HÄLSOPORTEN

 • HÄLSOPORTEN

Hypnos Kategori: Hypnosterapi

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterad Objekt
 • Fil. dr. Katarina Mannheimer-Psykoterapi-Trauma/sorgbearbetning-Hypnos-Resan-Personlig utveckling

  Katarina Mannheimer är filosofie doktor i kliniskt socialt arbete (psykologi inom ramen för socialt arbete) med mångårig erfarenhet som universitetslektor i socialt arbete vid Stockholms universitet. Hon har bla undervisat i psykologi, socialpsykologi och internationellt socialt arbete.

  Katarina är även utbildad klassisk psykodynamisk terapeut, sorgeterapeut och hypnosterapeut och är en av de få ackrediterade Resanterapeuter som arbetar i Stockholm.

  Resan (se www.thejourney.com) är en dokumenterat effektiv form för djupgående guidade meditationer som genom kreativ visualisering kan läka sorg, trauma, fobier och beroendeproblematik (tex rökning) på ett bestående sätt.

  Katarina är diplomerad hypnosterapeut från CHP (centrum för hypnos och psykoterapi) där man använder sig av traditionell klinisk hypnosterapi för att bemöta och behandla b la ovan nämnda problematik. Se www.chp.nu för mer information om hypnos som en väldokumenterat framgångsrik terapeutisk behandlingsmetod.

  Den sorgeterapi som erbjuds av Katarina Mannheimer använder sig framförallt av den effektiva och tillämpade metod för läkning av förluster i livet som utvecklats vid Institutet för sorgbearbetning (www.sorg.se)

  Katarina arbetar med samtal i korttids-eller långtidsterapiform och har även god erfarenhet av att arbeta med mental träning/hypnoscoaching. Hon håller även kurser och föredrag inom ramen för personlig och andlig utveckling, meditation och sorgbearbetning.

  katarina@halsoporten.se 08-31 75 50 Mobil: 08-31 75 50

  ”Vår inre föreställningsvärld avgör i stor utsträckning det handlingsutrymme vi tror oss ha i livet. När vi läker den sorg, de sår och de föreställningar som begränsar oss får vi tillgång till vårt sanna jag och den vi kraft som behövs för att vi i görligaste mån skall kunna leva upp till vår fulla potential”

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension