Hypnos & NLP Avancerad Hypnosterapi övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

Hypnosutbildning

Avancerad Hypnosterapi

Vill du fördjupa dina kunskaper på riktigt inom hypnos är kursen Avancerad Hypnosterapi den du verkligen vill gå! Utbildningen kommer att ge dig ny kunskap om hur du förflyttar din klient för att skapa snabbare förändringar och ett hypnotiskt språk som skapar trance i personen direkt. Anmäl dig nu till fortsättningskursen i hypnos

Vad kommer du att lära dig?

 • Hur du kontrollerar ditt interna tillstånd
 • Hur du skapar en trygg plats
 • Hur du använder språket
 • Hur du förstår och använder kroppens egna koordinationssystem
 • Hur du hanterar klientens interna tillstånd
 • Hur du hittar klientens kriterier och värderingar
 • Hur du förankra starka känslor
 • Hur du skapa en ny inre röst
 • Hur du ändra negativa händelser innan du blev född
 • Hur du gör en framtida upprensning
 • Hur du arbeta och använder energi hypnos

Allt det du lär dig på kursen är till för att skapa en ny identitet hos klienter.

Du får även under fortsättningskursens praktikdagar en djupare förståelse för hur du ska kombinera tidigare tekniker som du har lärt dig hos Inre Hälsa. Det kommer att göra att vi jobbar på ett snabbare och djupare plan.

Teorikurs

Du erhåller material där det finns instruktioner och mallar för hur du kan handskas med olika problem och situationer som uppkommer i en terapimottagning när du jobbar med Avancerad Hypnosterapi.

Först när du är redo att utföra djupa förändringar och påverkan i ditt liv bör du bestämma dig för att boka fortsättningskursen.

Ta nästa steg mot att ta kontroll över dina resultat genom att komma igång idag.

Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas själv och som har ett genuint intresse för människor.

Avancerad Hypnosterapi  utbildning

Avancerade terapitekniker

Plats och Datum för fortsättningskursen
Utbildningen kommer att vara under en helg i Stockholm

Vi träffas under en praktiska kurshelger som är under 3 dagar.

Farsta köpcentrum: LaserBeauty Kliniken
Address: Munkforsplan 33, Plan 7, 123 47 Farsta

Parkering finns precis utanför

Kursmaterial ingår

Kaffe och fika ingår

Datum för kursen är Fredag den 26 Augusti till Söndag den 28 Augusti  

Fredag den  26 Augusti  kl 13.00-16.00

Lördag den  27 Augusti 09.00-16.00

Söndag den 28 Augusti kl 09.00-16.00

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta kursen vid för få antal deltagare eller andra omständigheter utanför vår kontroll.

Kostnad

Teorikurs Avancerad Hypnosterapi: SEK 5,900 för privatperson

För företag tillkommer moms

Diplom

Diplom för fortsättningskursen erhålls efter att alla moment är avklarade och godkänd kurs.

Momenten är:

Delta på praktikdagarna

Genom gå egen Avancerad Hypnosterapi för personlig utveckling 3 gånger

Vad krävs för att du ska kunna gå kursen:

Du behöver ha genomgått Inre Hälsas grundkurs i hypnos

Vid frågor kring detta kontakt Inre Hälsa på mail [email protected] eller använd formuläret nedanför.

ANMÄL DIG HÄR- Begränsat antal platser

Din intresseanmälan innebär ett samtycke till att vi kontaktar dig för att ge dig den information du önskar. Vid en kursanmälan behöver vi följande uppgifter: Adress ,Postnummer, Ort Fakturamottagare är Privatperson eller Företag

Avancerad Hypnosterapi är en fascinerande, fängslande och professionellt utformad utbildning. Kursledaren leder dig steg för steg in i djupet av hypnosterapi. Inre Hälsas strävan är att alla deltagare ska få en personlig uppmärksamhet och upplevelse.  Praktik dagarnas kunskaper är nödvändiga för dig som blivande hypnosterapeut. Praktikdagarna är obligatoriska om du vill ha ett diplom som bevisar dina yrkeskunskaper. Under praktikdagarna visas varje teknik på frivillig deltagare, vilket gör att du få en egen kännedom hur tekniken fungerar och du får också en egen personlig utveckling inom dig.

Diplom och Intyg

När du har gått Inre Hälsas utbildning Avancerad Hypnosterapi ska du som deltagare känna och uppleva att du är specialist inom ditt område. Det kommer att bidra till att du kan hjälpa både dig själv och andra personer. Du lär dig genom dina studier men att jobba i verkligheten på riktigt med betalande klienter får du den djupaste kunskapen. Här kan du få handledning vilket vi tar ut ett arvode för.

När du är klar med alla momenten utfärdar vi ett kursintyg: Ett kursintyg för avklarad Avancerad kurs.

Ges till dig som har utfört och gått på praktikdagarna.

När du erhåller diplomet från Inre Hälsa är du kvalificerad i Avancerad Hypnosterapi.

Vad får du lära dig under kurserna i Avancerad Hypnosterapi?

Det du kommer att lära dig under den avancerade hypnos utbildningen är att få djupa kunskaper inom olika hypnostekniker som t.ex. hantera interna tillstånd, repor och samtalsstrukturer för att kunna påverka och förflytta en klient. När utbildningen är klar har du fått praktiska och teoretiska kunskaper om hur du skapar snabba förändringar i det mänskliga psyket och sinnet. Du har också fått kunskap om hur den mänskliga hjärnan fungerar för att skapa djupa förändringar i det undermedvetna och det medvetna sinnet. Utbildningen är utformad för dig som vill arbeta med klienter på ett djupare plan.

Några områden som vi arbetar med: prestationsångest, smärtlindring, sömnbesvär, ångest, depression, förändra beteenden, rädslor, fobier, sorg bearbetning , överföring, drömmar, fria associationer, bortträngningar, hypnotisk kommunikation, stress, sexuella besvär, social fobi, sport & mental träning.

Läs våra referenser här:

Din intresseanmälan innebär ett samtycke till att vi kontaktar dig för att ge dig den information du önskar. Vid en kursanmälan behöver vi följande uppgifter: Adress ,Postnummer, Ort Fakturamottagare är Privatperson eller Företag