Hypnos & NLP Vad ingår i Inre Hälsas franchising koncept övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

Franchisesing koncept

VAD INGÅR I INRE HÄLSA FRANCHISING KONCEPT& VAD KOSTAR DET?

Marknadsföring internet

Inre Hälsas huvudsakliga marknadsstrategi är att öka kunskap och kännedom om olika hypnostjänster samt verka för varje enskild franchisetagares synlighet. Vår marknadsföringsbudget möjliggör allt vad digital marknadsföring innebär.

Franchisetagare har stor talan

Som franchisetagare har du alltid möjlighet att föreslå och dela med dig av dina idéer samt att dela information som är relevant för operativa förbättringar inom Inre Hälsas koncept. Vi är alla en del av Inre Hälsa.

Teknologi

Inre Hälsa använder sig av den senaste internettekniken och systemen som ger dig en konkurrensfördel.

Resultatet är en enkel affärsidé som är lätt att hantera vilket ger dig möjlighet att lägga fokus på kunder.

Vilken plats ligger Inre Hälsa på Google?

Under åren har vi förfinat sökoptimeringen och uppdaterat vår hemsida till nära perfektion.

När en kund söker på hypnos/hypnosterapi + orten ligger vi på första plats på Google på dessa orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Borås, Gävle, Eskilstuna, Umeå, Sundsvall, Sollentuna, Södertälje, Upplands Väsby, Lund, Norrtälje och Nyköping

När en kund söker på hypnos/hypnosterapi + följande sökord ligger vi mellan första till femte plats i Sverige. Prestationsångest, smärtlindring, sömnbesvär, ångest, depression, förändra beteenden, rädslor, fobier, sorgbearbetning, tidigare liv-regression, flygrädsla, sporthypnos, sluta röka, rodna, vad är hypnos, hypnostjänster m.m.

Franchise avgift

Det finns en avgift för alla franchiseföretag som inkluderar franchiseavgift, företagssida och marknadsföringsavgift.

– Franchiseavgift, företagssida och marknadsföringsavgift avser en sida = 700 kr/månad plus moms och betalas till Inre Hälsa. Alla marknadsföringsavgifter används för att marknadsföra Inre Hälsas varumärke. För att vi ska bli ännu starkare tillsamman behöver franchiseföretaget skriva några rader på sin hemsida om samarbetet med Inre Hälsa samt lägga in en länk som pekar till https://hypnosterapin.se/

 

– Franchiseföretagare kan hyra en eller flera sidor för olika orter på www.hypnosterapin.se
Om någon ort inte skulle finnas med är det bara att meddela så lägger vi upp den. Det tar 1-3 veckor innan den ligger på första sidan på Google.

– Nedan finns ett exempel på ett franchaiseföretag hos Inre Hälsa

Företaget har valt att synas på två orter.

https://hypnosterapin.se/hypnos-nykoping/

https://hypnosterapin.se/hypnos-sodertalje/

Företagskatalogen

https://hypnosterapin.se/verksamheter/category/hypnosterapi/sverige/sodermanlands-lan/nykoping/

Orter som är lediga:

Hypnos Göteborg

Hypnos Malmö

Hypnos Uppsala

Hypnos Västerås

Hypnos Linköping

Hypnos Helsingborg

Hypnos Borås

Hypnos Gävle

Hypnos Eskilstuna

Hypnos Umeå

Hypnos Sundsvall

Hypnos Sollentuna

Hypnos Upplands Väsby

Hypnos Lund

Hypnos Norrtälje

Ditt beslut och din finansiering

Om du vill äga ett hypnosföretag med begränsad risk, rimliga investeringar, stor tillväxtpotential och med de mest tilltalande tjänsterna på marknaden, är Inre Hälsa en möjlighet du väntat på.

VARFÖR INRE HÄLSA?

Realistiska/transparenta kostnader – Realistiska kostnader för tjänster och marknadsföring.

Gemensamma träffar för att öka kunskapen om hypnos och blottläggande tekniker.

Inre Hälsa hanterar marknadsföringen för ditt hypnosföretag.

Tillväxtpotential – med våra hypnostjänster som är av högsta kvalité och ett snabbt växande sämre psykiskt mående i samhället är du perfekt placerad för att tillhöra rätt hypnoskedja.

Franchise support – våra supportsystem ger dig hjälp och support inom följande områden; klientfrågor, utbildning, marknadsföring m.m.

VÅRA KÄRNVÄRDEN GÖR OSS UNIKA

Inre Hälsa vill inte passa in, vi vill sticka ut! Vårt unika koncept är inte det enda som gör att Inre Hälsa skiljer sig från mängden, utan det gör även våra 3 kärnvärden.

Respekt

På Inre Hälsa behandlar vi varandra med värdighet och respekt och har en djup uppskattning av de kulturella och individuella skillnader som gör vårt varumärke unikt. Vi förstår att bra idéer kommer från lagmedlemmar i alla positioner och inte bara från ledningen. Därför uppmuntrar vi till öppen kommunikation för att se till att alla lagmedlemmar känner sig bekväma med att dela sina åsikter och använder sina talanger till fullo. Vi förstår att en hälsosam livsstil betyder olika för alla. Inre Hälsa har sedan starten trott på att erbjuda flera val vilket ger våra kunder möjligheten att skapa, förbättra och upprätthålla en hälsosam livsstil på sitt eget sätt.

Teamkänsla

Vår laganda genom syra allt vi gör och är högt prioriterat i vår organisation. Vårt interna samarbete och kompetens samt den extra ansträngningen från alla våra lagmedlemmar i Inre Hälsa leder till exceptionell service som dina kunder kommer att älska.

 

Integritet

Vi är hängivna att agera ärligt, etiskt och rättvist i alla lägen. När du samarbetar med Inre Hälsa kan du vara säker på att vi håller vårt ord, levererar som utlovat och erkänner våra misstag. Vårt stora engagemang för högsta standard av integritet är vad som ska göra våra franchisetagare stolta över att vara en viktig del av Inre Hälsa familjen.