Hypnos Norrköping hjälper dig att övervinna ångestproblematik, tex panikångest, social ångest, prestationsångest, depression, stress, fobier

Hypnos i Norrköping

Välkommen till Inre Hälsa i Norrköping Hypnos Självhypnos & Hypnosterapi

Är du redo att ta kontroll över ditt liv?

Hos Inre Hälsa i Norrköping får du hjälp med att hantera din sociala fobi, flygrädsla, prestationsångest, smärtlindring, sömnbesvär, ångest , depression, förändra beteenden, rädslor, fobier, sorgbearbetning och undersöka tidigare liv.

Hypnos kan med fördel användas för att nå mål & maximera effektivitet. Hypnos är även effektivt avslappningsmetod som förbättra minnet samt i detta tillstånd får du tillgång till minnen/minnesbilder som i normala tillstånd blockeras av exempelvis spänningar och blockeringar. Här kan du även lära dig effektiv självhypnos med kraftfull programmering och mycket mer.

Inre Hälsa i Norrköping; bli ditt bästa jag och se resultat SNABBT!

Finns det något i ditt liv som du vill ha eller vill ändra på?

För dig som vill se effektiva resultat på kort tid och mycket för pengarna. Jag är 99 % för mina klienter, är fokuserad och redo att uppnå sina mål. En hypnotisör som lyssnar och är fokuserad på dig!

Mitt mål är att locka fram den du vill vara.

Vilka områden passar hypnos för?

Om någon känsla hindrar dig
Förändra beteenden som du vill bli av med
Förbättra din självkänsla
Hitta din kreativa känsla
Hjälpa dig att uppnå dina mål
Relationsproblem eller svartsjuka?
Fastnat i saker som har hänt och vill leva i nuet

Andra områden hypnos kan hjälpa dig är:

Att våga stå för sig själv och inte bli dörrmatta
Sluta röka
Våga vara dig själv i sociala situationer
Bli av med tankar som håller dig tillbaka
Förbättra sömnen och ändra på sömnbesvär
Locka fram det bästa hos dig
Stärka din sons/dotters självkänsla för att tro mer på sin egen förmåga i skolan
Förstå varför du väljer ”fel” partner och komma ur detta mönster
Stärka din sons/dotters självkänsla för att hitta sig själv igen
Stärka din mentala styrka inom sorgbearbetning, inom en idrott eller på jobbet
Förbereda dig inför en uppkörning, framträdande och tävling
Att våga leva livet precis som du vill och få mera glädje i livet.

Jag har stor kompetens inom olika områden och vill du ha en hypnosterapeut som bryr sig på riktigt – då är du varmt välkommen hit!

Min stora drivkraft är min envishet och jag är fokuserad för att hitta kärnan och skapa snabba resultat.

Du är viktigt och din tid är viktig.

Läs några av mina referenser från mycket nöjda hypnosklienter.

MINA KVALIFIKATIONER

  • Hypnotisör/Certifierad, Diplomerad inom suggestionsterapi och regressionsterapi, SSEAH Sweden AB.
  • Diplomerad Coach (ACC) av International Coach Federation, CoachWalk Academy
  • Transformational Presence (TPLC) Alan Seale
  • Kandidatexamen Kognitionsvetenskap, Linköpings universitet

 

Min motivation och erfarenheter

Det som har gjorde mig intresserad av hypnos är mina egna erfarenheter av hypnoanalys och regressionsterapi. Här blev jag medveten om vilka positiva förändringar som gjordes i mitt undermedvetna sinne. Mina hypnossessioner som jag gick på var inte bara emotionellt rörande men också starkt omformande av mitt inre. Dessa sessioner lyfte fram de stora möjligheterna till att berika våra liv med hjälp av hypnos och hur stor påverkan vi kan göra på oss själva, när vi vågar lyfta fram alla sidor hos oss själv i dagsljuset.

Vad vill jag förmedla

Denna medvetenhet och erfarenheter om hypnos har drivit mig framåt för att kunna förmedla detta till andra. Jag kan verkligen räkna mig lyckligt med att ha blivit instruerad av de bästa lärarna som är tänkbara: Jörgen Sundvall vid SSEAH – Svenska Hypnosskolan. Deras erfarenhet strömmar nu in i mina egna sessioner med mina kunder.

Mål med Hypnos

Därför är det mitt mål att kompetent hjälpa andra med sina individuella problem och att ge dem chansen att uppleva den större bilden genom olika hypnotiska metoder. Hypnos och holistisk coaching är kraftfulla och hjälpsamma verktyg i mitt praktiska arbete.

Grundtanken med hypnos

I den här utvecklade terapiformen hittar vi tillsammans roten till grundorsaken till problemet eller symptomen. Vi löser den energiblockering som bildats på grund av en obearbetad känsla eller ett trauma.

Jag arbetar alltid utifrån att det finns en bakomliggande känsla eller händelse som är orsaken till att livet är i obalans. När energiblockeringen sedan är löst kan inte kroppen längre reagera som den tidigare gjort eftersom det inte finns någon koppling till det som hände.

Etiska regler

Jag har tystnadsplikt och jag är patient- och ansvarsförsäkrad samt arbetar efter ICF:s riktlinjer och etiska uppförandekod.

Boka hypnos

Välkommen att kontakta mig på telefonnummer: 0737-40 66 335

Om jag inte svarar just då kan det bero på att jag utför en behandling, men prata in ett meddelande på telefonsvararen och lämna namn och telefonnummer, så ringer jag upp så fort jag får möjlighet.

Du kan också nå mig på min mejladress: info@inrehalsa.se

Nils / Göteborg, Norrköping, Stockholm, Malmö

Anna / Norrköping, Stockholm, Malmö

kbt

Jag tycker att Niklas hypnos har hjälp mig med massor. Jag gick från att inte våga ta stora steg på det personliga planet till att våga göra det jag har velat. Killen jag inte vågade ta steget med. Familjen jag hade det besvärligt med är idag friktionsfriare än tidigare. Jag hade valt Niklas igen och kommer göra det om jag behöver det! Så tacksam för all hjälp!

/Louise, Norrköping, Östergötland, Stockholm, Malmö

Rökavvänjning sluta röka referens hypnos Norrköping Stockholm Malmö GöteborgVill du sluta…
hypnos norrköping

“Niklas är en väldigt trygg och jordnära person och tack vara hans inkänningsförmåga så vet han också hur han kan hjälpa till att behandla sömnproblem och olika blockeringarna man har haft.

Nu har jag sinnesfrid som jag inte har haft tidigare, jag somnar när jag lägger mig på kvällen och detta har ju gjort att kroppen återhämtar sig bättre så jag orkar mer.

Niklas använder sig av sina inre bilder och har lätt för att guida med en lugn och behaglig röst under hypnosen. Han har hjälpt mig otroligt mycket genom att fått mig få sätta ord på det jag känner och tillåtit mig själv att kunna bearbeta ouppklarade saker inom mig och hitta en bra sömnrytm. Idag känner jag mig mycket gladare och harmonisk som person. Han har hjälpt mig att stärka mitt självförtroende och att våga tro på mig själv och min intuition mera. Jag kan varmt rekommendera Niklas då ni kommer vara i trygga händer under hela processen och det känns väldigt behagligt och avslappnande.”

/Terese Johansson, Norrköping, Östergötland, Stockholm, Malmö

Priser Hypnos
“Niklas är otroligt duktig på sitt arbete och är väldigt lugn och trygg. En upplevelse att rekomendera som stärker och hjälper för att hitta en avslappningsteknik som fungerar mot stress i vardagen. Genom sitt arbetssätt lär Niklas hur man kan lära känna sin kropp och förstå dess signaler. Vi har även jobbat med att förändra negativa bilder till positiva, för att släppa på blockeringar och få en ny positiv inställning och syn. Niklas är alltid 100 % engagerad, positiv och koncentrerad. Han strävar efter att uppnå bästa resultat och vill få fram alla personers bästa egenskaper och ambitioner.”
Tack för ditt engagemang, arbete och tid. Jag är otroligt nöjd.
/ Emma Caesar, Norrköping, Östergötland, Stockholm, Malmö

“Niklas har lärt mig att hitta en effektiv metod för att slappna av genom självhypnos. Detta har gett mig en chans till vila och återhämtning. Nu har jag lärt mig konsten att slappna av på nytt. Niklas har hjälpt mig att bli avslappnad med hjälp av hypnos. Rekommenderar starkt!”

/Stephanie Godoy Herrera , Norrköping, Östergötland, Stockholm, Malmö

“Jag är väldigt tacksam för dina behandlingar Niklas. Din jordnära, lugna personlighet avspeglar sig i varje sekund av dina behandlingar. Du har full koncentration på mig och du sänder ut balans och inre stillhet som tar bort min stress och oro. Då hittar jag tillbaka till rätt fokus. Nu har svåra spänningar släppt och detta har gett utrymme för att jag vågar lita på mig själv.

Alltid lika ödmjuk inför människor och livets mysterium. Känns väldigt tryggt i dina händer. Du delar med dig av harmoni och balans. Jag är också hjälpt av dina inre bilder som jag har fått med mig hem som stärker och hjälper mig när jag är tillbaka i vardagsbruset.”

Tack för ditt beundransvärda och helhjärtade arbete. / Mina Elmberg, Norrköping, Östergötland, Stockholm, Malmö

Hypnos referens
“Att möta Niklas Lindvall i hypnosterapi är mycket givande då hans kompetens och färdigheter gör att jag känner mig trygg, avspänd och vågar öppna upp vad jag vill utveckla och utmana mig i. Han har ett varmt och välkomnande sätt i kombination med sina olika verktyg som jag fått prova för att lättare komma vidare på min väg”
Tack ,Ingrid Mårtensson :=) Norrköping, Östergötland, Stockholm, Malmö
Hypnos referens

“Niklas är en friskfläkt att arbeta med som alltid levererar. Hans värme och engagemang smittar av sig i hans sätt att agera och säkerställer alltid att klienterna når sina resultat. Niklas styrkor är hans grundade förhållningssätt och stora ödmjukhet där han låter sina klienter arbeta i hela deras spektra. Han ser och plockar fram potentialer ur alla människor. Jag rekommenderar Niklas”

Tack Magnus Green, Norrköping, Östergötland, Stockholm, Malmö

Läs mera om vilka tjänster som terapeuten i Norrköping erbjuder:

Hypnos i Norrköping