Love it

 • Love it

Hypnos Kategori: Hypnosterapi

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterad Objekt
 • Hypnoterapi

  Att använda hypnoterapi som terapiform är inte bara effektivt – det är tryggt och säkert också. Terapin sker under hypnos vilket är ett mycket skönt tillstånd att befinna sig i. Det finns olika nivåer av hypnos från avslappning till djup trance. Hypnosen har den fördelen att jag som terapeut och du som klient kommer åt det undermedvetna, det som ligger dolt och som kan störa dig.

  Hypnosterapi är oftast mycket effektivt på oro, rädslor, fobier och ångest. Men hypnos är också ett bra sätt att få energi och fokus för att sätta mål, klara att stå inför publik, lära känna sig själv, öka medvetenheten, öka självförtroendet och självkänslan och inte minst må väldigt, väldigt bra.

  Hypnos är ett tillstånd av avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans ungefär som om man betraktar sig själv. Hypnos är ett fullständigt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. Att vara i hypnos innebär inte att man sover utan enbart att man är mer inre fokuserad än yttre. Ingen kan heller någonsin förmås att göra saker mot sin vilja under hypnos. Man är medveten och har kontroll hela tiden och alla med normal intelligens och koncentrationsförmåga kan erfara det hypnotiska tillståndet.

  Läs artikeln om Spirituell Hypnos, Soulcaoching; Spirituell Hypnos

  Läs artikeln om Jai i Tidningen Nära; Hypnos

  Pris privatpersoner: 1 200kr för 1,5 tim inkl moms
  Pris Företag: 1 200 kr för 1,5 tim exkl moms

  Bokning:

  Jai 0735-344 550
  Samya 0703-44 55 52

  OBS – Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension