Helahuma hypnos

 • Helahuma hypnos

Hypnos Kategori: Hypnosterapi

Profil
Profil
Bilder
Video
Karta
Recensioner
Relaterad Objekt
 • Hur du med hypnosterapi kan uppgradera ditt liv

  Du får nu en gratis hypnosinspelning och kan sedan om du vill boka en hypnossession via Skype/Zoom eller i Malmö

  Har du fastnat i negativa tankar, känslor och vanor? Är det dags för en uppgradering av ditt liv?

  Vanliga problem som jag arbetar med är:

  • Stress, oro, ångest, sömnsvårigheter

  • Panikångest och agorafobi

  • Specifika fobier och social ångest

  • PTSD och komplex PTSD

  • Rökning, snusning, sockerberoende

  • Sorg och nedstämdhet

  • Förbättra självförtroende och självkänsla

  Med hypnos och hypnosterapi kan du hitta ett stabilt lugn, en inre trygghet och mer glädje i livet. Du kan förbättra din förmåga att tillgodose dina behov om du behöver det. Du kan få mer energi, fokus och beslutsamhet att släppa eller lösa dina problem och förverkliga dina drömmar.

  Allt det här är möjligt att uppnå och jag visar dig gärna hur. Jag är certifierad hypnoterapeut och diplomerad hypnosterapeut och erbjuder hypnosterapi. Redan nu kan du börja lyssna på en hypnosinspelning som du får gratis av mig, och om du vill kan vi sedan träffas via Skype eller Zoom eller på min mottagning i Malmö.

  Lyssna på hypnosinspelningen

  När du lyssnar på hypnosinspelningen som du nu får tränar du på att gå in i hypnos och slappnar av djupare för varje gång du lyssnar. Du utövar självhypnos, minskar stressen och har redan hjälpt dig själv en bit på vägen.

  Har du, som så många andra, låsta känslor inom dig blir du troligen mer medveten om dessa när du gör självhypnos. Bara låt dessa känslor vara och slappna av så gott du kan, och vill du ha hjälp att släppa dem kan du boka tid för en hypnossession.

  Hur hypnosterapin går till

  Efter inledande samtal börjar vi hypnosterapin med att du får slappna av i hypnos och stilla sinnet, d.v.s. släppa tankarna och istället fokusera i din inre upplevelse och därmed börja kommunicera med ditt undermedvetna.

  Under sessionen hjälper jag dig i hypnos att släppa de låsta känslorna som har funnits där av en orsak. När låsningarna har släppt kan du inte längre reagera på samma sätt på sådant som tidigare har triggat jobbiga känslor. Du kommer att känna dig lättad, lugnare och friare. Därefter hjälper jag dig vidare att skapa din nya verklighet här och nu och in i framtiden. När du har befriat dig från ditt problem, vad önskar du då istället? Vad gör dig tacksam och tillfreds? Vad fyller ditt hjärta med kärlek och glädje?

  Med hypnosterapi kan du uppgradera ditt sinne. Dina tankar och känslor kan bli mer harmoniska och du kan ta kontrollen över dina vanor. Därmed uppgraderar du hela ditt liv.

  Börja med inspelningen

  Att gå in i hypnos kan du som sagt göra nu direkt genom att lyssna på inspelningen. Se till att du kan vara ostörd cirka 20 minuter, ta gärna hörlurar och sätt eller lägg dig bekvämt. Sen är det bara att trycka på play. Varsågod:

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension