Boka hypnos övervinna social fobi, ångest, depression, flygrädsla

Boka hypnos övervinna social, fobi, ångest, depression och flygrädsla

MINA KVALIFIKATIONER

  • Hypnotisör/Certifierad och Diplomerad inom suggestionsterapi och regressionsterapi, SSEAH Sweden AB.
  • Diplomerad Coach (ACC) av International Coach Federation, CoachWalk Academy

  • Transformational Presence (TPLC) Alan Seale
  • Reiki grad 3A, Reikimaster (certifikat), Christine Melchert
  • Reiki 1 och 2, (certifikat), Christine Melchert
  • Kandidatexamen Kognitionsvetenskap, Linköpings universitet

Min resa

En stor del av mitt liv har jag jobbat med vägledning av människor inom olika områden som t ex försäljning, coaching, omställning och skola . Mitt intresse för människor, deras behov, deras önskan om att må bra, samt deras möjligheter till en positiv utveckling är en stor drivkraft i inom mig.

Min motivation och erfarenheter

Det som har gjorde mig intresserad av hypnos är mina egna erfarenheter av hypnoanalys och regressionsterapi. Här blev jag medveten om vilka positiva förändringar som gjordes i mitt undermedvetna sinne. Mina hypnossessioner som jag gick på var inte bara emotionellt rörande men också starkt omformande av mitt inre. Dessa sessioner lyfte fram de stora möjligheterna till att berika våra liv med hjälp av hypnos och hur stor påverkan vi kan göra på oss själva, när vi vågar lyfta fram alla sidor hos oss själv i dagsljuset.

Vad vill jag förmedla

Denna medvetenhet och erfarenheter om hypnos har drivit mig framåt för att kunna förmedla detta till andra. Jag kan verkligen räkna mig lyckligt med att ha blivit instruerad av de bästa lärarna som är tänkbara: Jörgen Sundvall vid SSEAH – Svenska Hypnosskolan. Deras erfarenhet strömmar nu in i mina egna sessioner med mina kunder.

Därför är det mitt mål att kompetent hjälpa andra med sina individuella problem och att ge dem chansen att uppleva den större bilden genom olika hypnotiska metoder. Andlig hypnos och holistisk coaching är kraftfulla och hjälpsamma verktyg i mitt praktiska arbete.

Grundtanken med hypnos

I den här utvecklade terapiformen hittar vi tillsammans roten till grundorsaken till problemet eller symptomen. Vi löser den energiblockering som bildats på grund av en obearbetad känsla eller ett trauma.

Jag arbetar alltid utifrån att det finns en bakomliggande känsla eller händelse som är orsaken till att livet är i obalans. När energiblockeringen sedan är löst kan inte kroppen längre reagera som den tidigare gjort eftersom det inte finns någon koppling till det som hände.

Etiska regler

Jag har tystnadsplikt och jag är patient- och ansvarsförsäkrad samt arbetar efter ICF:s riktlinjer och etiska uppförandekod.

Boka hypnos

Välkommen att kontakta oss på telefonnummer: 08-12 44 66 25

Om jag inte svarar just då kan det bero på att jag utför en behandling, men prata in ett meddelande på telefonsvararen och lämna namn och telefonnummer, så ringer jag upp så fort jag får möjlighet.

Du kan också nå mig på min mejladress: [email protected]