Hypnosutbildning - Är du intresserad av hypnoskurser? Läs vidare nu...

Hypnosutbildningar

Välkommen till Inre Hälsas Hypnoskurser

Hypnos Grundkurs

Avancerad Hypnosterapi

Regressions Terapeut Utbildning

Sport Hypnosutbildning

Sport Hypnosutbildning

Hypnosutbildningar

Vem bör gå på en hypnoskurs?

Hypnos är till för alla. Att förändra sitt mentala tillstånd, styra sin hjärna till att känna mer glädje, få positiva och nya tänkesätt och detta kan alla ha nytta av. Kanske behöver du som är coach en kurs för att utvidga dina kunskaper om dig själv för att bättre kunna hjälpa dina klienter.

Inom områdena försäljning och kommunikation så kan en klient under en hypnoskurs lära sig att effektivt och snabbt kunna påverka andra. Kanske är du bara intresserad och nyfiken på det det kraftfulla verktyg som hypnos är. Denna kurs kan öppna en oanade värld för dig.

Vad kan du ha för behov av en hypnosutbildning

Har du behov av bestående kreativ utveckling i din yrkesutövning?

Vill du förändra och hitta nya metoder både för egen del som terapeut och för dina klienter?

Vill du förbättra din individuella röst och ditt terapeutiska uttryck.

Vad kommer våra hypnoskurser ge dig?

I utbildningen lägger vi stort fokus på praktiska övningar. Du får ny kunskap och lär dig framgångsrika metoder att användas vid smärtproblematik, ångest, oro, sömnsvårigheter, stress, depression m.m.

Efter denna kurs med en erfarna instruktörer kommer du att ha upptäckt hur enkelt det är att lära sig hypnos och att självsäkert praktisera det på dig själv och andra.

Du kommer vara säker på hur du ska gå till väga. Det är en praktisk hypnoskurs där Niklas Lindvall lär ut de praktiska delarna på ett pedagogisk sätt så deltagarna lär sig bäst. Genom att få prova på allt själva under vägledning av en instruktören. Under Niklas Lindvalls trygga ledning och tydliga pedagogiska instruktioner kommer deltagarna få möjligheter att öva hypnos på varandra. Upplevelserna av övningarna kommer diskuteras och ge många insikter. Deltagarna kommer under kursen ha roligt och knyta nya vänskapsrelationer.

Utbildningen är till för dig som vill utveckla din roll som terapeut, få ett nytt yrke eller för din egen personlig utvecklings skull!

Vem vänder sig kursen till?

Om du är intresserad av och har en vilja att hjälpa människor att utvecklas och komma vidare i livet, då är utbildningen till Diplomerad Hypnosterapeut till för dig. Du har ett djupt intresse för att få människor må bra fysiskt, mentalt, andligt och känslomässigt. Din syn på människan är att allt hör ihop och bildar en helhet. Du har en vilja att söka grundorsakerna till ohälsan. Har du erfarenhet av arbete med personkontakt så är det värdefullt.

Eftersom du som Diplomerad Hypnosterapeut kommer att jobba med andra människors personliga utveckling är det av stor vikt att du arbetar med din egen. Personlig lämplighet är en förutsättning och du behöver besitta stor kännedom om människors beteende och ha hög empatisk förmåga.

De flesta hypnosterapeuter arbetar i ett eget företag men ingår i olika nätverk med andra. Då det kan upplevas svårt att nå ut med sin verksamhet och nå potentiella kunder så kan vi hjälpa till. Se nedan!

Bli en del av framtiden anslut dig till Inre Hälsa idag!
Läs mer här

 

t.

[/vc_toggle]

Hypnosutbildning i världsklass