Prestationsångest och perfektionism går att hantera med hjälp av hypnos

Aldrig mer prestationsångest, Får du tunghäfta eller blir nervös och osäker när du ska prestera på jobbet, studierna eller fritiden? Ta första steget att prestera maximalt nu

Prestationsångest övervinns med hypnos

Prestationsångest är rädsla för att misslyckas eller rädsla för att man inte ska lyckas leva upp till sina egna eller andras förväntningar. Det räknas inte som en psykiatrisk diagnos, men man kan ändå må psykiskt dåligt om man har prestationsångest.

När man har prestationsångest känner man sig rädd för att bli granskad och bedömd och då bli avslöjad med att inte duga. Man känner sig också rädd för att bli förödmjukad om det skulle hända.

Prestationsångest är en känsla och är mycket sällan kopplad till det man faktiskt presterar. Det är få som faktiskt presterar sämre för att de har prestationsångest. Det handlar oftast om hur man själv upplever och värderar sin prestation. Man fastnar i att tänka negativt, älta och nedvärdera den prestation man gjort och har svårt att känna sig glad och stolt över det man gör. En person som har prestationsångest ställer ofta höga krav på sig själv och sina prestationer. Många är perfektionister.

HYPNOS OCH MENTAL TRÄNING FÖR ATT MÅ OCH FUNGERA BÄTTRE

Har du tappat motivationen på ditt jobb?
Blir du nervös när du ska tävla eller prestera på annat sätt?
Tar stressen och kraven över dina ambitioner och din glädje?
Blir du lätt stressad och har svårt att tänka klart när det hettar till runt omkring dig?

Att då och då stanna upp och se över ditt nuläge och samtidigt gå igenom dina mål och drömmar är otroligt viktigt för att se till så att du är på en plats där du vill vara. Att stanna upp och fråga dig om du har det du behöver för att må och fungera bra. Du har den inre styrka du behöver inom dig, men ibland tappar man motivationen och sin riktning och då kan det vara bra med lite guidning och träning för att komma på rätt spår igen. Vi jobbar med mental träning ihop med en hypnos inriktning och hjälper dig framåt mot dina mål och ser till att du håller balansen och mår bra på vägen.

Hypnosterapi & Mentalträning Metoder och tillvägagångssätt

Vi på Inre Hälsa är inriktade mot privatliv, jobb och idrott och vi använder oss av hypnos och mental träning som verktyg. Här ingår bland annat självbildsträning, målprogrammering, målbilder, avspänning och klassisk coaching. Vi på Inre Hälsa står för hälsa och personlig utveckling i världsklass! För oss betyder inre hälsa att vi vill hjälpa våra klinter att bygga en ny livsstil, befästa nya vanor och beteende för livet.

Prestationsförbättring inom idrott

Att använda mentalträning, hypnos och hypnosterapi inom idrott är inget nytt. Det har använts i många år även om man inte alltid har talat högt om det, på grund av alla gamla myter kring hypnos.

Redan vid OS 1956 i Melbourne, tog det ryska laget med sig elva hypnosterapeuter.

Med hjälp av mental träning genom hypnosterapi hjälpte det ryssarna att vinna fler guldmedaljer i 1976 års OS än något annat land.

Tungviktsboxaren Ken Norton använde hypnos innan sin berömda seger över Mohammed Ali. Tennisstjärnan Andre Agassi arbetade mycket med Anthony Robbins och utnyttjade både NLP och hypnos.

Det är viktigt att lyfta fram att hypnos inte kan skapa en superstjärna av en talanglös idrottare men kan skapa positiva målbilder. Hypnos stärka den inneboende talangen, kapaciteten att göra det möjligt för idrottaren att utnyttja sin förmåga maximalt.

Boka tid för prestationsångest-behandling/hypnosterapi

 

Här är några exempel på områden som hypnos kan hjälpa dig att förbättra och uppnå:

Sportprestationer

Studieresultat

Sexuell prestation

Tala inför publik

Öka din kreativitet

Öka din motivation

Utöka din uthållighet

Ta bort tvekan

Öka din uppmärksamhet

Prestationskrav och prestationsångest