Självhypnos utbildning - Hypnos & hypnoterapi

självhypnos utbildning

Välkommen till Inre Hälsas Självhypnos utbildning

En sak alla behöver förstå är att all hypnos är på sätt och vis självhypnos, för det handlar om en intern process. Självhypnos utför du på egen hand eller med hjälp av cd eller mediaspelare m.m.

I självhypnosen är det du som styr, utför och godkänner hypnosen eftersom detta, åter, är en intern process. I självhypnos så får du en direkttillgång/länk till dina muskler, nerver och tankar. Denna interna process fungerar som sagt som en guide för dig

Självhypnos är det enklare sättet till en personlig förändring.

Genom självhypnos kan du uppnå den bästa förändring eftersom vi då har direkt tillgång till vårt undermedvetna utan att vårt kritiska sinne(det medvetna) är där och utvärderar varenda ny idé som kommer till ditt sinne. I detta djupa avslappnade tillstånd är du fysiskt, mentalt och emotionellt avslappnad.

I detta tillstånd sätter vi det kritiska sinnet på paus som att vi pausar en film och det kritiska har inte försvunnit utan är bara tillfälligt inaktivt. Likaså om vi sätter på filmen igen så kommer det kritiska sinnet tillbaka igen. Man kan med andra ord när som helst aktivera sitt rationella, analyserande tänkande men under självhypnos vill man hellre njuta av det fantastiska och sköna tillståndet av total avslappning.

Vad lär jag mig i Självhypnos utbildningen?

I självhypnos kursen lär vi dig att gå in i ett mycket djupt avslappnat tillstånd. Här vill vi lära dig att känna igen känslan av djupavslappning och du fokuserar på att lära dig att gå in i det hypnotiska tillståndet på ditt eget sätt så att du får lära dig vilka steg du behöver ta för att stressa av och hur du kommer i kontakt med din innersta kärna.

Självhypnos är väldigt effektivt och ger snabba resultat.

Datum: Lördag den 19/2 i Stockholm 10.00-15.00

Max 10 deltagare

Kursavgift: 1200 kr

Farsta köpcentrum: LaserBeauty Kliniken
Address: Munkforsplan 33, 123 47 Farsta

Parkering finns precis utanför

Kursmaterial ingår

Inbetalas på: bg eller med Swish

Plats: Norrköping, Stockholm

Fika ingår med kaffe, the, frukt och något sött, lunch står du för själv. Kök finns.

Vad kan självhypnos utbildningen hjälpa dig med?

Skapa större avslappning i kroppen som gör att du blir mera harmonisk i din vardag. Detta bidrar till att dina sinnesintryck minskar och du kan hantera dig själv bättre. När du börjar använda självhypnos varje dag sätter du igång vissa delar i hjärnan som stimulerar mera positiva känslor i ditt undermedvetna. Detta leder även till att du får mera balans i livet och du kan lättare hantera svåra situationer. Allt detta bidrar till lugnare humör, stabilare tankar och känslor.

När vi jobbar på djupet med hjälp av självhypnos så skapar vi djupa förändringar i vårt inre som är positiva för vårt liv. Allt detta är ett naturligt sätt för kroppen att återhämta sig på.

Stärka självkänsla

Djupare självinsikt

Programmera om negativa beteendemönster till positiva mönster

Att bli av med stress

Hitta dig själv

Förbättra sömn och sömnproblem

Lär dig att slappna av

Bli mera fokuserad

Bättrar på din koncentrationsförmåga

Lär dig att sitta i total stillhet

 

Din intresseanmälan innebär ett samtycke till att vi kontaktar dig för att ge dig den information du önskar. Vid en kursanmälan behöver vi följande uppgifter: Adress ,Postnummer, Ort Fakturamottagare är Privatperson eller Företag