nlp utbildning och certifierings kurs - NLP Practitioner - personlig utveckling

nlp-utbildning

NLP Utbildningar

-NLP-Practitioner

-NLP-Master Practitioner

-NLP-Coach® och NLP Master Coach®

-Certifierad NLP-Tränare

-Time Line practitioner

-Time Line Master practitioner

-Den dolda fördelen/ kroppsspråk

-Självbilden som coachinginstrument

-grupp-team-coaching

-Argumentation

-NLP & Hälsa

Vad är NLP?

Här lär du dig hemligheterna för att skapa framgångsrik kommunikation. Upptäck hur du använder din hjärna på nya sätt för att uppnå framgång på olika sätt som du kanske aldrig trodde var möjligt tidigare. Var en av en utvald grupp människor som deltar i detta utbildningen lära sig den senaste tekniken för att skapa mänsklig utveckling. När du lär dig neuro-lingvistisk programmering kommer du att lära dig att göra stora förändringar i dig själv och andra snabbt och enkelt.

Genom att utforska NLP belönar du dig själv med de bästa teknikerna som upptäckts inom skapa repor, självförändringar, försäljning med mera! Vi inbjuder dig att ge dig själv en gåva till skillnad från vad du någonsin har upplevt … skaffa dig utbildning i NLP hos oss och öppna dina portarna för ett nytt äventyr!

Vad kommer du att lära dig?

Förbättra kompetens mellan personliga kommunikationer – Att använda ditt språk mer elegant, mer effektivt

Lösa interna konflikter – beslutsstrategier, motivationsstrategier

Använda och förändra interna tillstånd för att skapa beteendeförändringar

Utveckla meningsfulla mål och tydliga strategier för att uppnå det du vill

Förstå icke-verbala signaler och språkmönster

Att inducera förändrade tillstånd i andra genom både verbala och icke-verbala tekniker

Få tillgång till resursstarka kompetens tillstånd som tex  säkerhet och självförtroende

Använda tidslinjer för att komma åt resurs tillstånd för att bygga nya vägbeskrivningar

Skicka informationen till mig!

NLP är en kraftfull metod, teknik och till och med en attityd … utformad för att hjälpa dig att bygga upp och enkelt komma åt mentala, fysiska och emotionella resurser, medfödda färdigheter och kreativitet! Denna utbildning är strukturerad för att öppna dig för mer av din verkliga potential både personligen och professionellt! Lär dig att uppleva djupa tillstånd av avkoppling, medvetenhet och intensiv tydlighet. Få åtkomst till kreativitet, öppna vägar för optimal hälsa, ändra begränsande övertygelser och förbättra självkänsla!

Lika viktigt kommer du att kunna göra samma sak för dina nära och kära – inklusive dina barn. Föreställ dig att du kan hjälpa dem att växa upp i en positiv värld (och ha tekniker för att få dem att göra vad du vill att de ska göra utan att behöva tjuta!).

När du lär dig den senaste tekniken som finns överallt finns det inga gränser för de resultat du kommer att få. Se alla beslut du har varit mer effektiv än du trodde var möjligt. Hör dig själv få positiva resultat varje gång du använder denna information till din fördel.

Inte alla är övertygade om den här utbildningen. Tills de gör det, det är. Så snart du går in i detta seminarium kommer du att bli glad över nya insikter, nya idéer, nya strategier och nya metoder för att få det du vill ha på kortast möjliga tid.
Skicka informationen till mig!

Olika nivåer för NLP-utbildning

Det finns många organisationer som övervakar, organiserar och ofta ackrediterar utbildningscentra. Alla NLP-organisationer instämmer i följande nivåer av NLP-utbildning, som finns på många NLP-utbildningscentra. Detta betyder dock inte att man kan flytta från träningscenter till träningscenter i hopp om att få nästa utbildningsnivå. Ofta har träningscentra sina kurser bygger på tidigare kursinnehåll. Därför är det bäst att antingen förbinda sig att ta all din träning vid ett centrum eller kolla med träningscentren innan du börjar din NLP-resa.

NLP- Nivåer

NLP Master Practitioner

NLP Trainer

Och den senaste referensnivån för NLP är NLP Coach (NCC)

NLP-Trainer

NLP-Trainer är den första nivån i NLP-utbildning. Det finns generellt inget krav på NLP-erfarenhet och vem som helst kan anmäla sig. En NLP-utbildare omfattar inlärning av de grundläggande elementen i NLP, liksom teknikerna för att kombinera dessa element för att tillämpa dem med skicklighet och elegans. Denna utbildning ger en serie färdigheter och strategier för framgång, samt skapar värde i livet. Således inkluderar det att ta itu med utmaningar i relationer, företag, familj och utbildning. Att lära sig lösa sådana problem leder till större personlig tillväxt. En NLP-utbildning omfattar vanligtvis projekt med verklig tillämpning av NLP-färdigheterna. Dessa färdigheter hjälper andra att övervinna rädsla och fobier, förutom att lära sig större förtroende.

NLP Master

En NLP Master-utbildning bygger på utövare nivåmaterial i mer djup eller lägger till mer komplexa tekniker och modeller. Några av de viktigaste områden som behandlas inkluderar modellering och språk. På denna nivå utvecklar människor färdigheter för att förändra övertygelser och värderingar i sig själva och i andra som bättre passar deras livsstil, familj och arbetssystem. Masterutbildning täcker vanligtvis utvecklingen inom kommunikationstekniker. Dessa kan inkludera kvantallingvistik, upptäckt och omskolning av den omedvetna beteendekompetensen och varför människor tänker annorlunda och hur de gör det, vilket är våra individuella värderingar. Utbildning kan också täcka filter till vår personlighet – Metaprogram, som är avancerade strategier, avancerade NLP-under modaliteter, medlingskompetens och också avancerade språkliga förhandlingar. Varje utbildningscenter har sin egen uppsättning kurser som de är specialiserade på. Att ta NLP-masterkursen är avgörande för att helt omvandla ditt företag, hälsa och relationer. Genom att genomföra den här utbildningen kan du expandera och tjäna på betydande sätt.

NLP Trainer

Detta program möjliggör upptäckten av din unika identitet som tränare och presentatör, vilket är det som gör en skillnad. En person lär sig att vara självsäker, vilket gör att de kan ha kul och ha det lugnt framför människor. Denna utbildning förbereder dig att bli en karismatisk och omvandlande presentatör. Det levererar färdigheter och tekniker för att framgångsrikt påverka grupper, förstå, analysera och koordinera grupp processer, och även behärska kompetens för att vara en karismatisk presentatör. Efter avslutad kan en person presentera framför grupper av valfri storlek med perfekt förtroende.

NLP Coach

En NLP-coach är skicklig på inte bara NLP utan också Livscoaching. De använder NLP-verktygen under sina coachningssessioner för att vägleda klienten genom stadierna i en coachning session –  Informationssamling, transformation och integration.

En NLP-tränare kanske har lärt sig coachning och sedan lagt till NLP-utövaren och NLP-masterverktygen till deras referens. Eller kan en tränare ha tagit en komplett NLP-integrerad livcoach-utbildning.

En säker NLP-coach kan flyta mellan flera tekniker och modeller och använda specifika sådana som behövs under en coachning.

Typer av NLP-utbildning

Utbildning i NLP genomfördes ursprungligen i grupp. Man trodde att NLP behövde läras personligen för att verkligen förstås. Men med åren och med utvecklingen av internet har onlineträning blivit mer populärt och accepterat som en effektiv träningsstil. Dessutom erbjuder vissa centra en blandning av online- och privatträning. Det finns många fördelar med online-utbildning som förmågan att lära sig materialet och öva på det i och ur ditt dagliga liv innan du går vidare till nytt material och tekniker.

Men som med alla NLP-utbildning, måste det dock passa din personliga stil och behov. Det du bör tänka på när du utvärderar vilken träning som passar dig är:

  • Kvaliteten på det undervisade materialet
  • Deras filosofi och fokus
  • Ekonomisk överkomligt
  • Tid som krävs för att genomföra utbildningen
  • Träningscentrets och personalens trovärdighet
  • Ackreditering och godkännanden
  • Stöd under och efter din träning

Se till att ställa så många frågor som behövs för att ta reda på om NLP: s träningscenter uppfyller dina kriterier.

Våra utbildningar

Välj mellan spännande och bra NLP utbildningar på flera orter i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Uppsala & Malmö.

NLP Utbildning

NLP Trainer

NLP Practitioner