Om Inre Hälsa - Utveckla din affärsidé med oss

Priser Hypnos

OM OSS

INRE HÄLSA

Vi på Inre Hälsa står för hälsa och personlig utveckling i världsklass!

För oss betyder inre hälsa att vi vill hjälpa våra klinter att bygga en ny livsstil, befästa nya vanor och beteende för livet.

Vi står för tro på att allt är möjligt, inre förändring och att våga leva sitt liv fullt ut.

Vi tror på livslång hälsa genom att människor har potential att förändras.

Vi tror att de flesta människor kan klara allt bara man tar beslutet att våga möta sig själv.

Vi inom Inre Hälsa vill hjälpa våra klienter att nå mål som de inte trodde var möjliga – vi vet hur man gör för att lyckas!

Samarbeta med Inre hälsa

Inre hälsa arbetar med samarbetspartners för att kunna synas och möta var kunds unika behov. Vi har ett nätverk med olika kompetenser och varje område representeras av en noga utvald företagare som är expert inom sitt område.

Bli en del av framtiden anslut dig till Inre Hälsa idag!

Franchisesing koncept

Inre Hälsa är landets snabbaste växande hypnos nätverk.

Genom våra lokala samarbetspartners erbjuder vi våra kunder nära kontakt med mycket hög servicenivå. Via Inre Hälsas effektiva marknadsföring i Sverige så når vi ut till flest kunder.

Vi på Inre Hälsa franchise hälsa er välkomna in i en värld av nya möjligheter.

Genom Inre Hälsa Franchising koncept ges ni möjlighet att driva ett eget välbeprövat koncept.

Att ingå i Inre Hälsa ger tillgång till en stor kund marknad med stora behov av hjälp. Där all marknadsföring är redan gjord så ni kan fokusera på kärnverksamhet.

Inre Hälsa franchise är utarbetat för att det ska vara smidigt och alla ska tjäna på detta. Från hypnos företag till kund. Principen är enkel men resultatet är revolutionerande.

Vi söker befintliga hypnos företag som vill ansluta sig till detta och vara en del av framtiden i vår bransch. Franchisetagare som vill marknadsföra utbildningar, ta emot privata och företags kunder på respektive ort som värna om hög service och kvalité.

Franchise inom Inre Hälsa har utarbetats för att minimera risker och för bättre resultat.  Fasta kostnader har minimerat för att ge samtliga franchisetagare en bra möjlighet att lyckas med sin verksamhet och med Inre Hälsa centrala position skapar vi effektivt marknadsföra för dig och som i sin tur ger ett ökat resultat.

Anslut dig till Inre Hälsa Franchising, det är ett mycket för delaktigt och ni kommer inte att ångra er.

Kontakta oss för ytterligare information:

Niklas Lindvall
VD
[email protected]