Hypnos Norrköping Hypnosterapin

 • Hypnos Norrköping Hypnosterapin

Verksamhet Kategori: HypnosterapiVerksamhet Taggar: Terapeut Norrköping

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterad Objekt
Finns på dessa orter
 • Du söker förmodligen information relaterad till hypnos, hypnosterapi, ångestproblematik, t ex panikångest, social ångest och prestationsångest, depression, stressproblematik, sömnproblem,fobier, depression, prestationsångest, smärtlindring, sömnbesvär, förändra beteenden, rädslor, social fobi sorgbearbetning, tidigare liv regression, tidigare-liv-terapi,fobi, Past Life Regression, Regressionsterapi -Tidigare liv terapi (TLT), flygrädsla, stress, online terapi, terapeut.Tyvärr har detta företag inte lagt upp någon profilbeskrivning ännu.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • 3 Recensioner “Hypnos Norrköping Hypnosterapin”

  1. Mina Elmberg Hypnos Norrköping Hypnosterapin
   Genomsnitts Recension:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Meditationsledare/dansinstruktör
   ”Jag är väldigt tacksam för dina behandlingar Niklas. Din jordnära, lugna personlighet avspeglar sig i varje sekund av dina behandlingar. Du har full koncentration på mig och du sänder ut balans och inre stillhet som tar bort min stress och oro. Då hittar jag tillbaka till rätt focus. Nu har svåra spänningar släppt och detta har gett utrymme för att jag vågar lita på mig själv.

   Alltid lika ödmjuk inför människor och livets mysterium. Känns väldigt tryggt i dina händer. Du delar med dig av harmoni och balans. Jag är också hjälpt av dina inre bilder som jag har fått med mig hem som stärker och hjälper mig när jag är tillbaka i vardagsbruset.

   Tack för ditt beundransvärda och helhjärtade arbete. / Mina Elmberg” , Norrköping, Östergötland

  2. Ingrid Martensson Hypnos Norrköping Hypnosterapin
   Genomsnitts Recension:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Partner i Personalinvest
   ”Att möta Niklas Lindvall i hypnosterapi är mycket givande då hans kompetens och färdigheter gör att jag känner mig trygg, avspänd och vågar öppna upp vad jag vill utveckla och utmana mig i. Han har ett varmt och välkomnande sätt i kombination med sina olika verktyg som jag fått prova för att lättare komma vidare på min väg”
   Tack ,Ingrid Mårtensson :=) Norrköping, Östergötland

  3. Magnus Green Hypnos Norrköping Hypnosterapin
   Genomsnitts Recension:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Magnus Green
   MAGNUS GREEN CONSULTING
   ”Niklas är en friskfläkt att arbeta med som alltid levererar. Hans värme och engagemang smittar av sig i hans sätt att agera och säkerställer alltid att klienterna når sina resultat. Niklas styrkor är hans grundade förhållningssätt och stora ödmjukhet där han låter sina klienter arbeta i hela deras spectra. Han ser och plockar fram potentialer ur alla människor. Jag rekommenderar Niklas”

   Tack Magnus Green, Norrköping, Östergötland

  Lämna en Recension

 • Visa alla adresser