Sorgbearbetning - Få stöd i sorgen med hypnos och lös upp din sorg.

Sorgbearbetning

Sorgbearbetning med hypnos

Sorgbearbetning påverkar våra förväntningar och drömmar om framtiden. Efter en förlust börjar vår hjärna en granskning för att hitta det som aldrig blev sagt eller gjort.

I hypnosterapi arbetar vi med oförlöst sorg som nästan alltid beror på något som vi inte kommunicerat, av känslomässig natur. Öppenhet och kommunikation är nyckeln, för att läka sorgen över en förlust. I hypnosterapi får du möta alla outtalade tankar, och känslor kring relationen kan klargöras.

I terapin hjälper hypnos terapeuten dig genom att du bearbetar och förlöser smärtan och sorgen efter dina förluster. Här får du hjälp att identifiera vad som är ofullständigt så att du kan fullborda din kommunikation med dig själv – utan att bli kritiserad, eller analyserad. Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd vid förluster men hur ska man göra och gå till väga? Ta hjälp av hypnosterapi för att ta nästa steg i din sorgbearbetningsprocess.

Sorgbearbetning

Du kanske inte är medveten om sorgbearbetning, som börjar ganska kort efter en förlust. Faktum är att sorgbearbetning fortsätter från tid till annan ända fram till dess att kommunikationen fullbordats – något som vi ibland kan uppfatta som ett ständigt ältande.

Oförlöst sorg beror nästan alltid på något icke kommunicerat av känslomässig natur. Kommunikation är nyckeln, för att läka sorgen över en förlust, därför behövs alla outtalade tankar och känslor kring relationen klargöras. Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd vid förluster, men hur ska man göra och gå till väga?

Hypnosterapeuten hjälper dig i sorgbearbetningen genom att du bearbetar och förlöser smärtan och sorgen efter dina förluster i hypnosterapin. Här får du hjälp att identifiera vad som är ofullständigt så att du kan fullborda din kommunikation med dig själv – utan att bli kritiserad, eller analyserad.

Läs mer om mig, hypnosterapeut Niklas Lindvall

Boka tid för sorgbearbetning-behandling/hypnosterapi

 

Hur mycket sorg klarar en ung människa?

Följ Malou Efter tio i TV4, där Vanessa Falks pappa, musikern Christian Falk dog i cancer efter sitt sommarprat och hennes bror William tog sitt liv året innan. Hör hur Vanessa har tacklat sin sorgbearbetning efter sin bror och far.

Hur påverka din sorg dig fysiskt och mentalt?