Sport hypnosutbildning - mental träning

Sport Hypnosutbildning

Sport Hypnosutbildning

Hur blir du en expert på sporthypnos som kan arbeta med idrottare?
Du måste känna till den viktigaste mentala träningsmetod som finns så att du kan påverka på djup nivå för att öka personens resultat.

Inre Hälsas specialister inom sporthypnos har sett att när många av våra kunder inte når sina personliga mål så beror det på bristande mentalt fokus, mental träning, mental uthållighet, kontroll på sitt tillstånd och förmågan att släppa allt runt omkring som distraherar.

Att lära sig sporthypnos genom vår omfattande utbildning är roligt och engagerande. Skulle du tycka om att ha en karriär inom idrottspsykologi, personlig träning, livscoachning eller som coach?

Då är detta ditt nästa logiska steg. En karriärs utbildning i sporthypnos är något för dig.

Mental träning

Det sägs ofta att lyckas i idrott är 90% till 95% eller till och med 99% mental inställning.

Om så är fallet, varför lägger de flesta idrottare och deras tränare 99% av sin tid på att arbeta med den fysiska aspekten av uthålligheten?

De som har studerat idrottspsykologi vet hur du styr sinnet och kroppens bildspråk för att nå toppresultat.

Sporthypnos skapar bilder så att idrottare lyckas bättre i sin sport. Metoden är snabb och effektiv!

Vad är hypnos?

Åsikter varierar om den exakta definitionen av detta naturliga sinnestillstånd. Det finns ingen laglig definition av hypnos. Många uppslagsböcker beskriver detta tillstånd felaktigt som en konstgjord sömn, men det är inte sömn utan det är ett naturligt sinnestillstånd som du är i ofta varje dag. Varje gång vi t.ex. blir upptagna av en bok eller en film, är vi i en naturlig hypnotisk trans.

Vilka ska anmäla sig till utbildningen Sporthypnos?

Idrottsutbildare, styrketränare, hypnosterapeuter, livscoacher, NLP-utövare, psykologer, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare, pilatesinstruktörer, tränare i gymnasiet och idrottare som söker förbättrade resultat .

När du blir diplomerad inom sporthypnos kommer du får tillgång till många hypnosskript som vi tillhandahåller som manualer under ditt arbete. Det finns oändliga kombinationer av processer och typer av idrottare som kommer att dra nytta av denna kurs och din kunskap.

Om sporthypnos

När du har slutfört denna kurs kan du också använda termerna specialist inom sporthypnos eller mental tränare.

Om du är hypnosterapeut eller NLP-utövare är detta det saknade verktyget för din verktygslåda. Skaffa kunskap och få ditt företag att expandera i en helt ny marknad. Njut av att arbeta med människor som verkligen önskar förändring och som är starkt motiverade.

Träning i sporthypnos ger dig en fördel att hjälpa klienter höja prestationsnivån inom olika sporter. Som diplomerad specialist i sporthypnos kommer du också att lära dina klienter de viktigaste stegen inom självhypnos, viktminskningshypnos, mental coachning, träning i mentala färdigheter, psykologi inom idrotten mm.

Vi kan alla vara överens om att på elit nivåer i tävlingar är alla idrottare mycket skickliga, fysiskt starka och har en önskan att utmärka sig. Det kan också sägas att de som har en mental fördel vinner varje gång när det handlar om sekunder eller tiondelar som räknas. På grund av detta faktum behöver du kunna ta dina idrottare till den högsta nivån för att de ska nå de bästa resultaten. Därför behöver du ta dina coaching-, konsult- och sporthypnos kompetenser till den högsta nivån genom att bli diplomerad specialist i sporthypnos.

Välj utbildningen Sporthypnos

Vill du fördjupa dina kunskaper på djupet inom idrott och hypnos är kursen i sporthypnos den du verkligen ska välja! Notera att bara genom att du läser detta bidrar det till att förstå varför utbildningen kommer att ge dig en fördel inom mental träning både för dig och dina klienter. Kursen lär dig framför allt att hitta mentala blockeringar och ersätta dem med positiva bilder. Det sker genom olika tekniker inom sporthypnos. Du kommer också att lära dig kroppens egna koordinationssystem vilket betyder att minnen är placerade någonstans i kroppen. Minnen är kopplade till en position, färg eller form som kan vara i kroppen eller utanför. Dessa är djupt programmerade inom oss i vårt egna symbolspråk och de påverkar hur vi uppfattar oss själva i det verkliga livet. Du får även under praktikdagarna en djupare förståelse av sporthypnos och andra blottläggande tekniker som gör att vi jobbar på ett djupare plan.

Teorikurs

Du erhåller material där det finns instruktioner och mallar för hur du kan handskas med olika problem och situationer som uppkommer under en session i sporthypnos.

Vad lär man sig under praktikkurserna?

Du kommer att lära dig avancerade sporthypnos tekniker:

Hur du använder sporthypnos

Hur du får de rätta inre bilderna

Hur du tar bort negativa programmeringar

Hur du arbetar med modellen VM-RM

Hur du arbetar med rädsla

Hur du arbetar med misslyckande

Hur du arbetar med rädsla för att lyckas

Hur du arbetar med rädsla för att skada sig fysiskt

Hur du använder ostoppbara språkmönster

Hur du styr ditt känslomässiga tillstånd, när du vill

Den kritiska vägen till påverkan i varje situation

Hur du skapar oemotståndliga nivåer av repor, när du vill

Hur du skapar kraftfulla ankare

Först när du är redo att utföra djup sporthypnos för att förändra och påverka andras och ditt eget liv, bör du bestämma dig för att boka denna kurs.

Ta nästa steg mot att ta kontroll över dina resultat genom att komma igång idag!

 

Datum och plats för praktikkurserna

Kurser våren 2020

Sporthypnos & Mentalträning

Avancerad sporthypnos – terapitekniker

Plats: Norrköping eller Stockholm

 

ANMÄL DIG HÄR! (Begränsat antal platser)

Sporthypnos är en fascinerande, fängslande och professionellt utformad utbildning. Kursledaren lotsar dig steg för steg in i djupet av sporthypnos. Inre Hälsas strävan är att alla studerande ska få personlig uppmärksamhet och upplevelse.  Praktikdagarna är nödvändiga för dig som blivande terapeut i sporthypnos och som siktar på att använda kunskaperna. Praktikdagarna är obligatoriska om du vill ha ett diplom som bevisar dina yrkeskunskaper. Under praktikdagarna visas varje teknik på frivilliga deltagare. Det gör att du får kännedom om hur teknikerna fungerar och du genomgår också en egen personlig utveckling.

 

Diplom och Intyg

I utbildningen kommer du att få en hemtenta som du svarar på i din takt . När du har gått Inre Hälsas utbildning sporthypnos ska du som student känna och uppleva att du är specialist inom ditt område. Det kommer att bidra till att du kan hjälpa dig själv och andra idrottare. Du lär dig genom dina studier men det är att jobba i verkligheten med betalande sporthypnos klienter som du får den djupaste kunskapen.

När du är klar med utbildningen utfärdar vi ett kursintyg:

Intyg för avklarad kurs i diplomerad sporthypnos.

Sporthypnos kursintyg ges till dig som har utfört och klarat av hemtentan och genomfört alla praktikdagar. När du får diplomet från Inre Hälsa är du kvalificerad i sporthypnos.

Vad får du lära dig under kurserna i sporthypnos?    

Det du lär dig under utbildningen i Sporthypnos kommer ge dig djupa kunskaper inom olika hypnostekniker som t.ex. mental träning, skapa ankare och samtalsstrukturer för att kunna påverka och förflytta en klient. Här löser vi upp känslomässiga blockeringar för att öka fokus och prestation hos idrottaren. När utbildningen är klar har du fått teoretiska kunskaper om det mänskliga psyket och sinnet samt hur den mänskliga hjärnan fungerar för att skapa djupa förändringar i det undermedvetna och det medvetna sinnet. Utbildningen är utformad för dig som vill arbeta med klienter på ett djupare plan inom sporthypnos.

Kostnad

Teorikurs Sporthypnos: SEK 4,800 för privatperson

För företag tillkommer moms

Vad krävs för att du ska kunna gå teorikursen i Sporthypnos?

Du behöver ha genomgått Inre Hälsas grundkurs först.

 

Din intresseanmälan innebär ett samtycke till att vi kontaktar dig för att ge dig den information du önskar. Vid en kursanmälan behöver vi följande uppgifter: Adress ,Postnummer, Ort Fakturamottagare är Privatperson eller Företag

     Tänk på det här:

 • Du kommer att få en fingertoppskänsla i att utveckla spelet och prestationen hos en idrottare och detta bidrar till att ditt företag får ökade inkomster
 • Du kommer att ha en unik kunskap och en exklusiv diplomering som kompletterar dina nuvarande certifieringar.
 • Din kunskap om kroppen, hälsa och välbefinnande kommer att fördjupas och du kommer att vara mer tydlig mot dina klienters utmaningar.
 • Du kommer att ha kunskap och kompetens som är efterfrågad
 • Du kan välja att jobba de timmar som är mest praktiska för dig och ge dig mer personlig tid med din familj och vänner.
 • Du har möjlighet att coacha från ditt hem eller någon annanstans i världen med internet och telefonåtkomst.
 • Du kommer att ha tid, energi och passion att utöka ditt inflytande och dela din expertis. Du kan skriva en bok eller till och med ha ett eget TV- eller radioprogram.
 • Med denna extra utbildning och diplomering kommer du att göra dig mer värdefull inom idrott och träning.
 • Du kommer att lära dig många olika livsförändrande tekniker och system som kan förbättra din egen träningsrutin och din personliga framgång.
 • Du kommer att ha makt, kunskap, färdigheter och bästa praxis för att dramatiskt förbättra livet för andra som har behov av ett balanserat, fysiskt och mentalt hälsosamt liv.
 • Du kommer att känna dig lyckligare, friskare och du kommer att känna glädjen av att ha en karriär som ger dig kraft att motivera och hjälpa andra att nå en total god hälsa och prestanda.

 

Vanliga frågor

Vilka är mina karriäralternativ som diplomerad sporthypnotisör?

Hur kommer jag att tjäna pengar på detta?

Det fantastiska med att vara diplomerad sporthypnotisör är att du har otaliga karriärs- och affärsmöjligheter. Vissa primära karriärer inkluderar: coaching av kunder en-till-en i sitt hem, ditt hem eller ditt kontor.

Många tränare coachar i grupper för att hjälpa fler människor och tjäna mer pengar per timme. Du kan också erbjuda dina tjänster online för individer, små grupper eller stora grupper.

Du kan använda roliga online kommunikations- och samarbetsplattformar som Skype, Google Hangout eller Zoom för dina coachningstjänster.

Listan över möjligheter är verkligen oändlig. Ingenting håller dig tillbaka.

Så gör skillnad idag!

 

Hur får jag kunder?

Det är faktiskt mycket lättare än du tror.

Här är några exempel: Facebook är en utmärkt resurs. Ett konto är gratis och att bygga en fan-sida tar mindre än 5 minuter. Du kan annonsera till mycket specifika grupper av människor som vill och behöver dina tjänster.

Naturligtvis kan du också använda Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest och dina andra favoritplattformar på sociala medier. Det är 100 % GRATIS. Skapa och publicera ett pressmeddelande om din företagslansering. Det är enkelt och gratis att skicka ut dina pressmeddelanden på nätet.

Att skapa en blogg för ditt företag går mycket snabbt och är i huvudsakligen gratis. Vi har resurser för dina marknadsföringsbehov online här. Du kan göra utbildnings-/coachingvideor och lägga upp dem på Youtube.

När du erbjuder denna värdefulla gratishjälp, lär folk känna och gilla dig. I gengäld vill de veta mer och de dirigeras tillbaka till din Facebook fan-sida eller blogg för mer information. Naturligtvis kan du lägga upp dina videoklipp på alla videosidor för en ännu större räckvidd.

Att lägga till ditt företag på Yelp, Hitta och Eniro är också en bra idé. Det rankas högt på Google vilket gör ditt jobb ännu enklare. Se till att du också lägger till din affärsprofil i Google bussines som är ett annat gratis och enkelt sätt att få kunder.

När det gäller off-line-klient- strategier, kan du göra något av följande: Deltaga i lokala evenemang, affärsluncher, vara volontär för en lokal välgörenhet, dela ut reklamblad, ha en reklambild på din bil m.m.

När du kommer igång ser du hur enkelt det är att göra. Nu när du vet vad du behöver göra behöver du bara implementera och kunderna kommer in regelbundet. Inre Hälsa erbjuder också samarbete genom att förmedla kunder.

Om du är tränare kommer detta program att ge din klient eller team fördelar. Om du är idrottare kan du också registrera dig och dra fördel direkt genom att genomföra denna utbildning.

Din intresseanmälan innebär ett samtycke till att vi kontaktar dig för att ge dig den information du önskar. Vid en kursanmälan behöver vi följande uppgifter: Adress ,Postnummer, Ort Fakturamottagare är Privatperson eller Företag