Referenser Hypnos - Ett kraftfullt verktyg för förändring i det inre!

Stephanie Godoy Herrera
Undersköterska

Inre Hälsa har lärt mig att hitta en effektiv metod för
att slappna av genom självhypnos.

Detta har gett mig en chans till vila och återhämtning.

Nu har jag lärt mig konsten att slappna av på nytt.

Niklas har hjälpt mig att bli avslappnad med hjälp av hypnos.
rekommenderar starkt!

/Stephanie Godoy Herrera , Norrköping, Östergötland

Hur fungera hypnos? Hypnotiska tillståndet är naturligt, Testa självhypnos nu?

Mina Elmberg
Meditationsledare/dansinstruktör

”Jag är väldigt tacksam för dina behandlingar Niklas. Din jordnära, lugna personlighet avspeglar sig i varje sekund av dina behandlingar. Du har full koncentration på mig och du sänder ut balans och inre stillhet som tar bort min stress och oro. Då hittar jag tillbaka till rätt focus. Nu har svåra spänningar släppt och detta har gett utrymme för att jag vågar lita på mig själv.

Alltid lika ödmjuk inför människor och livets mysterium. Känns väldigt tryggt i dina händer. Du delar med dig av harmoni och balans.  Jag är också hjälpt av dina inre bilder som jag har fått med mig hem som stärker och hjälper mig när jag är tillbaka i vardagsbruset.

Tack för ditt beundransvärda och helhjärtade arbete. / Mina Elmberg” , Norrköping, Östergötland

Hypnos referens

Ingrid Mårtensson
Partner i Personalinvest

”Att möta Niklas Lindvall i hypnosterapi är mycket givande då hans kompetens och färdigheter gör att jag känner mig trygg, avspänd och vågar öppna upp vad jag vill utveckla och utmana mig i. Han har ett varmt och välkomnande sätt i kombination med sina olika verktyg som jag fått prova för att lättare komma vidare på min väg”

Tack ,Ingrid Mårtensson :=) Norrköping, Östergötland

Hypnos referens

Magnus Green
MAGNUS GREEN CONSULTING

”Niklas är en friskfläkt att arbeta med som alltid levererar. Hans värme och engagemang smittar av sig i hans sätt att agera och säkerställer alltid att klienterna når sina resultat. Niklas styrkor är hans grundade förhållningssätt och stora ödmjukhet där han låter sina klienter arbeta i hela deras spectra. Han ser och plockar fram potentialer ur alla människor. Jag rekommenderar Niklas”

Tack Magnus Green, Norrköping, Östergötland