Referenser Hypnos & Hypnoterapi - Recensioner - Omdöme

Referenser Hypnos
referens hypnoskurs

Detta kan jag säga för att jag har gått Grundkursen i Hypnos hos Niklas Lindvall och Inre Hälsa:

Hej, jag heter Camilla och är Hypnosterapeut.

…WOW!!

Jag har länge känt till Hypnosterapi men det slog mig inte förrän i somras att det faktiskt kan vara en karriär för mig. Jag vill ju faktiskt ägna min tid på jorden med att göra skillnad för andra människor. (På något plan tror jag vi alla vill det.)

Traditionell västerländsk medicin är fantastisk om man har skadat sig  i en bilolycka eller om man vill separera siamesiska tvillingar! Men ibland behöver man nå orsaken till fobier eller oönskade känslor och beteenden och då hittar man ofta lösningar hos urbefolkningar eller alternativ medicin. Det är här hypnos kommer in i bilden. Man ”lugnar ner” hjärnan och når det undermedvetna som ofta har svaren som kan göra skillnad.

Så jag dök in i Google och gick igenom en hel del utbildningar och fastnade för Inre Hälsa. Jag ringde Niklas och efter ett ganska långt samtal hade jag  bestämt mig för att  gå grundkursen i hypnos där. Niklas var kunnig, okomplicerad, hade humor, ingav förtroende och… han hade bra energi!

Kursmaterialet till Grundkursen i Hypnos är omfattande och detaljerat och en stadig grund som ger fantastiska resultat! Men Niklas uppmuntrar oss att inte  stanna där utan att låta vår egen personlighet – energi – blomma ut genom att använda våra egna ord och kanske till och med inspireras av andra mästare. Jag ser det som att kursmaterialet är som ingenjörsritningarna till ett hus och vi använder vår egen kreativitet till att designa huset efter vår egen smak och karaktär.

Jag vågar påstå att Niklas är en sann mästare. Han ser enorm potential i alla människor – även om vi själva har glömt bort eller inte ser hur suveräna vi är! Han behandlar sina elever som jämlikar där enda skillnaden är att han har mer kunskap, träning och insikt, vilket han ju delar med sig i sina kurser. En härlig och viktig del av Niklas som lärare/ledare/mästare är att han ser världen med nyfikna ögon och hela tiden fortsätter att utbilda sig själv.

OCH… Han finns till hands även efter utbildningen! Han har både skickat kompletteringsmaterial och coachat mig när jag har känt mig osäker.

Tack vare Inre Hälsa har jag gjort skillnad, jag gör skillnad och jag kommer fortsätta göra skillnad i människors liv genom Hypnos!

PS: Om några dagar ska jag även gå Inre Hälsas kurs i Regressionsterapi! Så himla spännande!!!

Camilla Johansson Z, Lidköping

Bearbetning av rädsla och fobi samt stress

Tack Niklas!
Du har hjälpt mig att slippa mina rädslor och vara mig själv.
Kristina  Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

hypnos ångest ibs

Bearbetning av inre trauma IIBS och stress

Tack Niklas!
Du har hjälpt mig att slippa mina rädslor och vara mig själv.
Jag känner mig friare gladare lugnare

Mary Ann 89 år Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Behandla ångest och sömnproblem referens

Bearbetning av inre trauma, stress och skapa en ny identitet 

Niklas sa i början att det han gör är inte magi, men med hjälp av hypnos händer magiska saker och jag kan verkligen hålla med. Han har visat mig nya sätt att tänka, gett mig erfarenheter jag är väldigt tacksam över och jag märkte fysisk skillnad redan från första sessionen, något jag knappt trodde var möjligt. Tack Niklas! //Tatiana Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

referens höjdrädsla stockholm

Övervinn höjdrädsla och sprutfobi med hypnosterapi

Höjdrädsla. På riktigt. Den är borta. Totalt. Inte en tillstymmelse till pirr i magen ens. Hur är det möjligt?
Jag kröp åtta meter från stup. Klarade inte se bilder på höjder. Att se någon gå på glasgolv gjorde mig illamående med smärta i svanskotan.
Även på mindre höjder såg allt ut som vatten, allt gungade. Det gick inte att kontrollera. Andas.
Att det ens fanns hjälp som fungerar. Min dotter har inte ens kunna höra ordet spruta. Och vid 22 års ålder tog hon blodprov igen. Hur?
Jag var skeptisk till hypnos på nåt sätt. Trodde på det men inte på mig. Jag ”kände” mig ju inte hypnotiserad. Var som vanligt. Men något hände uppenbarligen. Även ryggvärk och annat borta.
Och online på zoom utan att ses.
Har fått frågor om vem och jag hittade Niklas på Inre hälsa www.hypnosterapin.se

Bilderna talar sitt tydliga språk. Jag dansar till och med på glasgolvet. 🙏

nlp-historia
Referens hypnos rädslor behandla prestationsångest i skola, jobb.
Vill du bli fri från din fobi & rädsla med hypnosterapi?

 

Sorg ångest

Referens bearbetning av trauma ,ångest oro och stress 

Hypnos 1.a gången “Livsförändrande”
Känner mej fri. Fri inombords på nått vis. Kände mej helare.
Känns inte lika motigt o göra saker.
Lättare till skratt
Inte lika svajig
Gråtmild dagen efter. Vaknade med ont i magen men som den bara låg som ett skal på ytan. Jag kunde hantera den och jag visste att jag skulle tbx till Niklas så att om den inte gett med sej så kunde jag be han om hjälp med det. Men det gav med sej några dagar innan (tack vare Niklas hypnos på Youtube 🙏)

Sonen berättade något för mej som jag vanligtvis hade fått en extrem orosklump i magen av. Jag tog det lugnt! Pratade med han. Fick inte extrem ångest o oro.. utan jag kunde va vuxen, lyssna o ta emot det på ett lugnare och tryggare sätt än vanligtvis. jag kunde där och då vara den mamman jag vill vara. Där fanns inte den djupa oron som vanligtvis hade tagit över hela mej! Sån upplevelse och känsla det var! 🙂

En annan form av lycka som kommer inifrån o inte utifrån andra personer lr händelser.

Kommer en negativ tanke upp om jobbiga tråkiga saker jag måste ta itu med så byggs de inte vidare av 1000 nya jobbiga tankar utan istället ploppar någon lösning upp om hur ja ska ta itu med problemet o hur ja sen ska lösa andra problem med en vilja inombords att sätta igång o ta tag i sakerna.
Ett inre lugn och tillit till att allt löser sej.

Ångesten och oron har inte längre greppet om mej o mitt liv så som det haft i så många år. Känslan går verkligen inte o beskriva.. Men för mej känns det verkligen som ett mirakel!!

Hej!!
Känns som jag går på moln. Kan knappt ta in allt!
Men jag har legat i mammas soffa o kolla på tv med henne 1 hel timma !!!! Utan att kolla på klockan o känna stress för ja skulle hämta barn en viss tid, utan en inre oro . Jag vågar knappt tro på det!!! Jag har kunnat bara vara. I nuet, kan inte sätta ord på känslorna. Men helt fantastisk känsla!
För första gången någonsin så kan jag tro att jag kan få ett liv utan att va i ångestens grepp.
Det känns helt galet ❤🙏 önskar jag kunde sätta ord på detta.. mirakel är verkligen det närmaste. Å jag kommer vara dej evigt tacksam.

En bestående känsla av något slags inre lugn..

2.a gången

Så fort det kommer en negativ tanke så ersätts den numera oftast av en tanke på hur jag ska lösa det. Istället för som tidigare då en neg tanke bara ledde vidare till fler o fler så att det tillslut kändes övermäktigt.

Gamla minnen har kommit upp till ytan. Jag kan se dom och förstå hur de påverkat mej o mitt liv. Men jag slipper känna alla de jobbiga känslorna till minnena. Och det skapar en sån lättnad inom mej.

Jag känner mej starkare, står mer stadigt och större tillit till mej själv. Jag är mer levnadsglad och känner ett större hopp för framtiden.

Efter många många år i terapier/öppen/sluten/vårdsbehandlingar så har jag aldrig varit så här nära ett bra mående. Och detta åstadkom Niklas efter bara 3 h. Det känns fortfarande overkligt. Samtidigt helt underbart. Så just nu njuter jag av känslorna att slippa klumpen I magen. En ångest som trycker ner hela mej. Istället ler jag. Skrattar och vill framåt i livet och för första gången någonsin vågar jag tro och hoppas på att denna förändring kommer bestå.

Tack Niklas för att du hjälpt mej o få mitt liv tbx!

//Louise Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Referens bryt gamla mönster tidigare liv(TLT)
Vill du b
li fri från gamla mönster med hypnosterapi?

Under min uppväxt trodde ingen i min närhet på tidigare liv, allra minst jag. Men under snart 6 år i en speciell relation kände jag mer och mer att vi hade hittat tillbaks till varandra från något större än vad jag kunde förklara. Jag hade sökt efter en kvalificerad regressions-hypnosterapeut som kunde hjälpa mig minnas om vi hade ett liv tillsammans innan detta, och till slut hittade jag Niklas hos Inre Hälsa.

Tidigare liv regressionen gav mig så otroligt mycket, inte bara svar på varför jag känner så djupt för denna relation, men också svar på andra delar av mitt liv som påverkat mitt beteende och mina handlingar. Att förstå mig själv från ett så stort perspektiv var så givande, jag har ett lugn inom mig nu som jag inte visste jag kunde uppnå. Jag uppskattar mitt liv och mina nära och kära på en helt ny nivå.

Och jag ser äntligen hur stark jag är, hur stark jag en gång varit, jag kommer aldrig mera underskatta min förmåga att hantera livets upp- och nedgångar.

Tack Niklas, för att du hjälpte mig ta fram dessa fantastiska minnen

/Tack från Ange Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Bearbetning av trauma och stress 

Jag sökte mig till hypnoterapi eftersom jag har hört mycket positiva erfarenheter av mina vänner och bekanta och ändå tog det tid tills jag bestämde mig för det. Först trodde jag att man måste vara förbered eller mogen för det på något sätt men tillslut jag har överraskat mig själv med den spontana bokningen hos Niklas. Jag ville först att vi skulle jobba på en sak som jag tyckte var viktig för stunden men under processens gång det visade sig att jag kom djupare i min undermedvetna och kom åt ett trauma som skavt länge. Oväntat mycket känslor kom upp och det blev en mycket välbehövligt bearbetning. Det var tufft men gav mig enorm lättnad efteråt. Jag är mycket glad över att jag lät mig vara spontan och lät Niklas guida mig under hypnosen. Tack Niklas! //Tatiana Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Bearbeta & övervinn stress och oro  

Jag tycker att du jobbar väldigt professionellt och lyssnade på vad jag hade problem med, du ingav även ett lugn! Du hjälpte mig mitt mitt undermedvetna stressbeteende och det har blivit en stor förändring då jag har brutit mönstret helt och har lättare att bryta det innan jag börjar stressa 😄👏🏻 stort tack!! Rekommenderar dig gärna och har gjort det till 2 vänner!! //Emma Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

ångest oro depression referens
Bearbeta & övervinn ångest. oro och depression 

Kan bara säga att detta var en upplevelse för mig, har levt med ångest, oro, depression i många år och har träffat psykologer, ätit medicin ,men har fallit tillbaka ganska snart! Niklas har förändrat mitt liv till det bättre, proffsigt bemötande man får förtroende genom att han verkligen engagerar sig för problem som man har😀

Kan verkligen rekommendera att låta Niklas ta itu med problem som finns
hos många människor, allt sitter i skallen å de fixar Niklas
Tack för ett bättre liv Niklas🥰
/Tack från Peter Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Förändra beteenden &  sockersug 
Kan verkligen rekommendera att testa hypnos hos Niklas. Efter bara första tillfället tyckte jag att det blev lättare att ta kontroll över mitt sötsug och tröstätande. Jag har fått hjälp och verktyg att ta kontroll över ett beteende som jag trodde var omöjligt att sluta med och som egentligen bara gav mig mer ångest. Känner mig lugnare och mer balanserad och ångrar inte att jag provade detta. Tack för hjälpen Niklas!
/Tack från Rebecca Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
Förändra beteenden & blockeringar
Tack Niklas! Med din hjälp har jag kunnat lösa upp blockeringar som gett mig problem och hållit mig tillbaka hela mitt liv. Jag har tack vare våra sessioner fått tillgång till min kraft och förmågor jag bara anade att jag hade. Jag har fått tillgång till en djupare glädje, kärlek och nyfikenhet på livet. Hypnosterapi var inte som jag förväntade mig och ändå överträffades mina förväntningar! Jag har fått med mig verktyg som jag är övertygad om kommer ge mig stor framgång från och med nu 🙏❤️

/Tack från Charlotte Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Vad är Havening
Förändra beteenden & blockeringar
Tack! Som jag sa på plats, mitt största problem omvända tankar till handling, oavsett behandling. Här kommer min referenstext utifrån det:”Sessionen hos Niklas var en stark resa inåt, en unik upplevelse!”Med vänlig hälsning
Victoria  Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
Boka gratis hälsorådgivning
Behandla fobi för grönsaker, Vill du bli fri från din fobi med hypnosterapi?

Sökte till Niklas på Inre Hälsa då jag ville ge hyposterapi en chans i syfte att få bukt med en fobi som påverkat mig negativt i många år. Efter några besök upplevde jag att fobin lindrats och jag försonats med sådant som legat till grund för fobin. Som en positiv bieffekt har jag fått lättare att slappna av i vardagen. Jag kan varmt rekommendera Niklas. /Rickard”

/Tack från Rickard Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Fobi kör bil själv
Behandla fobi för att kör själv, Vill du bli fri från din fobi med hypnosterapi?

Har varit hos Nicklas för min rädsla att köra bil själv han är lätt att prata med lugn efter första gången tänkte jag det här kommer kanske inte att hjälpa men jag körde bil själv när jag skulle till Nicklas inget orolig rädslan den är borta.

/Tack från Anne Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Behandla ångest och sömnproblem referens
Behandla ångest, sömnproblem & skapa impulskontroll , Vill du bli fri från ångest & depression med hypnosterapi?

Jag upplever att jag har mer självkontroll när det kommer till ångest och sömn, även att acceptera mitt förflutna på ett annat sätt än tidigare :).

/Erika ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

förändra negativa tankar
Förändra beteenden och negativa tankar, skapa mening med livet och klara mål, Vill du bli fri från negativa tankar med hypnosterapi?

Jag gick en session på två timmar hos Niklas och fick en riktigt bra upplevelse. Niklas är extremt genuin och duktig på sin grej.

Niklas har hjälpt mig med att släppa dåliga energier som hållit mig nere i livet och gett mig verktyg som gör att jag tagit steg jag aldrig kunnat tänka mig att jag skulle ta tidigare!

/David

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Bota & behandla spindelfobi(arachnofobi), Vill du bli fri från din fobi med hypnosterapi?

Hej Niklas,och stort Tack för senast! Som vanligt funkade det så bra! Scannar inte av rummen längre, har gått barfota i gräset flera dagar nu och har även suttit på altanen utan att tänka på krypen. Visst vet jag att de finns där men är inte orolig längre. Har t o m haft mina close encounters med dem och är de utomhus ignorerar jag dem och är de inomhus kan jag lätt ta bort dem själv. Utan skrik, hahaha.

/Erica

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Bearbeta & behandla ångest & depression samt förbättra självförtroende & självkänsla

Hej Niklas,

”Det var mycket givande att genomföra dessa hypnossessioner med Niklas. Jag är tacksam för att jag hade denna möjlighet för att kunna förbättra min psykiska hälsa. Det känns som ett privilegium! Jag önskar att fler människor får tillgång till det. Yvonne ”

Hjärtliga hälsningar
Yvonne

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

hypnosterapeut
Fobi samt blockering vid skapande, kreativitet och lösa upp spänningar

Niklas är en rutinerad och engagerad hypnotisör och Coach.
Man uppleva att man befinner sig i trygga händer. Han är äkta i hans syfte att frigöra dina inre krafter som du kanske inte har tillgång till än.
Innan jag jobbade med honom var jag blockerad och hade flera mentala hinder som kom i lägger för min skapande.

Men efter arbetet med honom försvann allt som hade varit problematiskt för mig.

Och nu har jag nyckel till min egen kraft.

Jag rekommendera honom till vem som helst som vill prestera något som är utmanande.

Tack Niklas för din hjälp!

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Viktminskning / viktproblem / Gå ner i vikt
Referens flygrädsla
Övervinn din flygrädsla med hypnos
Negativa tankar, dålig självkänsla och lösa upp spänningar
Negativa tankar, dålig självkänsla och lösa upp spänningar
Tack Nicklas för de verktyg du givit mig för att hantera negativa tankar och min dåliga självkänsla. Har också fått hjälp med spänningar som jag gått omkring med i kroppen. Har testat hypnos tidigare men då för att göra regressionsresor.
Det negativa om hur dum och fel jag är har helt plötsligt försvunnit och jag tycker jag är helt ok.
Tankar om hur andra är och beter sig har också förminskats, skönt att släppa taget om det negativa och ägna mig åt sådant som ger mig själv energi och glädje.  Skönt att äntligen få lägga energin på sånt som höjer min livsenergi istället för sådant som sänker mig. Tusen tack för din hjälp!
Hoppas mina ord kan skaffa dig många nya kunder. God Jul önskar jag dig. Kram /Eva

” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Ändra negativa tankar till positiva
Ändra negativa tankar till positiva

Hoppas att allt är bra med dig. Jag vill bara tala om att det känns bra efter vår sista behandling. För 2-3 veckor sedan (tiden går så fort) så var jag jätteledsen i några dagar. Det var en instängda känslor som behövde ut.

Det som gjorde att jag kontaktade dig med tankar som snurrar, det är mycket bättre. Näst intill inget. De tankarna kommer men de rinner liksom av mig.

Tack för hjälpen och jag hör av mig när/om jag känner att jag behöver din stöttning igen.

/Anna ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

alkoholvanor
Ändra alkoholvanor 

Jag vet inte om du kommer ihåg mig, men det är jag som gick hos dig för att ändra mina alkoholvanor. Jag tycker att vårt hypnostillfälle har gjort stor skillnad och jag hanterar alkoholen mycket bättre. Det är numera sällan jag får minnesluckor och har även märkt att om jag blir för full så börjar jag må dåligt och spyr istället för att fortsätta dricka in i dimman haha. Den spärren hade varit borta sedan 2012, så det är väldigt positivt. Det har hjälpt mig förstå min gräns och jag slutar nu att dricka i tid, så tack för det du har gjort!

Jag kommer att rekommendera dig till andra :=)

/Lovisa ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Terapeut
Panikångest & problem med magen(IBS)

😅 jag måste faktiskt säga att allt har blivit så mycket lättare, inte bara panikångesten utan även ångesten i vardagen😄 jag har bland annat ätit på restaurang för första gången sedan allt började, åker betydligt mer bil och upplever inte alls samma rädsla inom något som jag upplevde tidigare så tusen tack för all hjälp! Kommer definitivt återkomma till dig om jag skulle vilja ha hjälp med något mer och även tipsa andra om dig!

Ha det fint😄

/Moa” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Aldrig mer prestationsångest, Får du tunghäfta eller blir nervös och osäker när du ska prestera på jobbet, studierna eller fritiden? Ta första steget att prestera maximalt nu
Fobi tala inför grupp
Snabb återkoppling, lyhörd och förstående.
Trots mina sena arbetstider och kort varsel lyckades Niklas ordna två sittningar via Skype. Hela processen fungerade fint trots en hög nivå av skepticism från min sida då detta var första gången jag provar hypnos.
En sorts lugnande förankring upprättades i händelse av stress fyllda situationer, ett verktyg som jag numera använder vid behov för att tygla de obehagskänslor som uppstår till den grad att jag faktiskt kunnat utföra arbetsuppgifter som tidigare upplevdes vara ohanterbara.
Numera ser jag fram emot att börja öva och träna på att hålla offentliga tal för att bli ännu bättre på detta hantverk!

/Christopher” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

regressions-teraput-utbildning

Nå sin fulla potential

Det du gör för andra människor, att du ger oss chansen att äntligen få nå vår fulla potential, det är detsamma som att skänka oss ett nytt liv. Niklas hypnos har förändrat mitt liv.

Jag rekommendera verkligen Inre Hälsa om du vill ha förändring i ditt liv.

/Anna-Lena Smith ” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

DISTANSKURS I HYPNOS

Övervinna ångest och depression

“Tack Niklas på Inre Hälsa, du har fyllt min kropp med positivitet, glädje o meningen med livet efter en tuff depression/ångest. Fått uppleva saker jag inte kunnat ana. Kan verkligen rekommendera alla att testa Hypnos, det ger resultat! /Bea” Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Hypnos sluta röka

Sluta röka, rökavvänjning

Jag tycker att Niklas hypnos har hjälp mig väldigt mycket att sluta att röka. Det har gått lysande, inga återfall på 2 veckor. Tycker att detta har varit mycket lättare än jag trodde. Jag fick,genom hypnos, de verktyg som jag behövde för att övervinna mitt rökberoende.

/Lena, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

online-terapi-utbildning
kbt

Bryta gamla mönster

Jag tycker att Niklas hypnos har hjälp mig med massor. Jag gick från att inte våga ta stora steg på det personliga planet till att våga göra det jag har velat. Killen jag inte vågade ta steget med. Familjen jag hade det besvärligt med är idag friktionsfriare än tidigare. Jag hade valt Niklas igen och kommer göra det om jag behöver det! Så tacksam för all hjälp!

/Louise, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Rökavvänjning sluta röka referens hypnos Norrköping Stockholm Malmö GöteborgVill du sluta…
hypnos norrköping

Övervinn sömnproblem

“Niklas är en väldigt trygg och jordnära person och tack vara hans inkänningsförmåga så vet han också hur han kan hjälpa till att behandla sömnproblem och olika blockeringarna man har haft.

Nu har jag sinnesfrid som jag inte har haft tidigare, jag somnar när jag lägger mig på kvällen och detta har ju gjort att kroppen återhämtar sig bättre så jag orkar mer.

Niklas använder sig av sina inre bilder och har lätt för att guida med en lugn och behaglig röst under hypnosen. Han har hjälpt mig otroligt mycket genom att fått mig få sätta ord på det jag känner och tillåtit mig själv att kunna bearbeta ouppklarade saker inom mig och hitta en bra sömnrytm. Idag känner jag mig mycket gladare och harmonisk som person. Han har hjälpt mig att stärka mitt självförtroende och att våga tro på mig själv och min intuition mera. Jag kan varmt rekommendera Niklas då ni kommer vara i trygga händer under hela processen och det känns väldigt behagligt och avslappnande.”

/Terese Johansson, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Priser Hypnos
Stress och inre balans
“Niklas är otroligt duktig på sitt arbete och är väldigt lugn och trygg. En upplevelse att rekommendera som stärker och hjälper för att hitta en avslappningsteknik som fungerar mot stress i vardagen. Genom sitt arbetssätt lär Niklas hur man kan lära känna sin kropp och förstå dess signaler. Vi har även jobbat med att förändra negativa bilder till positiva, för att släppa på blockeringar och få en ny positiv inställning och syn. Niklas är alltid 100 % engagerad, positiv och koncentrerad. Han strävar efter att uppnå bästa resultat och vill få fram alla personers bästa egenskaper och ambitioner.”
Tack för ditt engagemang, arbete och tid. Jag är otroligt nöjd.
/ Emma Caesar, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Slappna av självhypnos

“Inre Hälsa har lärt mig att hitta en effektiv metod för att slappna av genom självhypnos. Detta har gett mig en chans till vila och återhämtning. Nu har jag lärt mig konsten att slappna av på nytt. Niklas har hjälpt mig att bli avslappnad med hjälp av hypnos. Rekommenderar starkt!”

/Stephanie Godoy Herrera , Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

Tidigare liv släppa gamla mönster

“Jag är väldigt tacksam för dina behandlingar Niklas. Din jordnära, lugna personlighet avspeglar sig i varje sekund av dina behandlingar. Du har full koncentration på mig och du sänder ut balans och inre stillhet som tar bort min stress och oro. Då hittar jag tillbaka till rätt fokus. Nu har svåra spänningar släppt och detta har gett utrymme för att jag vågar lita på mig själv.

Alltid lika ödmjuk inför människor och livets mysterium. Känns väldigt tryggt i dina händer. Du delar med dig av harmoni och balans. Jag är också hjälpt av dina inre bilder som jag har fått med mig hem som stärker och hjälper mig när jag är tillbaka i vardagsbruset.”

Tack för ditt beundransvärda och helhjärtade arbete. / Mina Elmberg, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö

 

Hypnos referens
Blockerade minnen
“Att möta Niklas Lindvall i hypnosterapi är mycket givande då hans kompetens och färdigheter gör att jag känner mig trygg, avspänd och vågar öppna upp vad jag vill utveckla och utmana mig i. Han har ett varmt och välkomnande sätt i kombination med sina olika verktyg som jag fått prova för att lättare komma vidare på min väg”
Tack ,Ingrid Mårtensson :=) Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö
Hypnos referens

Stress och framtidsvision

“Niklas är en friskfläkt att arbeta med som alltid levererar. Hans värme och engagemang smittar av sig i hans sätt att agera och säkerställer alltid att klienterna når sina resultat. Niklas styrkor är hans grundade förhållningssätt och stora ödmjukhet där han låter sina klienter arbeta i hela deras spektra. Han ser och plockar fram potentialer ur alla människor. Jag rekommenderar Niklas”

Tack Magnus Green, Norrköping, Göteborg, Stockholm, Malmö