Den längsta resan börjar med ett litet steg
Är du redo för nästa kliv i ditt liv?

Vi hjälper din Inre Hälsa. Boka tid!

NLP ledarskaps verktygslåda

Har du rätt ledarskaps verktygslåda?

Innehållet i denna NLP ledarskaps verktygslåda utbildningen:
– Grundantaganden bakom en framgångsrik ledare.
– Din identitet och framtid som ledare.
– Hur skapar jag mål och jobbar med visionen
– Hur jobbar jag vidare med mål och övervinner hinder
– Hur hanterar jag inre konflikter i mig som ledare och samtidigt hur hjälper jag mina medarbetare med deras inre konflikter
– Hur hanterar jag yttre konflikter och hjälper medarbetarna med detsamma
– Hur ändra jag beteenden hos mig och andra
– Hur ankrar jag in kraftfulla tillstånd hos mig och mitt team
– Hur släpper jag snabbt känslor och negativitet

Du har en verktygslåda för att kunna hantera de flesta situationer i din roll som ledare, projektledare och som guid och stödfunktion för dina medarbetare.

Slippa att ha flera eskalerande konflikter, slippa brist på flow och medarbetare som inte uppleva momentum och en bra målinriktning. Med dessa NLP verktygen har du ett helt nytt sätt att leda dig och andra framåt.

Är du ledare, projektledare, chef, mellanchef eller jobbar med personal och inom HR så är denna verktygslådan guldvärd och kommer underlätta ditt arbete under hela din karriär.

Jag har tidigare erbjudit denna utbildning enbart fysisk, och för företag med 10+ ledare kommer jag fortfarande erbjuda en fysisk inhouse utbildning, det är bara att skicka en förfrågan till mig. Dock finns det ett plus i att hålla just denna utbildningen online, då allt kommer att spelas in och du som deltagare har tillgång till alla inspelningar och verktygslådan även efter kursen via min kursportal.

Upplägget:

Kursen pågår under 3 dagar via zoom. DU kommer kunna testa alla verktygen direkt under kursen med de andra deltagarna.

Kurstider är 8-12, 13-17

Om ditt företag önskar en intern, sluten kurs så kan vi ordna det med.

Investering: 7500kr

*NLP står för Neuro Lingvistisk Programmering. I korthet är handlar det om att modellera framgång.

BOKA NLP ledarskaps verktygslåda

 

Alexander Herold

Alexander Herolds intention är att hjälpa andra att leva ett fritt liv och nå sin fulla potential. Alexander är certifierad Coach (2006), certifierad Organisations Coach, certifierad NLP Trainer (2007).

“Efter att ha jobbat under 18 år (mellan 2002 och 2020) som projektledare för olika infrastruktur projekt kan jag verkligen påstå att mina NLP utbildningar har varit de bästa ledarskapsutbildningar som jag har gått och som har gett mig mest nytta i min roll som projektledare.

2007 började jag därför med att erbjuda en 3 dagars ”NLP ledarskaps verktygslåda” kurs där jag utbildar i de absolut bästa och mest effektiva strategier för ett framgångsrikt ledarskap.”