hypnos-viktproblem-viktminskning-sockersug -

Hypnos behandling mot viktproblem och viktminskning

Hypnosterapi är ett verktyg som kan ge dig en naturlig varaktig viktminskning. Tekniken är snabb, enkel, flexibel och effektiv.

Meningen med hypnosen är att skapa ett sätt att varaktigt minska din vikt.  Hypnosen ger dig några få riktlinjer du ska följa. De riktlinjerna är de som naturligt smala individer tänker i sitt psykologiska förhållningssätt till mat. Genom hypnosen kommer du sen automatiskt att följa riktlinjerna. Du behöver inte tänka på att följa några bantningsregler eller sluta äta viss mat. Du äter vad du vill bara tankesättet är det rätta.

Smala människor har ett sätt att förhålla sig till mat som gör att de inte går upp i vikt. Deras förhållningssätt på ett psykologiskt plan är det hypnosen handlar om. Det tankesättet kan bli ditt och tekniken är enkel och går snabbt att lära sig.

Resultat

I hypnosen ingår inte att du ska träna många timmar eller äta så lite som möjligt utan du behöver göra små förändringar som ger stort resultat. Resultatet av hypnosen blir att du automatiskt tänker och reagerar på mat så att du äter det du behöver och väljer bort det andra. Då skapas en viktminskning som blir varaktig.

Boka några tillfällen med Inre Hälsa för att hitta ditt nya förhållningssätt till mat och få en varaktig viktminskning.

Hypnosprogrammet för viktnedgång

Du får lära dig tänka som smala människor gör. Du får ett nytt förhållningssätt till mat. Du kan sluta med olika bantningsmetoder.

Du tar kontroll över din viktminskning med att eliminera det som hindrar dig.

Det kan vara tankar som att du inte får äta din favoritmat, att du inte är tillräckligt stark för att klara av det, att du måste äta upp maten på tallriken, att familjen ser ut på ett visst sätt mm.

Det finns många förklaringar till varför så många inte lyckas nå och behålla sin målvikt.

Genom samtal och hypnos går vi till botten med problematiken och hittar en lösning. Du får en ny positiv syn på din förmåga att ta kontroll över din vikt.

Startpaket för viktminskning innehåller 4 sessioner

  1. Samtal om hur dina viktproblem uppkommit och hur det påverkar dig. Du får lära dig slappna av och få en positiv inställning till att göra den förändring som behövs.
  2. Sessionen fokuseras på om det finns något i din bakgrund som påverkar din förmåga att kontrollera hur mycket du äter och vilken mat du väljer.
  3. Nu fokuserar vi på att ta bort de vanor som är dåliga. Vi individanpassar suggestioner, förankringar och ökar motivationen som för alltid lagras i ditt undermedvetna.
  4. Nu fördjupar vi din motivation och energi samt ser till att teknikerna är förankrade i ditt undermedvetna. Du ges fler individanpassade suggestioner som leder dig rätt. Allt i riktning mot en varaktig förändring av din vikt.

Startpaket

Fyra sessioner-3600 kr

Extra session på 75 min – 900 kr/tillfälle

Självhypnos inspelning

För att få till en förändring i ditt förhållande till din vikt måste ditt tankemönster i ditt undermedvetna ändras. Därför får du också en inspelning med självhypnos som ett komplement till de vanliga sessionerna. Med denna inspelning blir ditt inlärda beteende att falla för det sug eller sockersug du känner för viss mat lättare att bryta. Du kan använda inspelning för att hjälpa dig att få kontroll över dina val och vara ärlig med vad du äter och hur du motionerar. Du behöver röra dig varje dag istället för ett träningspass i veckan och inte kompensera onyttig mat med att äta något nyttigt då och då.

Självhypnosinspelningar används idag av många för viktminskning och för att kunna behålla vikten. Det är en naturlig och säker individanpassad metod. I självhypnosen befinner du dig i ett avslappnat tillstånd där du får kontakt med ditt undermedvetna där dina minnen, instinkter, intuitioner och vanor sitter. Det undermedvetna påverkar oss hela tiden fast vi inte är medvetna om det. Du kommer genom olika suggestioner vända negativa mönster kopplade till mat och motion och därmed skapa hälsosamma vanor.

Inspelning med Theta-vågor gör din hjärna extra mottaglig för hypnos. Anpassade ljudvågor förs via ny modern teknik in i din hjärna när du befinner dig i ett mottagligt läge för medvetenhet. I ditt undermedvetna trycks önskan om viktminskning in och lagras.