Magnus Hjerpe

 • Magnus Hjerpe

Hypnos Kategori: Hypnosterapi

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterad Objekt
 • Lite om mig och mitt företagande

  Efter fem år som civilingenjör och patentkonsult insåg jag att mitt intresse för människor är större än intresset för deras uppfinningar. Jag sadlade om till massageterapeut, och direkt efter det träffade jag Dolor Söderbom och utbildade mig till coach i Alfametoden. Det är en metod som Dolor hade utvecklat som bygger på mental träning, hypnos och NLP. Därefter har jag vidareutbildat mig till hypnosterapeut hos Jörgen Sundvall, Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnosterapi (SSEAH), och Jack Johansen, Skandinavisk Akademi för Hypnotisörer & Hypnoterapeuter (SAHH).

  Jag har under många år haft starkt fokus på min egen personliga utveckling, som, precis som för många andra, har handlat om att ”spränga mina gränser” och hitta tillbaka till barnet inom mig. Som barn och tonåring älskade jag att teckna roliga figurer, göra musik och att spexa. Under uppväxten fördunklades artisten inom mig av alla ”plikter”, men idag har den åter kommit fram – denna gång för att stanna.

  Jag brinner för att hjälpa andra med bland annat det jag har hjälpt mig själv med. Jag har en obotlig nyfikenhet på hjärnans mysterier, och drivkraften är viljan att verkligen förstå, ingenjör som jag ändå är. Jag har en särskild fascination för de drivkrafter inom oss människor som gör att vi gör det vi gör – vad det är som motiverar oss.

  Denna fascination har vuxit fram genom min egen utveckling från omotiverad och stressad patentkonsult till högmotiverad och glad egenföretagare, och genom insikten om att det ska mer till än att bara byta jobb. Efter mer än tio års självhjälp med meditation, självrannsakan, hypnosterapi, med mera, och förstås en hel del annan hjälp av andra, har jag idag lyckats byta ut många av mina gamla och negativa tänkesätt mot nya och positiva, som ger de resultat jag önskar.

   

  Helahuma hypnos

  Efter några år som coach i Alfametoden, med inriktning på hjälp till ökad motivation och självförtroende samt behandling av fobier, har jag vidareutbildat mig till diplomerad hypnosterapeut och hypnoanalytiker hos SSEAH och certifierad hypnoterapeut hos SAHH. Jag har min mottagning på Artist- & Musikerhälsan, Östra Rönneholmsvägen 9 i Malmö, och där erbjuder jag olika former av hypnosterapi – suggestionsterapi, hypnoanalys och tidigare-liv-terapi. Jag hjälper människor att minska stressen, att bli fria från t.ex. ångest, panikångest, fobier, PTSD, att sluta röka, snusa eller bli fri från annat beroende och att stärka självförtroendet och självkänslan så att de förmår sig själva till att göra vad de verkligen vill och önskar i livet.

  Helahuma hypnos Malmö

  På hemsidan om hypnos kan man även anmäla sig till mitt nyhetsbrev om hypnos och personlig utveckling.

   

  Helahuma massage

  Vår massageverksamhet i Malmö rullar på för fullt. Mina kollegor har mottagning på Clinical Research Centre, Jan Waldenströms gata 35, Skånes universitetssjukhus.

  Helahuma massage Malmö

  Presentkort massage Malmö

  Här är förresten en annan presentation av mig: Helahuma massage – Magnus Hjerpe

   

  Helahuma kiropraktik

  Min kollega Marie Tånnander är legitimerad kiropraktor och erbjuder en mjuk form av kiropraktisk behandling som kallas Network Spinal Analysis på CRC, SUS. Marie ger lätta, specifika beröringar längs ryggraden och jag har själv upplevt hur dessa beröringar leder till djup avslappning och återhämtning både fysiskt och mentalt.

  Helahuma kiropraktik Malmö

  Om Marie Tånnander – legitimerad kiropraktor, specialiserad i Network Spinal Analysis

   

  Helahuma akupunktur

  Min kollega Wendy är utbildad läkare i Kina och har forskat inom medicin i 20 år. Hon är även utbildad inom Traditionell Kinesisk Medicin i Japan och är därigenom diplomerad akupunktör och tuinamassör. Hon erbjuder tuinamassage och elektrisk akupunktur utan nålar på CRC, SUS. Dessa behandlingar är effektiva bland annat vid olika typer av smärtproblem.

  Helahuma akupunktur Malmö

  Om Wendy Chen – diplomerad akupunktör och tuinamassör

   

  Drömverkstad

  Drömverkstad är en kurs som Dolor Söderbom och jag höll våren 2008. Kursen syftar till att stärka deltagarnas motivation, självkänsla och självförtroende så att de lättare uppnår sina drömmar och mål i livet.

  För närvarande är kursverksamheten vilande, men på hemsidan bjuder vi på lite gratis ljudfiler och motivationsbrev som vi tidigare har skapat.

  Bättre självförtroende med Drömverkstad

  Hitta motivationen med Drömverkstad

   

  Hemsidor åt andra

  Jag tycker det är roligt att skapa hemsidor. Förutom att ha skapat hemsidor åt mig själv och NeuroOptima så har jag också byggt hemsidor åt The Swedish Movement Disorder Society – SWEMODIS, min hypnoskollega hypnoterapeut Gunilla Larsson med företaget Mindmirror och Holmgatans friskvård i Malmö.

  Apropå hemsidor; gillar du precis som jag att läsa böcker och brukar du handla på bokrean? Jag fann en enkel samlingssida med olika bokaffärer på nätet som har bokrea, Bokrean 2017. Här kan du bland annat läsa om bokreor i tiden.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension