pt-online - online träning kostprogram - PT på nätet Träningsprogram boka

PT-Online

ÅSAS HÄLSA OCH TRÄNING DIN PT-ONLINE

Tillsammans
Enkel
Aktiv
Motiverande
Känner du att tiden inte räcker till att skapa ett välmående och hälsosammare vardag?

Jag vill hjälpa människor till en bättre och hållbar kost, träning och med hjälp av olika frågor som ger dig tankeställning på varför du gör som du gör. Jag vill hjälpa till att ”hitta” tid och rutin så du får ett hälsosamt och längre liv så du orkar ge det lilla extra eller orka med vardagen. Jag vill visa att man inte behöver så mycket för att kunna träna och att man kan träna hemma på olika lösningar.

Av egen erfarenhet vet jag att gamla vanor kan vara svår att bryta, men med rätt hjälp och stötting klara du av det. Resan kommer bli tuff och lång, men fokusera på det långsiktiga målet som kan vara litet som stort.

Man får mer ork till att göra det lilla extra och bättre upplevd hälsa och välbefinnande. Sen är din egen självkänsla viktig. Att du kan känna dig fin och nöjd över den du är och kan få en positivare kroppsuppfattning och förbättrad självkänsla.

Jag erbjuder en rad olika tjänster inom träning och Kostrådgivning, alltid anpassat utifrån dina behov och målsättningar. Att träna och leva ett hälsosamt liv ska inte vara komplicerat eller tråkigt, det ska vara roligt och motiverande.

Tveka inte på att höra av dig till mig om du har frågor eller funderingar. Mitt mål är att du ska få den bästa möjliga hjälpen oavsett vad det är du undrar över eller vad för tjänst du vill få hjälp med.

Oavsett om du behöver komma igång med träning eller bara vill ha lite ny motivation och inspiration, så finns jag här för att erbjuda mina tjänster. Det är dina önskemål och behov som står i fokus när du vänder dig till mig. Läs gärna mer om mina träningspass och program här

Kosten är viktig oavsett om man tränar eller inte. Det är en av de byggstenarna som ser till att kroppen fungerar och mår bra. Att äta rätt kost bidrar till ett ökat välmående och kan vara en viktig nyckel för att nå sin idealkropp. Här kan du läsa mer om min kostrådgivning. Förändra dina kostvanor redan idag!

Mig hittar du i Nälden, en liten bit utanför Östersund. Hit välkomnar jag alla som strävar efter en hälsosammare livsstil. En del av mina tjänster erbjuds även online, därmed spelar det mindre roll om du befinner dig i Nälden eller någon annanstans. Det viktigaste är att du har viljan att ändra på dina vanor.

DIN RESA BÖRJAR HÄR

Vill du komma igång med träningen, eller tränar du redan men önskar en bättre struktur på träningen. Då har du kommit helt rätt, jag erbjuder flera olika tjänster inom träning.

Du har en möjlighet att påverka din framtid. Dina gamla vanor och rutiner bestämmer inte slutresultat, det gör du.

Träning behöver inte vara komplicerat utan det ska vara enkelt, roligt och utmanade. Vi alla har olika förutsättningar, behov och mål med träningen. Därför ska din träning också vara anpassad just för dig, så att du kan nå dina mål.

PT-Online

PT-Online

TJÄNSTER

Personlig träning
Har du en vision om en välmående kropp fri från skador, en stark kropp som orkar med både vardagen och det där lilla extra. Personlig träning är ett utmärkt alternativ för att stärka sig själv och nå sina mål. Utifrån dina målsättningar och erfarenheter skapar jag ett träningsupplägg som kommer ge dig de rätta förutsättningarna.

Träningsprogram
Du kanske föredrar att träna på egen hand, men vet inte riktigt var du ska börja. Kanske känner du dig osäker på vilka övningar som är bäst för dig och hur man utför dem. Eller har du bara tröttnat på ditt gamla träningsprogram och behöver lite nya övningar? Hos mig kan du köpa individuella träningsprogram som jag tar fram baserat på dina mål och förutsättningar.

PT-Online

PT-Online

Gruppträning
Varierad gruppträning där övningarna varierar mellan varje tillfälle.

När du är med på gruppträning får ni även en stämpel på ett stämpelkort. Allt eftersom du stämplar får du även erbjudanden. Stämpelkortet får du vid ditt första köp av gruppträning. Det är inga bindningar eller liknande, utan ett kort för att ge lite extra motivation och erbjudanden. Stämpelkortet är personligt.

Material: Matta och ett glatt humör

Alla kan träna, jag kommer variera övningarna till en lättare eller mer utmanande utförande.
Under Covid-19 så tänker vi på att hålla avstånd och kom endast om du är frisk.

PT duo
Gör träningen lite roligare, boka PT duo! Träna med en vän, familjemedlem eller partner. PT duo är ett perfekt träningsupplägg för er som har liknande förutsättningar och mål med träningen. Ni får ett program som passar er båda, så att ni kan träna tillsammans.

Rörlighetsträning
Hur ofta tränar du din rörlighet? Rörlighetsträning har alla nytta av, både elitidrottaren och stillasittaren. Genom att förbättra din aktiva rörlighet kan du träna bättre, motverka stelhet och skador samt få bättre hållning.

INDIVIDUELL TRÄNING ONLINE

Har du en vision om en välmående kropp fri från skador, en stark kropp som orkar både vardagen och den där lilla extra? Online träning är ett utmärkt alternativ att stärka sig själv och nå sina mål utan gym eller att behöva åka någonstans. Utifrån dina målsättningar och erfarenhet skapar jag ett träningsupplägg som kommer ge dig rätt förutsättningar.

Träningen sker på valfri plats och när du känner att du har tid. Det går bra att ändra under träningsperioden. Du kanske vill träna mer löpning utomhus en period och sedan ändra fokus och satsa mer på styrketräning gå gym eller hemma istället. Du kan träna med kroppsvikt eller redskapen träningsboll, träningsgummiband, hantlar eller skivstång.

Hur går det till?

Jag jobbar med det absolut bästa programmet på marknaden när det kommer till kost och träningsprogram. Det underlättar vardagarna för PT:en, kostrådgivaren och framförallt kunden som man jobbar med.

Tiden i din träningsperiod rullar på från det överenskomna startdatumet, oavsett om du utnyttjar träningsprogram, kostupplägg, coaching online eller inte. Inga pengar återbetalas.

PT-Online

PT-Online

 

PT online Bas

 

 • 4 veckors individuellt träningsprogram
 • Tillgång till träningsplattform
 • Veckovis uppföljning
 • Fri coachning och support via mejl
 • 2×30 min konsult för reglering av program o.s.v

PT online komplett

 • 4 veckors individuellt tränings- och kostprogram
 • Tillgång till träning och kost i plattform
 • Veckovis uppföljning
 • Fri coaching och support via mejl
 • Receptsamling
 • 4×30 min video-/telefonmöte för reglering av program o.s.v

För information om priser, vänligen kontakta mig. Du kan boka tid via knappen:

FÖRÄNDRA DINA KOSTVANOR

Strävan efter förändring kan vara tydlig och målsättningen kan vara klar, men vart ska man börja? Om viljan att förändra sina kostvanor finns där så finns även möjligheterna att lyckas, ibland kan det bara behövas lite hjälp på traven. Med min kunskap och erfarenhet bidrar jag med rådgivning samt skapar ett kostschema utifrån dina målsättningar.

Kosten är en av de viktigaste nycklarna för en god och välmående hälsa. En kropp som får i sig näringsrik mat, är en kropp som också mår bra och orkar med vardagen. Ibland finns inte möjligheten att på egen hand förändra sin kost, då finns jag här för att hjälpa dig på vägen.

 

kostrådgivning

 

Vill ni få information angående mina tjänster? Besök gärna min Facebook eller klicka er vidare till Bokadirekt. Alla kunder får hjälp med ett skräddarsytt kostschema utifrån deras önskemål och behov som passar vardagen.

Kostrådgivning
Vill du ha verkliga resultat som faktiskt funkar. Tålamod och en vilja att ändra sitt beteende är receptet för att nå sina mål. När det kombineras med rätt kunskap och nutrition får du precis rätt förutsättningar för uppnå resultat och ett ökat välmående. Jag skräddarsyr ett kostschema utifrån dina målsättningar och behov.

Program

BAS

Inkluderar:

3 Pt timmar

Konsult 1 tillfälle

– Konsult 30 minuter.

– Tydlig instruktion och teknisk feedback.

– Mätning vid fysiska träffar (frivilligt)

Pris: 2400 kr
Betalning via swish eller faktura.

 

MEDEL

Inkluderar:

3 PT timmar

Rörelseschema

Kostschema

Konsult 1 tillfällen

– Konsult 30 minuter.

– Tydlig instruktion och teknisk feedback.

– Mätning vid fysiska träffar (frivilligt)

– Fri coachning och support via mejl.

– Personligt kostschema och kostrådgivning efter behov och mål. Där kan det tillkomma lite på kostnaden beroende på vad ditt mål är.

– Tillgång till nutrition data med måltidsregistrering och stor receptdatabas. Där kan du även registrera dina träningspass och övrig motion.

– Rörelseschema

Pris: 3200
Betalning via swish eller faktura.

STOR

Inkluderar:

4 PT timmar

Rörelseschema

Kostschema

Konsult 2 tillfällen

– Konsult 30 minuter.

– Tydlig instruktion och teknisk feedback.

– Mätning vid fysiska träffar (frivilligt)

– Fri coachning och support via mejl.

– Personligt kostschema och kostrådgivning efter behov och mål.

– Tillgång till nutrition data med måltidsregistrering och stor receptdatabas. Där kan du även registrera dina träningspass och övrig motion.

– Rörelseschema

Pris: 3800 kr
Betalning via swish eller faktura.

VID FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR, TVEKA INTE PÅ ATT KONTAKTA MIG