Referanser Hypnose - Et kraftig verktøy for endring i interiøret!

Referanser Hypnose
Referens bryt gamla mönster tidigare liv(TLT)
Vill du b
li fri från gamla mönster med hypnosterapi?

Under min uppväxt trodde ingen i min närhet på tidigare liv, allra minst jag. Men under snart 6 år i en speciell relation kände jag mer och mer att vi hade hittat tillbaks till varandra från något större än vad jag kunde förklara. Jag hade sökt efter en kvalificerad regressions-hypnosterapeut som kunde hjälpa mig minnas om vi hade ett liv tillsammans innan detta, och till slut hittade jag Niklas hos Inre Hälsa.

Tidigare liv regressionen gav mig så otroligt mycket, inte bara svar på varför jag känner så djupt för denna relation, men också svar på andra delar av mitt liv som påverkat mitt beteende och mina handlingar. Att förstå mig själv från ett så stort perspektiv var så givande, jag har ett lugn inom mig nu som jag inte visste jag kunde uppnå. Jag uppskattar mitt liv och mina nära och kära på en helt ny nivå.

Och jag ser äntligen hur stark jag är, hur stark jag en gång varit, jag kommer aldrig mera underskatta min förmåga att hantera livets upp- och nedgångar.

Tack Niklas, för att du hjälpte mig ta fram dessa fantastiska minnen

/Tack från Ange Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Referens hypnos rädslor behandla prestationsångest i skola, jobb.
Vill du b
li fri från din fobi & rädsla med hypnosterapi?
ångest oro depression referens
Bearbetning av trauma och stress 

Jag sökte mig till hypnoterapi eftersom jag har hört mycket positiva erfarenheter av mina vänner och bekanta och ändå tog det tid tills jag bestämde mig för det. Först trodde jag att man måste vara förbered eller mogen för det på något sätt men tillslut jag har överraskat mig själv med den spontana bokningen hos Niklas. Jag ville först att vi skulle jobba på en sak som jag tyckte var viktig för stunden men under processens gång det visade sig att jag kom djupare i min undermedvetna och kom åt ett trauma som skavt länge. Oväntat mycket känslor kom upp och det blev en mycket välbehövligt bearbetning. Det var tufft men gav mig enorm lättnad efteråt. Jag är mycket glad över att jag lät mig vara spontan och lät Niklas guida mig under hypnosen. Tack Niklas! //Tatiana Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Bearbeta & övervinn stress och oro  

Jag tycker att du jobbar väldigt professionellt och lyssnade på vad jag hade problem med, du ingav även ett lugn! Du hjälpte mig mitt mitt undermedvetna stressbeteende och det har blivit en stor förändring då jag har brutit mönstret helt och har lättare att bryta det innan jag börjar stressa 😄👏🏻 stort tack!! Rekommenderar dig gärna och har gjort det till 2 vänner!! //Emma Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Bearbeta & övervinn ångest. oro och depression 

Kan bara säga att detta var en upplevelse för mig, har levt med ångest, oro, depression i många år och har träffat psykologer, ätit medicin ,men har fallit tillbaka ganska snart! Niklas har förändrat mitt liv till det bättre, proffsigt bemötande man får förtroende genom att han verkligen engagerar sig för problem som man har😀

Kan verkligen rekommendera att låta Niklas ta itu med problem som finns
hos många människor, allt sitter i skallen å de fixar Niklas
Tack för ett bättre liv Niklas🥰
/Tack från Peter Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Förändra beteenden &  sockersug 
Kan verkligen rekommendera att testa hypnos hos Niklas. Efter bara första tillfället tyckte jag att det blev lättare att ta kontroll över mitt sötsug och tröstätande. Jag har fått hjälp och verktyg att ta kontroll över ett beteende som jag trodde var omöjligt att sluta med och som egentligen bara gav mig mer ångest. Känner mig lugnare och mer balanserad och ångrar inte att jag provade detta. Tack för hjälpen Niklas!
/Tack från Rebecca Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
Vad är Havening
Förändra beteenden & blockeringar
Tack Niklas! Med din hjälp har jag kunnat lösa upp blockeringar som gett mig problem och hållit mig tillbaka hela mitt liv. Jag har tack vare våra sessioner fått tillgång till min kraft och förmågor jag bara anade att jag hade. Jag har fått tillgång till en djupare glädje, kärlek och nyfikenhet på livet. Hypnosterapi var inte som jag förväntade mig och ändå överträffades mina förväntningar! Jag har fått med mig verktyg som jag är övertygad om kommer ge mig stor framgång från och med nu 🙏❤️

/Tack från Charlotte Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Förändra beteenden & blockeringar
Tack! Som jag sa på plats, mitt största problem omvända tankar till handling, oavsett behandling. Här kommer min referenstext utifrån det:

”Sessionen hos Niklas var en stark resa inåt, en unik upplevelse!”

Med vänlig hälsning
Victoria  Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Boka gratis hälsorådgivning
Behandla fobi för grönsaker, Vill du ber du fri fra fobien din med hypnoterapi?

Sökte till Niklas på Inre Hälsa då jag ville ge hyposterapi en chans i syfte att få bukt med en fobi som påverkat mig negativt i många år. Efter några besök upplevde jag att fobin lindrats och jag försonats med sådant som legat till grund för fobin. Som en positiv bieffekt har jag fått lättare att slappna av i vardagen. Jag kan varmt rekommendera Niklas. /Rickard”

/Tack från Rickard Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Fobi kör bil själv
Behandla fobi för att kör själv, Vill du ber du fri fra fobien din med hypnoterapi?

Har varit hos Nicklas för min rädsla att köra bil själv han är lätt att prata med lugn efter första gången tänkte jag det här kommer kanske inte att hjälpa men jag körde bil själv när jag skulle till Nicklas inget orolig rädslan den är borta.

/Tack från Anne Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Behandle angst og søvnproblemer referanse
Behandle angst, søvnproblemer og skape impulskontroll, vil du bli fri for angst & depresjon med hypnoterapi?

Jeg føler at jeg har mer selvkontroll når det kommer til angst og søvn, til og med å akseptere fortiden min på en annen måte enn før :).

/Erika ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

endre negative tanker
Endre atferd og negative tanker, skape mening i livet og klare mål, Vil du bli fri for negative tanker med hypnoterapi?

Jeg gikk på en to-timers økt med Niklas og hadde en veldig god opplevelse. Niklas er ekstremt ekte og god i sin greie.

Niklas har hjulpet meg med å frigjøre dårlige energier som har holdt meg nede i livet og gitt meg verktøy som får meg til å ta skritt jeg aldri kunne ha forestilt meg at jeg ville ta før!

/ David

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Helbrede & behandle edderkoppfobi (arachnophobia), vil du ber du fri fra fobien din med hypnoterapi?

Hei Niklas, og mange takk for det siste! Som vanlig fungerte det så bra! Skanner ikke rommene lenger, har gått barbeint i gresset i flere dager nå og har til og med sittet på terrassen uten å tenke på insektene. Jada, jeg vet at de er der, men jeg er ikke bekymret lenger. Har til og med hatt mine nære møter med dem, og hvis de er ute, ignorerer jeg dem, og hvis de er innendørs kan jeg enkelt fjerne dem selv. Uten å skrike, hahaha.

/ Erica

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Behandle angst og depresjon og behandle selvtillit og selvtillit

Hei Niklas,

Det var veldig givende å gjennomføre disse hypnoseøktene med Niklas. Jeg er takknemlig for at jeg fikk denne muligheten til å forbedre min mentale helse. Det føles som et privilegium! Jeg skulle ønske flere hadde tilgang til det. Yvonne ”

Hjerteleg hilsen
Yvonne

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

hypnoterapeut
Fobi og blokkering i skapelse, kreativitet og løse spenninger

Niklas er en erfaren og engasjert hypnotisør og Coach.
Du opplever at du er i trygge hender. Han er ekte i sin hensikt å slippe løs dine indre krefter som du kanskje ikke har tilgang til ennå.
Før jeg jobbet med ham, ble jeg blokkert og hadde flere mentale hindringer som var nyttige for skapelsen min.

Men etter å ha jobbet med ham, forsvant alt som hadde vært problematisk for meg.

Og nå har jeg nøkkelen til min egen kraft.

Jeg anbefaler ham til alle som vil oppnå noe som er utfordrende.

Takk Niklas for hjelpen!

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Vekttap / vektproblemer / Gå ned i vekt
Referanse frykt for å fly
Overvinne frykten for å fly med hypnose
Negative tanker, lav selvtillit og oppløsende spenninger
Negative tanker, lav selvtillit og oppløsende spenninger
Takk Nicklas for verktøyene du har gitt meg til å takle negative tanker og min lave selvtillit. Jeg har også fått hjelp med spenninger som jeg har gått rundt med i kroppen min. Har testet hypnose før men da for å gjøre regresjonsreiser.
Det negative med hvor dum og galt jeg er har plutselig forsvunnet og jeg tror jeg er helt ok.
Tankene om hvordan andre er og oppfører seg har også blitt mindre, hyggelig å gi slipp på det negative og vie meg til ting som gir meg energi og glede. Kjekt å endelig kunne legge energien på ting som hever livsenergien min i stedet for ting som senker meg. Tusen takk for hjelpen!
Håper ordene mine kan skaffe deg mange nye kunder. God jul, jeg ønsker deg. Klem / Eva

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Endre negative tanker til positive
Endre negative tanker til positive

Håper alt er bra med deg. Jeg vil bare si at det føles bra etter vår siste behandling. For 2-3 uker siden (tiden går så fort) var jeg veldig trist i noen dager. Det var en fanget følelse som trengte det.

Det som fikk meg til å kontakte deg med tanker som snurret, det er mye bedre. Nesten ingenting. Disse tankene kommer, men de strømmer på en måte fra meg.

Takk for hjelpen, så tar jeg kontakt når / hvis jeg føler jeg trenger din støtte igjen.

/Anna ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

alkoholvaner
Endre alkoholvanene dine

Jeg vet ikke om du husker meg, men det var jeg som dro til deg for å endre alkoholvanene mine. Jeg tror hypnoseøkten vår har gjort en stor forskjell, og jeg takler alkohol mye bedre. Det er nå sjelden jeg får hukommelsesgap og har også lagt merke til at hvis jeg blir for full, begynner jeg å føle meg dårlig og kaste opp i stedet for å fortsette å drikke i tåken haha. Den barrieren hadde vært borte siden 2012, så den er veldig positiv. Det har hjulpet meg til å forstå grensen min, og jeg slutter å drikke i tide, så takk for det du har gjort!

Jag kommer att rekommendera dig till andra :=)

/ Lovisa ”Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Terapeut
Problemer med panikklidelse og mage (IBS)

Ha det fint😄

/ Moa ”Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Aldri igjen prestasjonsangst, Blir du fast eller blir nervøs og usikker når du må prestere på jobb, studier eller fritid? Ta det første trinnet for maksimal ytelse nå
Fobi som snakker foran en gruppe
Rask tilbakemelding, responsiv og forståelse.
Til tross for min sene arbeidstid og kort varsel, klarte Niklas å arrangere to økter via Skype. Hele prosessen fungerte bra til tross for et høyt skepsisnivå fra min side, da dette var første gang jeg prøvde hypnose.
Et slags beroligende anker ble etablert i tilfelle stressende situasjoner, et verktøy som jeg nå bruker når det er nødvendig for å dempe følelsene av ubehag som oppstår i den grad at jeg faktisk har vært i stand til å utføre oppgaver som tidligere ble oppfattet som uhåndterlige.
Nå for tiden ser jeg frem til å begynne å øve og øve på å holde offentlige taler for å bli enda bedre på dette håndverket!

/ Christopher ”Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

regresjonsterapeututdanning

Nå sitt fulle potensiale

Det du gjør for andre mennesker, som du gir oss sjansen til å endelig nå vårt fulle potensial, er det samme som å gi oss et nytt liv. Niklas hypnose har forandret livet mitt.

Jeg anbefaler virkelig Helse hvis du vil ha forandringer i livet ditt.

/ Anna-Lena Smith ”Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

DISTANSKURS I HYPNOS

Overvinne angst og depresjon

“Takk Niklas på Inre Hälsa, du har fylt kroppen min med positivitet, glede og meningen med livet etter en tøff depresjon / angst. Fikk oppleve ting jeg ikke kunne ha forestilt meg. Kan virkelig anbefale alle å prøve hypnose, det gir resultater! / Bea ”Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Hypnose Slutte å røyke

Slutt å røyke, slutte å røyke

Jeg tror at Niklas hypnose har hjulpet meg mye med å slutte å røyke. Det har gått strålende, ingen tilbakefall på 2 uker. Tror dette har vært mye enklere enn jeg trodde. Jeg fikk gjennom hypnose verktøyene jeg trengte for å få bukt med røykeavhengigheten.

/ Lena, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

online terapitrening
kbt

Bryt gamle mønstre

Jeg tror Niklas hypnose har hjulpet meg mye. Jeg gikk fra ikke å våge å ta store skritt på det personlige plan til å våge å gjøre det jeg har ønsket. Fyren jeg ikke turde ta skrittet med. Familien jeg hadde vanskelig for er i dag friksjonsfri enn før. Jeg ville valgt Niklas igjen og vil gjøre det hvis jeg trenger det! Så takknemlig for all hjelp!

/ Louise, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Røykeslutt slutte å røyke referansehypnose Norrköping Stockholm Malmö Göteborg Vil du slutte ...
hypnose norrköping

Overvinne søvnproblemer

“Niklas er en veldig trygg og jordnær person, og takket være sin empati, vet han også hvordan han kan hjelpe til med å behandle søvnproblemer og de forskjellige blokkeringene du har hatt.

Nå har jeg trygghet som jeg ikke har hatt før, jeg sovner når jeg legger meg om natten og dette har fått kroppen til å komme seg bedre, så jeg har mer utholdenhet.

Niklas bruker sine indre bilder og er lett å veilede med en rolig og hyggelig stemme under hypnose. Han har hjulpet meg utrolig mye ved å la meg sette ord på det jeg føler og tillatt meg å kunne bearbeide uløste ting i meg og finne en god søvnrytme. I dag føler jeg meg mye gladere og harmonisk som person. Han har hjulpet meg til å styrke selvtilliten min og å tørre å tro på meg selv og min intuisjon mer. Jeg kan varmt anbefale Niklas, da du vil være i trygge hender gjennom hele prosessen og det føles veldig behagelig og avslappende. ”

/Terese Johansson, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Priser Hypnos
Stress og indre balanse
”Niklas er utrolig flink i jobben sin og er veldig rolig og selvsikker. En opplevelse å anbefale som styrker og hjelper til med å finne en avslapningsteknikk som virker mot stress i hverdagen. Gjennom sin måte å jobbe på, lærer Niklas hvordan han blir kjent med kroppen sin og forstå dens signaler. Vi har også jobbet for å endre negative bilder til positive, for å gi slipp på blokkeringer og få en ny positiv holdning og syn. Niklas er alltid 100% engasjert, positiv og konsentrert. Han streber etter å oppnå de beste resultatene og ønsker å få frem de beste egenskapene og ambisjonene til alle mennesker. ”
Takk for ditt engasjement, arbeid og tid. Jeg er utrolig glad.
/ Emma Caesar, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Slapp av selvhypnose

“Indre helse har lært meg å finne en effektiv metode for å slappe av gjennom selvhypnose. Dette har gitt meg en sjanse til å hvile og komme meg. Nå har jeg lært kunsten å slappe av igjen. Niklas har hjulpet meg til å slappe av ved hjelp av hypnose. Anbefaler sterkt! "

/Stephanie Godoy Herrera , Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Tidligere liv slipper gamle mønstre

“Jeg er veldig takknemlig for behandlingene dine Niklas. Din jordnære, rolige personlighet gjenspeiles i hvert sekund av behandlingene dine. Du har full konsentrasjon på meg og du sender ut balanse og indre ro som tar bort stresset og angsten min. Da finner jeg veien tilbake til riktig fokus. Nå har vanskelige spenninger sluppet og dette har gitt rom for meg å våge å stole på meg selv.

Alltid like ydmyke i møte med mennesker og livets mysterium. Føles veldig trygt i hendene. Du deler harmoni og balanse. Jeg blir også hjulpet av dine indre bilder som jeg har tatt med meg hjem, noe som styrker og hjelper meg når jeg er tilbake i støyen fra hverdagen. ”

Takk for ditt beundringsverdige og helhjertede arbeid. / Mina Elmberg, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

 

Hypnose referanse
Blokkerte minner
"Å møte Niklas Lindvall i hypnoterapi er veldig givende, fordi hans kompetanse og ferdigheter får meg til å føle meg trygg, avslappet og tør å åpne opp det jeg vil utvikle og utfordre meg selv i. Han har en varm og innbydende måte i kombinasjon med sine forskjellige verktøy som f.eks. Jeg fikk prøve å komme meg lettere frem ”
Takk, Ingrid Mårtensson: =) Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
Hypnose referanse

Stress og visjon for fremtiden

“Niklas er en sunn fan å jobbe med som alltid leverer. Hans varme og engasjement gjenspeiles i hans måte å handle på og sørger alltid for at klienter oppnår resultatene. Niklas styrker er hans velbegrunnede holdning og store ydmykhet der han lar sine klienter jobbe i hele sitt spekter. Han ser og plukker ut potensialer fra alle mennesker. Jeg anbefaler Niklas ”

Takk Magnus Green, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö