symptom. När det är gjort kan symptomen lindras eller försvinna spontant utan att vi har behövt påverka dem direkt.

Nedan listar jag några vanliga orsaker till varför klienter kommer till mig:

Sömnsvårigheter
Stress
Oro
Ångest
Panikångest
Fobier
Rökning och snusning
Sorg och sorgbearbetning
Nedstämdhet
Dåligt självförtroende
Låg självkänsla

Vilket problem har du?

Vi hjälper dig gärna att ta nästa steg i ditt liv. Vi är diplomerad hypnosterapeut och erbjuder hypnosterapi. Redan nu kan du börja lyssna på en hypnosinspelning som du får gratis av mig, och om du vill kan vi sedan träffas via Skype eller Facetime eller på min mottagning i Norrköping

Ta första steget nu och lyssna på hypnosinspelningen!

När du nu börjar lyssna på min hypnosinspelning ber jag dig se till att vara ostörd under ca 20 minuter och du kan antingen sitta eller ligga ner. Jag rekommenderar dig att ha ett par sköna hörlurar när när du lyssnar på hypnosinspelningen och när du nu lyssnar går du in i hypnos.

För varje gång du lyssnar på min inspelning kommer du att slappnar av mer och mer. När du gör detta använder du dig av självhypnos vilket bidrar till att minska stressen och du har nu tagit första steget mot förändring.

Boka Skypeterapi