Hypnosutbildning - Inre Hälsa Hypnos skola & hypnoterapi

Hypnosutbildningar i Stockholm & Norrköping

Välkommen till Inre Hälsas
Hypnos & hypnoterapi utbildningar

Hypnos Grundkurs

Avancerad Hypnosterapi

Regressions Terapeut Utbildning

Själv Hypnosutbildning

Själv Hypnosutbildning

Vem bör gå på en hypnosutbildning?

Hypnos är till för alla. Att förändra sitt mentala tillstånd, styra sin hjärna till att känna mer glädje, få positiva och nya tänkesätt och detta kan alla ha nytta av.

Kursen vänder sig till dig som vill jobba som hypnotisör samt till dig som vill ha personlig utveckling eller till dig som är nyfiken på livet.

Även lämpar sig kursen för dig som är: ledare, coach, chef, säljare, terapeut, psykolog, kommunikatör, utbildare eller som på något sätt arbetar med människor.

Samt inom områdena försäljning och kommunikation så kan en klient under en hypnosutbildning lära sig att effektivt och snabbt kunna påverka andra.

Kanske är du bara intresserad och nyfiken på det det kraftfulla verktyg som hypnos är. Denna kurs kan öppna en oanade värld för dig.

Vad kan du ha för behov av en hypnosutbildning

Har du behov av bestående kreativ utveckling i din yrkesutövning?

Vill du förändra och hitta nya metoder både för egen del som terapeut och för dina klienter?

Vill du förbättra din individuella röst och ditt terapeutiska uttryck.

Vad kommer våra hypnosterapi utbildningar ge dig?

I utbildningen lägger vi stort fokus på praktiska övningar. Du får ny kunskap och lär dig framgångsrika metoder att användas vid smärtproblematik, ångest, oro, sömnsvårigheter, stress, depression m.m.

Du kommer att upptäckt hur enkelt det är att lära sig hypnos och att självsäkert praktisera det på dig själv och andra.

Du kommer vara säker på hur du ska gå till väga. Det är en praktisk hypnosutbildning där Niklas Lindvall lär ut de praktiska delarna på ett pedagogisk sätt så deltagarna lär sig bäst.

Genom att få prova på allt själva under vägledning av en instruktören.
Under Niklas Lindvalls trygga ledning och tydliga pedagogiska instruktioner kommer deltagarna få möjligheter att öva hypnos på varandra.

Upplevelserna av övningarna kommer diskuteras och ge många insikter. Deltagarna kommer under utbildningen ha roligt och skapa en egen personlig utveckling.

Utbildningen är till för dig som vill utveckla din roll som terapeut, få ett nytt yrke eller för din egen personlig utvecklings skull!

Vem vänder sig hypnosutbildningen till?

När du är intresserad av att hjälpa människor att utvecklas och komma vidare i livet, då är en hypnosutbildningen rätt för dig.

Du har även ett djupt intresse för att få människor må bra fysiskt, mentalt, andligt och känslomässigt. Din syn på människan är att allt hör ihop och bildar en helhet.

Du har en vilja att söka grundorsakerna till ohälsan. Har du erfarenhet av att arbete med människor så är det värdefullt.

Eftersom du som Diplomerad Hypnosterapeut kommer att jobba med andra människors personliga utveckling är det av stor vikt att du arbetar med din egen.

Vad kostar en hypnosutbildning?

4900 kr till 22000 kr beroende längden på kursen.

Räntefri finansering av utbildningen!
Boka direkt samarbetar med Qliro,  Betala efteråt via Qliro
Via Qliro med faktura eller delbetalning efter tjänstens utförande.
För mer information klicka här!

Hypnosutbildning i världsklass