Hypnos & NLP Avancerad Hypnosterapi övervinna ångestproblematik, prestationsångest, depression, stress, fobier, mental träning, utbildning, online terapi

avancerad-hypnosterapi

Avancerad Hypnosterapi

Vill du fördjupa dina kunskaper på riktigt inom hypnos är kursen Avancerad Hypnosterapi den du verkligen vill gå! Utbildningen kommer att ge dig ny kunskap om hur du förflyttar din klient för att skapa snabbare förändringar och ett hypnotiskt språk som skapar trance i personen direkt.

Vad kommer du att lära dig?

  • Hur du kontrollerar ditt interna tillstånd
  • Hur du skapar djup repor med vem som helst
  • Hur du använder språket
  • Hur du hanterar klientens interna tillstånd
  • Hur du hittar klientens kriterier och värderingar

Du får även under praktikdagarna en djupare förståelse för hur du ska kombinera tidigare tekniker som du har lärt dig hos Inre Hälsa. Det kommer att göra att vi jobbar på ett snabbare och djupare plan.

Teorikurs

Du erhåller material där det finns instruktioner och mallar för hur du kan handskas med olika problem och situationer som uppkommer i en terapimottagning när du jobbar med Avancerad Hypnosterapi.

Först när du är redo att utföra djupa förändringar och påverkan i ditt liv bör du bestämma dig för att boka kursen.

Ta nästa steg mot att ta kontroll över dina resultat genom att komma igång idag.

Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas själv och som har ett genuint intresse för människor.

Avancerad Hypnosterapi utbildning

Avancerade terapitekniker

Plats och Datum för praktikkurserna
Utbildningen kommer att vara under en helg i Norrköping

Vi träffas under en praktiska kurshelger som är under 3 dagar.

Adress: Finspångsvägen 63

Gratis parkering finns precis utanför

Kursmaterial ingår

Kaffe och fika ingår

Datum för kursen är Fredag den 26 Mars till Söndag den 28 Mars

Fredag den 26 Mars kl 13.00-16.00

Lördag den 27 Mars kl 09.00-16.00

Söndag den 28 Mars kl 09.00-16.00

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta kursen vid för få antal deltagare eller andra omständigheter utanför vår kontroll.

Kostnad

Teorikurs Avancerad Hypnosterapi: SEK 5,500 för privatperson

För företag tillkommer moms

Diplom

Diplom erhålls efter att alla moment är avklarade och godkänd kurs.

Momenten är:

Delta på praktikdagarna

Genom gå egen Avancerad Hypnosterapi för personlig utveckling 3-5 gånger

Vad krävs för att du ska kunna gå kursen:

Du behöver ha genomgått Inre Hälsas grundkurs i hypnos

ANMÄL DIG HÄR- Begränsat antal platser

Avancerad Hypnosterapi är en fascinerande, fängslande och professionellt utformad utbildning. Kursledaren leder dig steg för steg in i djupet av hypnosterapi. Inre Hälsas strävan är att alla deltagare ska få en personlig uppmärksamhet och upplevelse. Praktik dagarnas kunskaper är nödvändiga för dig som blivande hypnosterapeut. Praktikdagarna är obligatoriska om du vill ha ett diplom som bevisar dina yrkeskunskaper. Under praktikdagarna visas varje teknik på frivillig deltagare, vilket gör att du få en egen kännedom hur tekniken fungerar och du får också en egen personlig utveckling inom dig.

Diplom och Intyg

I utbildningen kommer du att få en hemtenta som du svarar på i din takt. När du har gått Inre Hälsas utbildning Avancerad Hypnosterapi ska du som deltagare känna och uppleva att du är specialist inom ditt område. Det kommer att bidra till att du kan hjälpa både dig själv och andra personer. Du lär dig genom dina studier men att jobba i verkligheten på riktigt med betalande klienter får du den djupaste kunskapen. Här kan du få handledning vilket vi tar ut ett arvode för.

När du är klar med alla momenten utfärdar vi ett kursintyg: Ett kursintyg för avklarad Avancerad kurs.

Avancerad Hypnosterapis kursintyg ges till dig som har utfört och klarat av hemtentan och gått på praktikdagarna och dessutom gått i egen Avancerad Hypnosterapi för personlig utveckling 5 gånger.

När du erhåller diplomet från Inre Hälsa är du kvalificerad i Avancerad Hypnosterapi.

Vad får du lära dig under kurserna i Avancerad Hypnosterapi?

Det du kommer att lära dig under den avancerade hypnos utbildningen är att få djupa kunskaper inom olika hypnostekniker som t.ex. hantera interna tillstånd, repor och samtalsstrukturer för att kunna påverka och förflytta en klient. När utbildningen är klar har du fått praktiska och teoretiska kunskaper om hur du skapar snabba förändringar i det mänskliga psyket och sinnet. Du har också fått kunskap om hur den mänskliga hjärnan fungerar för att skapa djupa förändringar i det undermedvetna och det medvetna sinnet. Utbildningen är utformad för dig som vill arbeta med klienter på ett djupare plan.

Några områden som vi arbetar med: prestationsångest, smärtlindring, sömnbesvär, ångest, depression, förändra beteenden, rädslor, fobier, sorg bearbetning , överföring, drömmar, fria associationer, bortträngningar, hypnotisk kommunikation, mallar för behandling av olika typer av beroenden, stress, sexuella besvär, social fobi, sport & mental träning.

Läs våra referenser här: