Testbaserad Hälsa- Är din kropp i balans? Funkar kosten? Test din cellhälsa

Testbaserad-hälsa

Testbaserad Hälsa- Är din kropp i balans?

Ta ett test och få en personlig analys av din kropps Omega 6:3-förhållande.

Inre Hälsa arbetar med testbaserad hälsa för att slippa gissningar men också för att det som kan mätas kan följas upp och förändras i kroppen.

Vi arbetar förebyggande

Vetenskapen pekar på att en av orsakerna till våra ökade hälsoproblem är den dramatiska förändringen mellan de essentiella – livsviktiga – fettsyrorna Omega-6 och Omega-3 i vår dagliga kost.

Inre Hälsa har sett i olika forskningsstudier att äta en viss balansolja som är rik på Omega-3, polyfenoler (starka antioxidanter) och D-vitamin skapar förändringar i cellstrukturen.

Inre Hälsa vill att så många som möjligt ska få ta del av hur viktigt det är att ha balans i kroppen och att sprida information om den viktiga fettsyrebalansen.

Inre Hälsa vill påverka hälsa globalt för att skapar förändringar i människors liv. Vår vision är att arbetar i framkant med testbaserad hälsa och näringstillskott i världsklass som bygger på senaste forskning inom pharmakonutrition.

Att arbeta med en förebyggande hälsa är ett långsiktigt tänk för samhället och individ som Inre Hälsa vill vara med och stödja.

  • Vill du veta hur maten du äter påverkar dina celler?
  • Vill du veta mera om mat som skyddar och stärker din kropp?
  • Vill du veta mera om mat som innehåller antioxidativ, blodsockerstabiliserande och antiinflammatorisk?

Boka Hälsoanalys/Konsultation –testbaserad hälsa och starta din hälsoresa idag!

Testbaserad Hälsa- Är din kropp i balans?