Regressions terapeut utbildning /kurs tidigare liv diplomerad

Tidigare-liv-regression - hypnosterapin.se

Regressions terapeut utbildning

När du vill lära dig mera om Tidigare liv rekommendera Inre Hälsa att du går denna utbildning för att få en djupare förståelse på ett själsligt plan och hur du löser upp tidigare liv som påverkar våra klienter.

Tidigare-liv-terutapi (TLT) är absolut inget trick. Det visar var du befinner dig i livet och vad du behöver göra för att lösa upp blockeringar (karma) från minnen i tidigare liv. När vi arbetar med tidigare-liv-terapi upplever vi att arbetet går på djupet i människors undermedvetna.

Regression & tidigare liv

Genom regression kan du utforska tidigare liv och upptäcka starka känslomässiga band till vissa individer, kulturer, platser eller till och med talanger. Detta kan ibland leda tillbaka till ett tidigare liv. Att övervinna rädslor eller begränsningar kan också leda till ett tidigare liv.

Professionell regressionsterapeut utbildning

Utbildning erbjuds för dig som är nyfiken på tidigare liv eller som vill bli och arbeta som professionell Regressionsterapeut. Den vänder sig till dig som är verksam inom annan personlig rådgivning eller coachning som vill fördjupa människors i personliga utveckling och sin andliga resa. Programmet är utformat med mycket praktiska övningar och vi erbjuder de viktigaste elementen av regression och hypnosterapi inom hypnos genom teori och praktik. Kursen förbereder dig som vill utföra tidigare liv regression och lägger också grunden till att förstå livet mellan liven. Fokus ligger på tekniken att leda klienten till ett tillräckligt avslappnat trans-tillstånd för att nå det tidigare liv och komma i kontakt med andevärlden. Olika regressionsverktyg och tekniker som är nödvändiga för att förbereda klienten för den djupare trance-nivån kommer att undervisas under kursen. Du kommer också lära dig vilka etiska regler som gäller, samt vilka inledande och avslutande samtal som krävs för att säkerhets ställa högsta kvalitet.

Teoretiska och partiska övningar

Genom praktiska upplevelse under kurshelger samt teori och inlämningsarbeten. Lär du dig att arbeta i ett tidigare liv. Genom att hjälpa klienten att tydlig göra sina relationer, att möta sina känslor, få en förståelse för varför saker ”händer” och varför jag är som jag är. Under utbildningen tränas du både som klient, terapeut och bisittare under terapisessioner. När du går denna utbildning är din egen utveckling i fokus. Du tränar lika mycket som klient som terapeut och utrymme ges att prata om sitt eget liv och egen inre utveckling.

Utbildningen leder till att du tryggt kan leda klienter tillbaka i tiden, till barndomen eller tillbaka till tidigare liv. För att där kunna frilägga minnen, känslor, bilder, händelser som lagt sig som en blockering och idag kanske visar sig som fysisk eller psykisk smärta.

Genom regression lär du känna dig själv på djupet. Du hittar förklaringar till varför du är som du är.

Olika regressionsmetoder såsom:

Barndom-tonår
Resan
Delpersonligheter Tidigare liv mm.

Olika moment som finns med i tidigare liv utbildningen:

Djupavslappning, induktionstekniker (röst mm.)

Meditation

Visualisering i terapi

Intuition

Att förändra tankar och förlösa känslor

Barndomens påverkan

Själsperspektiv på vem vi är och vad vi har med oss (existentiella frågor)

Samtal

Iscensättning/återskapelse

Roller – Mönster

Empati, Förlåtelse

Delpersonligheter – psykiska försvar

Tidigare liv terapi

Praktiska övningar i regressionsterapi som klient och som terapeut.

Sekretess, etik och moral

Litteraturlista – Inlämningsarbeten

Träningsklienter – Genomgång

Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas själv och som har ett genuint intresse för människor.

Professionell regressionsterapeut utbildning

Avancerade terapitekniker

Plats och Datum för praktikkurserna
Utbildningen kommer att vara under en helg i Norrköping

Vi träffas under en praktiska kurshelger som är under 3 dagar.

Adress: Finspångsvägen 63

Gratis parkering finns precis utanför

Kursmaterial ingår

Kaffe och fika ingår

Nytt utbildningsdatum kommer inom kort

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta kursen vid för få antal deltagare eller andra omständigheter utanför vår kontroll.

Kostnad & Diplom

Teorikurs regressionsterapeut: SEK 4,900 för privatperson

För företag tillkommer moms

Diplom erhålls efter godkänd kurs.

Vad krävs för att du ska kunna gå kursen:

Du behöver ha genomgått Inre Hälsas grundkurs först.