Life Energy Kicki Stockholm - hypnosterapin TERAPEUTISK HYPNOS

 • kicki1 768x512

verksamhet Categories: Hypnosterapi och Visas i bildspel

Profil
Bilder
Karta
Recensioner
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • 4 Reviews on “Life Energy Kicki Stockholm”

  • Eivy Post author
   2 år ago

   Under åren har det blivit ett antal terapisessioner av olika slag för att komma till rätta med händelser i min barndom. Händelser som gjort att jag inte trott på att jag är värd att älskas för den jag är. Trots terapi så hade jag inte kommit ända fram när Kicki gjorde en energi- och hypnosbehandling på mig. Utan att gå in på detaljer så kunde jag rensa bort de sista resterna av barndomens trauma och faktiskt våga be att få in glädje, kärlek och trygghet i mitt liv. Vilket jag även har fått, högst oväntat.

   Jag kan varmt rekommendera Kicki som är en oerhört varm och lyhörd person som ger mycket av sig själv och som gör att man känner sig trygg och öppen för nya intryck.

   // Eivy

  • Anna Post author
   2 år ago

   Jag har fått fin hjälp att hitta buggar i mitt system med hjälp av hypnosterapi hos Life Energy. De här buggarna har bland annat handlat om både nya och gamla skam- och skuldkänslor som jag egentligen inte varit medveten om, men som ändå påverkat mig i vardagen. Det gör att jag i dag värdesätter mig själv högre och att jag inte har behov av att vara för snäll/schysst för att få andras ”kärlek”, respekt eller vänskap. I dag kan jag sätta mina egna gränser utan att oroa mig vad andra tycker och tänker. Jag kan varmt rekommendera Kicki hos Life Energy.
   // Anna

  • Anneli Post author
   2 år ago

   Kickis kompetens och lyhördhet gav mig möjlighet att hitta och även bearbeta svåra och djupa trauman. Hennes omtanke om mig och hennes lugn gjorde att jag vågade gå djupt ner i känslorna. Jag kan varmt rekommendera Kicki som terapeut, hon är fantastiskt duktig!

   // Anneli

  • Åsa Post author
   2 år ago

   Ja hur förklarar jag det här då? WOW, kanske? Eller vad hände??? Jag vet att vi är så mycket mer än bara muskler, skelett och en hjärna… Att det finns energier i våra kroppar som stängts inne, lagts locket på och vi förmår inte hitta tillbaka till dem. Det är stängt, låst och igenbommat. I mitt fall säkert igenmurat också. Kicki Pettersson lyckades hjälpa mig på traven och nu är en liten lucka öppnad på glänt. (Även om det mer kändes som en explosion, bokstavligt talat!!!) Helt makalöst!

   Jag kan varmt rekommendera ett besök hos Kicki om du känner att du sitter fast. Eller vill hitta tillbaka till dig. Tack Kicki! Det känns om jag kan andas lättare nu. Som allt är lättare nu.

   // Måna

   Kicki guidade och hjälpte mig mycket professionellt att slappna av och gå igenom min kropp och själ. Händelser och möten i livet som lämnat fysiska spår kom upp till ytan. Lugnt och säkert släpptes de iväg och gav mig möjligheten att läka och bli medveten.

   // Åsa

  Lämna en Recension

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Välj ett betyg